9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
310.042 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Vergelijkgroep
partner sinds 2018

Private lease aanbiedingen

Wij verzamelen voor jou alle private lease aanbiedingen van meer dan 15 goedkope aanbieders van Nederland.

Ben je op zoek naar een private lease auto? Net als met je energiecontract en internetabonnement kun je enorm veel geld mislopen als je niet eerst vergelijkt. Regelmatig stunten aanbieders als de ANWB, Hema en Lease-gigant Athlon met actiemodellen. Er kan zomaar een verschil van € 50,- per maand zitten tussen de goedkoopste en duurste aanbieder van dezelfde auto met dezelfde voorwaarden!

Wij houden dagelijks het aanbod in de gaten en zetten deze in onze private lease vergelijker. Hierdoor kun je gemakkelijk je ideale volgende auto vinden voor de laagste maandprijs.

Voordelen private lease aanbiedingen
 • Méér dan 15 lease aanbieders vergelijken
 • Alle aanbiedingen in één overzicht
 • Goedkoopste private lease contracten
 • Alles inclusief! Alleen de brandstof betaal je zelf
Bekijk alle private lease aanbiedingen
Voordelen private lease aanbiedingen

Private lease automaat

Een private lease automaat wordt steeds populairder en dat is niet zomaar.
Automaat vergelijken op Providers.nl
 • Eén overzicht van lease met automaat
 • Inclusief onderhoud, wegenbelasting etc. Alleen brandstof betaal je nog zelf.
 • Filerijden wordt een makkie
Private lease met automaat
Automaat vergelijken op Providers.nl

Sinds kort exclusief op Providers.nl is private lease met een automaat zeer makkelijk te vergelijken.

Een automaat rijden is zeer comfortabel. Alleen binnen private lease vaak toch nog moeilijk te vinden. Daar hebben wij verandering in gebracht. Met onze speciale 'private lease automaat' pagina bieden we een compleet en helder overzicht van de beste private lease aanbiedingen met automaat. Een private lease auto met automaat zoeken kan nu heel eenvoudig. We laten namelijk al meteen zien welke leasemaatschappijen een automaat aanbieden, inclusief de prijs en de voorwaarden. Dit scheelt jou veel tijd met uitzoeken.

Veelgestelde vragen over private lease

Wil je meer weten over private lease met een automaat? Bekijk dan de meest gestelde vragen.

Wat is private lease?

Met private lease huur je als het ware een lease auto privé voor een bepaalde tijd. Je betaalt hier maandelijks een vast bedrag voor om in een gloednieuwe auto te rijden.

In tegenstelling tot een eigen auto, heb je geen omkijken meer naar veel losse kostenposten, zoals onderhoud en wegenbelasting. Die zitten bij de prijs inbegrepen. In de private lease kosten zitten onder andere reparatie, onderhoud, verzekeringen, vervangend vervoer, pechhulp en wegenbelasting inbegrepen.

Het enige waar je maandelijks buiten de leaseprijs nog voor betaalt is je brandstofverbruik. Ook eventuele boetes, parkeerkosten of een wasbeurt zitten niet inbegrepen in de private lease maandprijs .

Wat zijn de voordelen van private lease?

Eén van de grootste private lease voordelen is dat je voor een lage prijs al in een luxe en gloednieuwe auto kunt rijden. Dit komt omdat leasemaatschappijen in één keer meerdere auto’s inkopen. Hierdoor wordt hun inkoopprijs lager, waar jij als klant van profiteert!

Je vindt de beste private lease aanbieding voor jou met de private lease vergelijker. Hiermee zie je in een overzicht alle prijzen per automodellen en aanbieder. Zo vind je snel de beste private lease deal voor jou.

Wat zijn de voorwaarden van private lease?

Er zijn niet veel private lease voorwaarden. En gelukkig kun je in de meeste gevallen gewoon gebruik maken van private lease. De voorwaarden om te kunnen private leasen zijn:

 • Je moet minimaal 18 jaar zijn;
 • in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs B;
 • de Nederlandse nationaliteit hebben;
 • en aan het minimuminkomen voldoen

Hoe vind ik de goedkoopste private lease auto?

Er is een ruim aanbod aan private lease auto's. De prijzen kunnen per aanbieder soms ruim van elkaar verschillen. Het is daarom handig om private lease aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Wij hebben de goedkoopste private lease aanbiedingen voor je in één overzicht gezet. Dit aanbod wordt dagelijks ge-update, zodat jij altijd de goedkoopste keuze kan maken.

Bekijk hier het overzicht van alle private lease auto's.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina