vanaf € 0,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • GB geheugen
  • 0,0 inch schermdiagonaal

Beschrijving

Meer info over Galaxy A72

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy A72? Bekijk dan de onderstaande informatie.

galaxy-a72-camera

Camera's met optische beeldstabilisatie

Voor een telefoon van deze prijsklasse ontvang je een goede camera met maar liefst 4 cameralenzen aan de achterkant. Namelijk een 64 MP hoofdcamera, 12 MP Ultra Wide Camera voor een kijkhoek tot 123 graden, 8 MP telefoto camera en 5 MP macro camera. Met de telelens haal je je onderwerp dichterbij met 3x optische zoom zonder kwaliteitsverlies of je maakt een close-up foto met de 5 MP macro camera. Zowel de hoofdcamera als de telefoto camera zijn voorzien van OIS (optische beeldstabilisatie). Dankzij OIS zijn wazige foto's en filmpjes verleden tijd. De camera laat meer licht binnen voor scherpere opnames en foto's. En ook met de selfiecamera kan je je uitleven met maar liefst 32 MP in hoge resolutie en de optie om bokeh-effect toe te voegen.

Galaxy A72 batterij

Grote accu

Niet onbelangrijk, heeft de A72 een flinke accu ontvangen van 5000 mAh. Dit is ook wel nodig met een 6.7-inch Super AMOLED-display en verversingssnelheid van 90 Hz. De telefoon beschikt ook over AI-powermanagement. Hiermee herkent het toestel jouw mobiele gebruik en past zich hierop aan zodat de batterij langer meegaat. Daardoor kan de batterij met gemak een dag mee. Is die uiteindelijk toch een keer leeg? Dan heb je het met de 25W Super Fast Charger al weer snel volledig opgeladen.

Galaxy A72 Software updates

Software en updates

Het toestel beschikt over een prima 6 GB aan werkgeheugen en een krachtige Snapdragon 720G processor. Dit maakt het toestel lekker snel, waardoor je vlot tussen je verschillende apps schakelt. Ook heb je voldoende plek om je foto's en filmpjes op te slaan met 128 GB aan opslaggeheugen, dat zelfs uit te breiden is tot 1 TB met een extra geheugenkaartje. Bij aankoop ontvang je de A72 met Android 11 en de belofte dat er nog drie upgrades volgen. Ook beveiligingsupdates zijn gegarandeerd voor ten minste vier jaar.