Private lease aanbiedingen

Wij verzamelen alle aanbieders van meer de meer dan 15 goedkoopste aanbieders van Nederland.

Ben je op zoek naar een private lease auto? Net als met je energiecontract en internetabonnement kun je enorm veel geld mislopen als je niet eerst vergelijkt. Regelmatig stunten aanbieders als de ANWB, Hema en Lease-gigant Athlon met actiemodellen. Er kan zomaar een verschil van € 50,- per maand zitten tussen de goedkoopste en duurste aanbieder van dezelfde auto en dezelfde voorwaarden!

Wij houden dagelijks het aanbod in de gaten en zetten deze in onze private lease vergelijker. Hierdoor kun je gemakkelijk je ideale volgende auto vinden voor de laagste maandprijs.

Voordelen private lease aanbiedingen
 • Méér dan 15 lease aanbieders vergeleken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Goedkoopste private lease contracten
 • Alles inclusief! Alleen de brandstof betaal je zelf
Bekijk alle private lease aanbiedingen
Voordelen private lease aanbiedingen

Private lease automaat

Een private lease automaat wordt steeds populairder en dat is niet zomaar.
Automaat vergelijken op Providers.nl
 • Eén overzicht van lease met automaat
 • Inclusief onderhoud, wegenbelasting etc. Alleen brandstof betaal je nog zelf.
 • Filerijden wordt een makkie
Private lease met automaat
Automaat vergelijken op Providers.nl

Sinds kort exclusief op Providers.nl is private lease met een automaat zeer makkelijk te vergelijken.

Een automaat is zeer comfortabel. Alleen in de private lease nog moeilijk te vinden. Daar hebben wij verandering in gebracht. Met onze speciale 'private lease automaat' pagina bieden we een compleet en helder overzicht van de beste private lease aanbiedingen met automaat. Een private lease auto met automaat zoeken kan nu heel eenvoudig. We laten namelijk al meteen zien welke leasemaatschappijen een automaat aanbieden, inclusief de prijs en de voorwaarden. Dit scheelt jou veel tijd met uitzoeken.

Veelgestelde vragen over private lease

Wil je meer weten over private lease met een automaat? Bekijk dan de meest gestelde vragen.

Voor wie is private lease geschikt?

Wil jij graag een auto rijden, maar wil je daarvoor niet je spaarrekening hoeven aanbreken? Dan is private lease geschikt voor jou! Bij private lease betaal je een vast bedrag per maand en heb je geen onverwachte kosten. Het voordeel van private lease is bovendien dat je voor een lage prijs al een luxe en gloednieuwe auto kunt rijden. Dit komt omdat leasemaatschappijen in één keer meerdere auto’s inkopen. Hierdoor wordt hun inkoopprijs lager en daar kun jij als klant van profiteren! Hier kan je alle auto's met private lease vergelijken.

Wat zijn de voorwaarden van private lease?

Gelukkig zijn er niet veel private lease voorwaarden, en kun je in de meeste gevallen gewoon gebruik maken van private lease. De voorwaarden om te kunnen private leasen:

 • Je moet minimaal 18 jaar zijn;
 • in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs B;
 • de Nederlandse nationaliteit hebben;
 • en aan het minimuminkomen voldoen

Hoe is de leaseprijs opgebouwd?

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand. In tegenstelling tot een eigen auto heb je geen omkijken meer naar veel losse kostenposten, zoals onderhoud en wegenbelasting. In de private lease kosten zitten onder andere reparatie en onderhoud, verzekeringen, vervangend vervoer, pechhulp en wegenbelasting inbegrepen.

Het enige waar je maandelijks buiten de leaseprijs nog voor betaalt is je brandstofverbruik. Ook eventuele boetes, parkeerkosten of een wasbeurt zitten niet inbegrepen in de maandprijs van private lease.

Wat is de levertijd bij private lease?

De levertijd bij private lease verschilt sterk. De gemiddelde levertijd is 8 tot 20 weken, een groot onderling verschil dus. Er zijn aanbieders waarbij de auto binnen 8 weken voor je deur staat. Maar het kan ook zijn dat het 20 weken duurt. Dit heeft voor een groot deel te maken met de voorraad van auto's en de eventuele extra's die je aan je private lease auto toevoegt.

Kun je nou echt niet wachten en heb je per direct een auto nodig? Bij sommige leasemaatschappijen kun je binnen 3 weken de auto in bezit hebben. Zij hebben de auto’s op voorraad en kunnen sneller leveren.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina