Moto G9 Power 128GB Groen

Moto G9 Power 128GB Groen

vanaf € 15,50 p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 128 GB geheugen
  • Android 10
  • 6,8 inch schermdiagonaal

Beschrijving

De Motorola G9 Power, de opvolger van de G8 Power, is een prima telefoon voor standaardgebruik. Verwacht geen hoogstandje, maar een zeer degelijke en complete telefoon voor de prijs/kwaliteit. Hoef je niet het beste van het beste, maar zoek je vooral een goede budgettelefoon waar je simpele spelletjes op kunt spelen, leuke foto’s op kan maken en eindeloos op kunt internetten? Dan is de Motorola Moto G9 Power misschien wel jouw keuze.

Het grote pluspunt aan de Moto G9 Power is de krachtige 6000 mAh batterij. Bij normaal gebruik gaat deze maar liefst 2 dagen mee. Dit komt vooral omdat de resolutie lager is dan die van Motorola G8 Power. Je kunt er prima spelletjes op spelen of filmpjes op kijken, maar levert met de Moto G9 Power wel in op schermkwaliteit zonder hoge full HD-resolutie.

De G9 Power draait lekker vlot bij standaard gebruik. Je krijgt weinig apps mee en een ‘schone’ interface, waardoor alles soepel draait. Met de 662-Snapdragon processor en 128 GB geheugen krijgt je de dezelfde hardware als z’n voorganger en vergelijkbare budgettoestellen.