NLE energie

NLE is van oorsprong een energiemaatschappij. Ze leveren energiecontracten tegen een lage prijs en hebben een uitstekende klantenservice.

NLE ziet zichzelf als de uitdager van de traditionele energieleveranciers. Ze willen de markt scherp houden en bieden daarom energiecontracten tegen een lage prijs aan.

NLE is niet alleen maar bezig met lage energietarieven. Bij NLE vinden ze dat veel energieleveranciers groene stroom alleen maar als marketinginstrument gebruiken. Daarom willen ze meer inzicht bieden in herkomst van groene energie. Je kunt zelf kiezen bij NLE waar de stroom vandaan komt, daarbij heb je de keuze uit Nederlandse of Europese windstroom. Groene stroom uit Nederland is een stukje duurder, daarom laten ze de keuze aan jou. Je bepaalt zelf of je extra wil betalen of dat je liever Europese groene stroom hebt voor een zachter prijsje.

De klantenservice van NLE is een groot pluspunt, ze zijn op meerdere kanalen waaronder WhatsApp te bereiken. Je hoeft dus niet lang te wachten op een antwoord.

Plus- & minpunten NLE energie:
  • Lage energietarieven
  • Goede klantenservice
  • Nederlandse óf Europese groene stroom

NLE tarieven

Hieronder een overzicht van NLE tarieven in 2019.

De tarieven zijn gebaseerd op een verbruik van 3500 kWh en 1500 m3. De tarieven kunnen wisselen bij een ander verbruik en wanneer er een cashback of korting is. Je kunt met de postcodecheck zien welke tarieven en kortingen op jouw adres gelden.

Productnaam Contract Stroom Gas Korting Prijs p.m
1 jaar vast 1 jaar € 0.21175 kWh € 0.71338m3 € 100,00 cashback € 146,06
3 jaar vast 3 jaar € 0.20933 kWh € 0.71338m3 € 150,00 cashback € 149,52

Overstappen naar NLE

Overstappen van energie of internet klinkt misschien een beetje spannend, maar heb je samen met je provider zo geregeld.

1. Meld je aan bij NLE

Via ons kom je terecht bij de website van NLE. Hier kun je je energie aanvraag doen. Je krijgt meteen een bevestiging van je aanmelding via de mail toegestuurd.

2. 14 dagen bedenktijd

In de e-mail met de bevestiging staat ook het contract. Hierin staat wanneer de levering start, wat je nieuwe termijnbedrag wordt en hoe ze dit hebben berekend. Je hebt hierna 14 dagen bedenktijd. Je zit nog nergens aan vast en kunt kosteloos annuleren.

Wil je naar NLE overstappen maar heb je nog een lopend contract bij een andere energieleverancier? NLE vergoedt je overstapboete in sommige gevallen. Het kan zijn dat voortijdig overstappen, mét overstapboete, alsnog voordeliger is. Kijk daarom goed of het loont om over te stappen.

3. Geef je meterstanden door en start levering energie

NLE vraagt je na de veertien dagen bedenktijd om je meterstanden door te geven, dit kan allemaal online doorgegeven worden. Met een slimme meter worden de meterstanden automatisch verstuurd en hoef je verder niks te doen.

NLe zegt vervolgens je oude energiecontract op en start op de juiste datum de levering van gas en/of stroom.

Budget Alles-in-1 internet

Op zoek naar goedkoop internet? Budget Alles-in-1, voorheen NLEx, is al geruime tijd de goedkoopste internet provider voor internet en tv en alles in 1 met (A)DSL of glasvezel.
Plus- & minpunten Budget Alles-in-1 internet:
  • Zeer voordelig internet
  • Gratis Wifi-versterker
  • €5,- korting als je al energieklant bent
  • Geen los internet mogelijk

Ben je op zoek naar een provider die méér dan alleen internet levert én een voordelige prijs? Dan is Budget Alles-in-1 een interessante provider. Budget Alles-in-1 schudt de telecommarkt op door al geruime tijd super voordelige alles in 1 abonnementen te leveren met een langlopende korting van maar liefst 9 maanden op een jaarcontract.

Budget Alles-in-1 wil ondanks de ‘knetterscherpe’ prijs dat je ook gewoon goed internet hebt thuis en levert betrouwbaar en stabiel KPN internet over (A)DSL én glasvezel verbinding. Je krijgt daarom bovendien een gratis Wifi-versterker bij ieder abonnement. En wat betreft de internetsnelheid: Budget Alles-in-1 levert (A)DSL abonnementen met maar één internetsnelheid, 100 Mb/s. Dat is een prima snelheid om zorgeloos tegelijkertijd online te surfen, video’s en filmpjes te streamen en bijvoorbeeld interactieve tv te kijken. Ben je van plan om veel te gamen en het internet zwaar te belasten thuis? Dan is Budget Alles-in-1 (A)DSL minder geschikt en wil je liever Budget Alles-in-1 glasvezel overwegen. Helaas levert Budget Alles-in-1 geen losse internet abonnementen en is daarom beperkt in keuzevrijheid.

Standaard inbegrepen

Ontdek Budget Alles-in-1 alles in 1 tegen een 'knetterscherpe' prijs
Ontdek Budget Alles-in-1, met maar liefst 9 maanden lang € 10,- korting

Internet

Gratis Wifi-modem
Gratis Wifi-versterker
Gratis monteur als je overstapt van Ziggo
Gratis monteur bij glasvezel

Televisie

Video on demand
Digitale tv-ontvanger
Live TV app
Terugkijken tot 7 dagen
Live Pauzeren

Bellen

Gratis vaste telefonie
€ 0,10 per minuut
Gratis nummerbehoud

Budget Alles-in-1 internet abonnementen

Contact NLE

Wil jij weten hoe je NLE kunt bereiken? Bekijk de contactgegevens.
Reguliersdwarsstraat 58
1017 BM Amsterdam
088-7307307 (lokaal tarief)