Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over Huawei

Huawei, een geduchte concurrent van Samsung, met de verkoop van high-end telefoons in opvallende kleuren, met erg goede camera's. Lees onderstaand meer over de Huawei telefoons.

Huawei-nieuwste

Nieuwste Huawei

De nieuwste Huawei telefoons zijn de telefoons van de P40-serie, namelijk de Huawei P40, Huawei P40 Pro en Huawei P40 Lite. Deze telefoons zijn voorzien van vier camera's aan de achterkant met de nieuwste camera-innovaties, een sterke batterij en een snellaadfunctie.

Huawei vergelijken

Huawei vergelijken

Huawei telefoons vergelijken, gaat eenvoudig met de filter in onze vergelijker. Filer bijvoorbeeld op toestelprijs, kleur, schermgrootte of specificaties als gezichtsontgrendeling. Heb je vervolgens een type gekozen? Selecteer je kleur, het aantal GB, en gebruik opnieuw de filter. Stel je abonnementsvoorkeuren in en wij tonen je van alle providers het beste aanbod Huawei telefoon abonnementen.

Huawei-goedkoop

Huawei goedkoop

Ben je op zoek naar de goedkoopste Huawei mobiel met abonnement? Vaak geldt dat je het goedkoopste Huawei abonnement afsluit met een ouder type toestel. Bij Huawei is dit niet altijd het geval. Zo brengt Huawei onder de Lite-serie budgettelefoons op de markt, die soms even goedkoop zijn als oudere toestellen. Ondanks de lage prijs kan je onder de Lite-serie nog telefoons verwachten met een sterke batterij en goede camera. Momenteel zijn de Huawei P Smart, Huawei P30 Lite en de Huawei P Smart (2020 editie) de goedkoopste Huawei telefoon abonnementen.

Huawei-Google-services

Huawei Google

Het zal je vast niet zijn ontgaan; De Amerikaanse overheid heeft een verbod gelegd op samenwerkingen met Huawei. Dit betekent voor jou dat je op de nieuwste Huawei telefoons geen gebruik kan maken van Google apps en services, waaronder Google Maps. Als alternatief voor Google Play is Huawei Mobile Services beschikbaar op nieuwe Huawei telefoons. Dit zal even wennen zijn, want het aanbod is vele malen minder. Maar hier komt hopelijk snel verandering in. Huawei is druk bezig appontwikkelaars aan te trekken om 'het twee na grootste mobiele ecosysteem' te gaan worden.