A73 128GB Black

A73 128GB Black

vanaf € 16,- p/m

Wat klanten waarderen:
 • Twee weken bedenktijd
 • 2 jaar garantie
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Heldere display
 • Snelle telefoon
 • Minder scherpe foto's

Specificaties

 • 128 GB geheugen
 • Android 10
 • 6,5 inch schermdiagonaal
 • Snel opladen
 • Vingerafdruk ontgrendeling
 • Gezichtsontgrendeling
 • 5G ondersteuning

Beschrijving

Sinds december 2020 is de OPPO A73 verkrijgbaar als budget 5G-smartphone. De OPPO A73 heeft een slanke vormgeving, afgeronde hoeken en ligt lekker in de hand met een 6,5 inch LCD-display. Bijzonder aan het toestel, is dat vingerafdruk ontgrendeling niet in het scherm zit verwerkt, maar aan de zijkant bij de aan/uit knop. Handig, want wanneer je jouw telefoon oppakt, komt jouw vinger van nature precies terecht op de ontgrendelknop.

Ook camerafanaten kunnen prima uit te voeten met de triple camera van de OPPO A73. Deze bevat aan de achterkant een 16 MP hoofdcamera, 8MP ultragroothoeklens en 2 MP portretlens. Aan de voorkant van het scherm vind je een kleine notch waar de selfiecamera van 8 MP in zit weggewerkt.

Voor een budget prijs is dit toestel vrij krachtig. Het heeft een verbeterde octa-core processor met 8 GB RAM en 128 GB opslaggeheugen. Hiermee kan die opvallend snel zware apps openen.

Meer info over OPPO A73

Wil je meer weten over de OPPO A73? Bekijk dan de onderstaande informatie.

Oppo-A73-telefoon-abonnement-scherm

Verbeterd LCD-scherm

Het scherm heeft een verbeterde refresh-rate van 90 Hertz gekregen. Hiermee scroll je soepel door je verschillende apps. Animaties zien er hierdoor vloeiend uit, zonder haperingen. Je zal dit vooral merken met het bekijken van filmpjes en het spelen van games op je telefoon. In de telefoon zit Smart Mode geïntegreerd. Hiermee wordt automatisch de juiste refresh-rate geselecteerd. Dit kan je uitzetten. Ook kan je een lagere refresh-rate kiezen om je batterij te besparen

Oppo-A73-telefoon-abonnement-camera

Triple camera

Met de triple camera maak je mooie heldere foto's bij goed licht met de slimme AI Scene Enhancement. Je schakelt eenvoudig tussen de verschillende lenzen. Zo zet je met de 8 MP ultragroothoeklens meer van je omgeving op de foto met een hoek tot 119°. En voor de 2 MP portretlens creëer je foto's met bokeh-effect, waardoor het onderwerp van de foto nog scherper in beeld komt. De selfie camera heeft een leuke toevoeging met AI Beautification 2.0. Hiermee kan je je portretfoto's verbeteren door o.a. je huid te perfectioneren en realistische make-up aan te brengen

Oppo-A73-telefoon-abonnement-colorOS

ColorOS 7.2

De OPPO A73 draait op Android 10 OS, in combinatie met de ColorOS 7.2 gebruikersinterface. ColorOS 7.2 heeft nieuwe functies erbij gekregen. Zo kan je schakelen tussen Dark Mode en een Eye Care mode. Ook zijn een aantal apps standaard geïnstalleerd zoals Google apps met Play Store en Google Assistent. Inmiddels is Android 11 al in gebruik. OPPO belooft dat de smartphone nog te updaten is naar Android 11 en 12 met gegarandeerd twee jaar beveiligingsupdates.

Oppo-a73-camera

Batterij

Het toestel heeft een ruime batterijcapaciteit van 4040 mAh. Hierdoor gaat de OPPO A73 gemakkelijk een volle dag mee bij intensief gebruik. En is je batterij toch leeg? Dan heb je het toestel in een half uurtje al weer opgeladen tot 50% met de 18W fast charger. Om het maximale uit de batterijtijd te halen, kan je overschakelen naar de Super Saving Mode. Daarnaast kan je met Sleep Standy Optimization mode je batterij besparen terwijl je slaapt.