Galaxy A41 64GB Prism Crush Black

Galaxy A41 64GB Prism Crush Black

vanaf € 28,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Goede camera

Specificaties

  • 64 GB geheugen
  • Android 10
  • 6,1 inch schermdiagonaal
  • Snel opladen
  • Vingerafdruk ontgrendeling
  • Dual-sim

Beschrijving

De Samsung Galaxy A41 is het nieuwste budgettoestel van Samsung. Het woord 'budgettoestel' doet wel een beetje onder voor de Galaxy A41. Op de achterkant zitten drie camera's onder elkaar, inclusief een (ultra) wide camera. Je kunt van alle weide landschappen een mooie foto maken. De hoofdcamera beschikt over 48 Megapixels. De foto's die je maakt kun je op het prachtige Amoled-scherm bekijken.

Je kunt drie verschillende kleuren kiezen, waarbij er een gestreept patroon op de achterkant staat. De Galaxy A41 heeft rond afgewerkte hoeken, met een achterkant van kunststof. De Galaxy A41 is alleen verkrijgbaar met 64GB geheugen. Je kunt de galaxy A41 wel uitbreiden met een Micro-sd kaart.

Meer info over Galaxy A41

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy A41? Bekijk dan de onderstaande informatie.

samsung-galaxya41-amoledscherm

Kleurrijk AMOLED-scherm

Het meeste indrukwekkende van de Samsung A41 is misschien wel het schitterende 6,1 inch AMOLED-scherm. Het Super AMOLED Infinity-U-scherm geeft een prachtig beeld in full HD+, waarop je je foto’s en video’s in detail kunt bekijken. De achterkant is net als die van zijn voorgangers voorzien van een kunststof cover. Een ietwat eenvoudige en ‘goedkopere’ uitstraling die gevoelig is voor vingerafdrukken. Maar dit toestel ligt prima in de hand, mede vanwege het lichtgewicht (152 gram) en het handzame formaat.

samsung galaxy a41 camera specs

Goede prijs/kwaliteit camera

Voor de prijs van dit toestel krijg je er een prima camera bij. Je maakt er lekker rechttoe rechtaan foto’s mee. Achterop heeft de Galaxy A41 drie camera’s: een 48 MP hoofdcamera, een 8MP groothoeklens en een 5 MP dieptelens. Aan de voorkant zit een selfiecamera van 25 MP met live focus functie, waardoor jij eruit springt en de achtergrond subtiel vervaagt.

De camerakwaliteit is voor de lage prijs/kwaliteit van dit toestel goed. Maar de A41 niet uitgerust met een brede set aan extra camerafuncties, noch de beste camera specs. Vind je het leuk om af en toe foto’s te schieten, en ben je verder niet zo bezig met de juiste instellingen? Dan is de Galaxy A41 een prima camera telefoon.

samsung-galaxya41-software

Voldoende software updates

Schaf je de Samsung Galaxy A41 aan, dan kun je er voorlopig nog een tijdje mee vooruit als het om software updates gaat. Dit jaar krijgt de Galaxy A41 een update naar Android 11 en in 2022 kun je een update verwachten naar Android 12. Daarnaast krijg je ongeveer iedere 3 maanden kleine beveiligingsupdates.

samsung-galaxya41-werkgeheugen

Soepel werkgeheugen

Met het 4GB zul je vrij soepel heen en weer schakelen tussen apps. Met 4GB werkgeheugen heb je een prima snelheid om tegelijkertijd ongestoord je social media te checken, te whatsappen, filmpjes te kijken en simpele spelletjes op te spelen. Wil je ook zwaardere games kunnen spelen op je telefoon, zoals Fortnite? Dan is de Galaxy A41 minder geschikt, en zul je beter voor een 8GB of 12 GB werkgeheugen kunnen gaan.