Kleur Wissen
ToestelTotaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragContractduurVaste rente / JKP

Over telefoon abonnement vergelijken

Waarom telefoon abonnement vergelijken bij ons?
  • Ruim aanbod in de nieuwste telefoons
  • Duidelijk & helder overzicht telefoon abonnementen
  • Aanbiedingen met telefoon abonnement inbegrepen
  • Snel & eenvoudig vergelijken
Telefoons vergelijken
Waarom bij ons telefoon abonnementen vergelijken?

Bij ons vergelijk je de grootste telefoonmerken, zoals Apple, Samsung en Huawei met de populairste en nieuwste smartphones. En met zoveel keuze in telefoon abonnementen snappen wij dat het juiste abonnement vinden misschien een lastige opgave lijkt. Hoe vind je nou een passend telefoon abonnement? Met de volgende tips kunnen we je vast en zeker helpen en is die nieuwe smartphone binnen handbereik!

Hoe ga je te werk? Kies om te beginnen een telefoon uit, daarna een passend abonnement erbij. Weet jij al welke smartphone je wilt? Zo niet, dan helpen we je graag bij je zoektocht! Geef om te beginnen aan wat jij belangrijk vindt aan een smarthphone? Denk daarbij aan zaken als:

  • Wat wil ik allemaal met mijn telefoon kunnen doen?
  • Wat voor besturingssysteem vind ik prettig: Android of IOS?
  • Heb ik veel opslaggeheugen nodig of niet?

Heb je een smartphone gevonden? Klik dan op de telefoon om naar de telefoonproductpagina te gaan. Daar kun je je abonnement verder samenstellen. Geef aan hoeveel data en belminuten je per maand wilt, kies je contractduur en eventueel een provider. Wij tonen je vervolgens de beschikbare abonnementen op basis van jouw filters. Het goedkoopste telefoon abonnement staat altijd bovenaan. Makkelijk toch?

Telefoon abonnement vergelijken doe je zo…

Telefoon abonnement vergelijken doe je in een paar simpele stappen. Het werkt als volgt.

1. Stel jouw ideale telefoon abonnement samen

Kies eerst je smartphone uit, en daarna het abonnement dat het beste bij je past. Bepaal hoeveel data- en belminuten je wilt, hoeveel je eenmalig wilt aanbetalen voor je telefoon en kies je contractduur. Je kunt ook een losse smartphone kiezen en sim only vergelijken.

2. Bestel je telefoon abonnement

Vraag vervolgens het telefoon abonnement aan. Klik op de link bij het telefoon abonnement en wij sturen je door naar de mobiele provider van jouw keuze. Meldt je aan door het online aanvraagformulier in te vullen en te verzenden. Dit kost je slechts een paar minuten van je tijd en je nieuwe provider gaat voor je aan de slag!

3. Ontvang je simkaart & telefoon

Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je een bevestiging van je nieuwe provider met de ingangsdatum van je telefoon abonnement. Je ontvangt vervolgens je simkaart en telefoon per post en op de afgesproken datum gaat je nieuwe abonnement in. Voilá en veel plezier!

Meer over telefoon abonnement vergelijken

Hoe zijn mijn telefoon abonnement kosten opgebouwd?

De kosten voor een abonnement met telefoon zien er anders uit dan bij een sim only abonnement, omdat je een telefoon afkoopt. Bij een telefoon abonnement betaal je eenmalige kosten en maandelijkse kosten. Je betaalt eenmalig aansluitkosten, een toestel aanbetaling en thuiskopieheffing. Verder betaal je maandelijkse toestelkosten en abonnementskosten voor je data en belminuten.

Kies je ervoor om je telefoon in één keer af te betalen, dan vervallen de maandelijkse toestelkosten en betaalt je alleen nog abonnementskosten voor je bundel. Wil je meer weten over de betaling van je telefoon abonnement, lees dan hier meer over de opbouw telefoon abonnement kosten.

Hoe werkt nummerbehoud voor mobiel?

Wanneer je overstapt naar een nieuw mobiel abonnement is het wel zo makkelijk als je je huidige nummer kunt behouden. Gelukkig kun je eenvoudig nummerbehoud aanvragen voor mobiel wanneer je overstapt naar een andere provider. Bovendien is nummerbehoud voor mobiel bij alle mobiele providers gewoon gratis.

Hoe vraag je nummerbehoud aan? Heel eenvoudig. Heb je een abonnement gekozen via onze website, ga dan via de ‘bekijk’ knop bij de aanbieding of in de vergelijker naar de website van de provider. Vul het online aanvraagformulier in voor je nieuwe abonnement en geef aan dat je je huidige nummer wilt behouden. Meestal hoef je alleen maar de optie aan te vinken: ‘Ik wil mijn huidige 06-nummer behouden’.

Kan ik beter mijn telefoon abonnement verlengen of overstappen?

Wanneer je telefoon abonnement bijna afloopt krijg je vaak een leuk verlengaanbod van je provider. Die wil jou natuurlijk niet kwijt als klant. En hoewel een verlengaanbod erg aantrekkelijk kan lijken, is je telefoon abonnement verlengen niet altijd de beste keuze. Overstappen van telefoon abonnement is vaak voordeliger dan je telefoon abonnement verlengen. Neem daarom even de tijd vooraf telefoon abonnementen te vergelijken.

Doordat het voordeel of de korting die je bij je oude contract kreeg, niet meer automatisch geldt bij een verlengaanbod, ga je vaak méér betalen óf past je bundel past mogelijk niet meer bij je. Je krijgt bij een verlengaanbod een nieuw contract tegen andere (minder gunstige) voorwaarden. Alleen door te vergelijken weet je of je bij een andere provider niet een beter aanbod kunt vinden.

Wanneer heb ik te maken met een BKR-registratie bij een telefoon abonnement?

Sluit je een telefoon abonnement af met een toestellening hoger dan 250 euro, dan wordt deze lening sinds 1 mei 2017 geregistreerd bij Stichting BKR. Je krijgt dus niet standaard bij ieder abonnement met telefoon een BKR-registratie.

Je kunt zelf kiezen of je wel of geen telefoon abonnement met BKR-registratie wilt. Hoe? Om onder de BKR-grens te blijven kun je ervoor kiezen om een grotere eenmalige toestel aanbetaling te doen en de maandelijkse afbetaling onder de 10 euro per maand te houden bij een contract van 24 maanden. Wil je een contract van 12 maanden? Kies dan voor een maandelijkse afbetaling onder de 20 euro.