Team

Ronald van Rooijen

Koning van de mobiele telecom wereld. Ronald heeft al zes jaar ervaring met mobiele providers en weet elk detail van de meeste telefoons uit zijn hoofd. Daarnaast is hij goed op de hoogte van alles wat er speelt bij telefoonproviders.

Sander van Meggelen

In 2007 gestart als redacteur op diverse telecom websites. Gespecialiseerd in innovatie op telecomgebied in de breedste zin. Vooral geïnteresseerd in smartdevices, netwerktechnieken en the internet of things.

Kevin Mol

Sinds begin 2014 schrijft Kevin diepgaande artikelen over trends en ontwikkelingen in de telecom en internet markt. Kevin weet altijd nieuwe invalshoeken te belichten in zijn artikelen.

Sanne de Wit

Sinds 2015 doet Sanne onderzoek en schrijft ze artikelen over telecom en technologie. Ze houdt van diepte-interviews en is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in telecomland.

Joeri van Etten

Sinds 2014 schrijft Joeri in-depth artikelen over internet providers die de consument meer inzicht geven over de laatste ontwikkelingen op de markt.

Kaj van Berkel

Sinds 2015 schrijft Kaj onderzoeksartikelen over de telecom en internet markt. In zijn artikelen combineert hij grondig onderzoek met een goed ontwikkeld gevoel voor nieuws.

Rose de Rond

Rose is al sinds 2012 actief als copywriter en online redacteur met een focus op Tech en Media. Voor Providers.nl brengt ze wekelijks lezers op de hoogte van het laatste nieuws rondom telecomaanbieders.