Filter:
Energie
Internet
Mobiel

Enkele, dubbele en slimme meter

Energie
Een energiemeter wordt gebruikt om te bepalen hoeveel stroom je verbruikt. Op basis van de meterstanden worden de jaarrekening en eindafrekening opgesteld. Er zijn verschillende meters: een enkele-, dubbele- en slimme meter. Het verschilt per situatie welke meter het meest geschikt is voor jou.
Lees meer

Verhuizen

Energie
Wanneer je gaat verhuizen moet je vaak een hoop regelen. Hoe zit dat met je energiecontract? Kun je bij dezelfde leverancier blijven, of niet? En wat als dit je eerste energiecontract wordt? Wij leggen je uit wat je moet doen als je gaat verhuizen.
Lees meer

Opzegtermijn

Energie
Wanneer je gaat overstappen is er altijd een opzegtermijn van dertig dagen. In die periode wordt de overstap tussen je huidige en nieuwe energieleverancier geregeld.
Lees meer

Overstapservice

Energie
Wil je graag overstappen van energieleverancier, maar weet je niet precies hoe dit werkt? Met de overstapservice wordt dit grotendeels voor jou geregeld, waardoor overstappen gemakkelijk is. Wij leggen jou uit wat de overstapservice inhoudt.
Lees meer

Eindafrekening

Energie
Als je overstapt van energieleverancier of verhuist ontvang je een eindafrekening. Hierop staan alle kosten en kortingen voor je energie sinds de laatste jaarrekening.
Lees meer

Jaarrekening

Energie
Je ontvangt elk jaar een jaarrekening. Op de jaarrekening staan alle kosten voor energie en eventuele kortingen die je hebt ontvangen. Maar waar moet je eigenlijk voor betalen? En hoe zorg je dat je niet te veel betaalt? Wij leggen de jaarrekening uit en geven tips, zodat jij meer grip hebt op je energiekosten.
Lees meer

Termijnbedrag

Energie
Het termijnbedrag is een voorschot op de jaarrekening. Hoe wordt dit bepaald? En wanneer kun je dit het beste aanpassen? Lees meer over het termijnbedrag.
Lees meer

Warmtewet

Energie
In 2014 is de warmtewet ingevoerd. De warmtewet beschermt afnemers die aangesloten zitten op stadsverwarming of blokverwarming. Afnemers van stadsverwarming kunnen alleen overstappen voor stroom.
Lees meer

Stadsverwarming: geen gas nodig, wel een stroomleverancier

Energie
Ongeveer een half miljoen Nederlanders zit op stad- of blokverwarming aangesloten. Ben jij aangesloten of gaat dat gebeuren door een verhuizing? En ben jij benieuwd wat stadsverwarming is en waar je rekening mee moet houden? Wij vertellen je graag meer over dit onderwerp.
Lees meer

Wanneer betaal ik een opzegboete?

Energie
Wil je overstappen van energieleverancier, dan kun je in sommige gevallen te maken krijgen met een opzegboete. Wij hebben voor je uitgezocht in welke gevallen je deze boete krijgt, welke leverancier de boete voor jou betaalt en wat de uitzonderingen zijn.
Lees meer

Sim only maandelijks opzegbaar

Mobiel
Ben je op zoek naar een sim only abonnement met veel flexibiliteit? Ontdek dan de mogelijkheden van sim only maandelijks opzegbaar. Dit is een sim only abonnement dat je iedere maand kunt opzeggen en zit je nergens voor lange tijd aan vast.
Lees meer

Overstappen naar sim only

Mobiel
Wat als je eigenlijk nog best tevreden bent over je huidige toestel en je liever minder per maand betaalt? Dan is overstappen naar sim only de oplossing.
Lees meer

Onbeperkt data sim only

Mobiel
Hou je wel van lekker veel bezig zijn met je telefoon , maar merk je al snel dat je databundel redelijk vroeg op is? Dan is onbeperkt data sim only misschien de oplossing voor jou.
Lees meer

Glasvezelaansluiting in huis: kan ik glasvezel thuis krijgen?

Internet
Om thuis glasvezel internet te krijgen heb je een glasvezel aansluiting in huis nodig. Hoe weet je of jouw woning al voorzien is van een glasvezelaansluiting?
Lees meer

Glasvezel modem installeren: zelf doen of laten doen?

Internet
Voor glasvezel internet heb je een speciaal modem nodig. Het installeren is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Met de installatie door een ervaren monteur heb je binnen no time vliegensvlug internet thuis.
Lees meer

Overstappen van internet provider

Internet
Ben je toe aan een andere internet provider? Overstappen heb je zo gedaan. We leggen je hier uit hoe dit in zijn werk gaat.
Lees meer

Internet vergelijken, waar moet je op letten?

Internet
Wil je graag een andere internet provider? Maar kun je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag met internet vergelijken. Hier leggen we je uit waar je op moet letten.
Lees meer

Ontdek providers met combivoordeel

Internet
Mobiel
Een aantal providers dat zowel internet diensten als mobiele diensten levert, biedt een aantrekkelijke deal aan waarbij je beide abonnementen kunt combineren voor extra voordelen.
Lees meer

Telefoon abonnement met BKR-registratie, wat moet je weten?

Mobiel
Ben jij benieuwd naar de gevolgen van een BKR-registratie bij een telefoon abonnement? In dit artikel leggen je uit hoe het zit met een BKR-registratie en hoe je gemakkelijk een BKR-registratie kunt omzeilen.
Lees meer

Dual sim: één telefoon met twee simkaarten

Mobiel
Misschien heb jij dit type telefoon al op het oog. Steeds meer nieuwe smartphones op de markt zijn voorzien van dual sim. Wat is dit precies en hoe werkt het? Dat leggen we je uit.
Lees meer