Galaxy Xcover 4s 32GB Zwart

Galaxy Xcover 4s 32GB Zwart

vanaf € 23,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Zeer schokbestendig toestel
  • Lage prijs
  • Matige beeldschermkwaliteit

Specificaties

  • 32 GB geheugen
  • Android 9
  • 5,0 inch schermdiagonaal
  • Dual-sim

Beschrijving

De Samsung Galaxy Xcover 4s is een robuuste smartphone in de lagere prijsklasse. Geen high-end telefoon, maar een simpele smartphone die gewoon doet wat ie moet doen zonder dat je de hoofdprijs ervoor betaalt. Met 3GB werkgeheugen is de Galaxy Xcover 4s een prima toestel om mee te bellen, Whatsappen een eenvoudig spelletje te spelen en te browsen. Vanwege het relatief kleine 5 inch beeldscherm in LCD-kwaliteit is deze smartphone niet ideaal om filmpjes mee te kijken.

Hoewel je niet de hoogste kwaliteit foto’s kunt maken met dit toestel, beschikt de Galaxy Xcover 4s over een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel selfiecamera, zonder beeldstabilisatie. De Samsung Galaxy Xcover 4s is standaard uitgerust met 32GB opslaggeheugen, maar is uit te breiden tot 256 GB opslaggeheugen met een micro sd-kaart. Je laadt de 2800 mAH batterij van de Galaxy Xcover 4s op via USB-C.

Meer info over Galaxy Xcover 4s

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Xcover 4s? Bekijk dan de onderstaande informatie.

samsung-xcover-robuust

Robuuste smartphone

De Samsung Galaxy Xcover 4s is uitermate geschikt voor als je je vaak in extreme omgevingen bevindt. Of je nou bouwvakker bent, vaak reist in natuurrijke gebieden of bijvoorbeeld buitensporter bent. Deze smartphone is erop gemaakt om je niet teleur te stellen als ie een keer uit je handen valt of uit je zak. De Samsung Galaxy Xcover 4s voldoet namelijk aan de ‘United States Military Standard’, een hoge eisen standaard voor de betrouwbaarheid van producten.

samsung-xcover-quicklaunch

Xcover-key en Quick Launch functie

De Samsung Galaxy Xcover 4s is voorzien van een paar handige functies. Zo kun je met de handige Quick Launch functie snel een foto schieten door twee keer op de homebutton te klikken. Met de Xcover-key daarnaast kun je met één druk op de knop bepaalde apps oproepen. Ideaal als je bepaalde apps vaak gebruikt en je je handen vol hebt.