Private lease met automaat

Onderstaande private lease aanbiedingen zijn allemaal met een automaat. Omdat lease aanbieders vaak geen automaat aanbieden doen we een uitgebreide handmatige selectie van de aanbiedingen. Hierbij kijken we per automodel naar de goedkoopste optie in combinatie met automaat. We vergelijken hiervoor meer dan 10 leasemaatschappijen.

Volkswagen Polo Private Lease
vanaf
€329
per maand
Volkswagen Polo
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding
Toyota Aygo Private Lease
vanaf
€244
per maand
Toyota Aygo
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding
Toyota Yaris Private Lease
vanaf
€314
per maand
Toyota Yaris
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding
Kia Niro Private Lease
vanaf
€419
per maand
Kia Niro
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder Athlon
Bekijk aanbieding
Peugeot 2008 Private Lease
vanaf
€388
per maand
Peugeot 2008
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder Peugeot sterke actie
Bekijk aanbieding

Voordelen automaat private lease

Er zitten enorm veel voordelen aan het rijden van een automaat. Daarnaast heb je bij private lease ook geen last van traditionele nadelen van een automaat rijden.
privatelease-automaat-1

Voordelen automaat leasen
  • Zeer ontspannen rijden
  • Geen eenmalige kosten
  • Alles inclusief: alleen de brandstof betaal je zelf
  • Vaak alleen beschikbaar bij luxer uitgevoerde versies. Vaak duurder dan standaard uitrusting

In 3 stappen je private lease auto

1, 2, 3 en rijden maar!

1. Vraag gratis offerte aan

Heb jij de geschikte auto voor private lease gevonden? Ga dan via ‘Bekijk deal’ naar de website van de leasemaatschappij. Hier stel je de auto samen zoals jij dat wil met het aantal kilometers en contractduur. Hier geef je ook meteen aan welke kleur auto je wilt, of dat je bijvoorbeeld een set aan winterbanden wil toevoegen. Vul vervolgens je gegevens in bij de leasemaatschappij en zij gaan aan de slag met jouw aanvraag.

2. Je aanvraag wordt getoetst

Geen zorgen, dit klinkt spannender dan het is. De leasemaatschappij waar jij je aanvraag hebt gedaan gaat kijken of jij private lease financieel aankunt. Hiermee willen ze voorkomen dat je in betalingsproblemen komt. In veel gevallen is private lease geen enkel probleem.

3. Rijden maar!

Als alles is gecontroleerd, goedgekeurd en ondertekend kun je gebruik gaan maken van je nieuwe private lease auto, een leuk moment! Houd er rekening mee dat de auto gemiddeld een levertijd van 8 tot 20 weken heeft, afhankelijk van of de auto op voorraad is en of je bijvoorbeeld voor extra functionaliteiten hebt gekozen. Hierdoor kan het wat langer duren. Maar van tevoren wordt je op de hoogte gesteld van jouw levertijd en weet je dat de auto onderweg is!

Meer over private lease met automaat

Wil jij meer weten over private lease met een automaat? Bekijk dan de meest gestelde vragen.

Is een automaat duurder dan handgeschakeld?

Een automaat is iets duurder om te private leasen dan een handgeschakelde auto. Dit komt voornamelijk omdat de 'automaat' optie in een luxe pakket verwerkt zit. Hierdoor krijg je naast de automatische schakeloptie vaak een zwaardere motor, een mooier interieur en mooiere velgen. Deze luxe pakketten inclusief automaat zijn vaak ongeveer € 30,- per maand duurder.

Waar moet ik op letten met private lease automaat?

Bij het private leasen van een automaat zijn er net als bij gewone private lease een aantal zaken die belangrijk zijn. Uiteraard de prijs per maand, het aantal kilometer per jaar, de contractduur en de uitvoering.

In ons private lease overzicht vergelijk je de goedkoopste uitvoering met automaat. Dit doen we op basis van 10.000 km/jaar en 60 maanden. Als je een korter contract wilt of extra kilometers kun je dat op de vervolgpagina selecteren. Omdat de meerprijzen bij alle partijen redelijk gelijk liggen, kun je op basis van het overzicht toch een goede indruk krijgen welke auto en maatschappij bij jou past.

Hoe zit het met het onderhoud van een automaat?

Het vaak genoemde duurdere onderhoud is bij private lease voor rekening van de leasemaatschappij. Je betaalt alleen de brandstofkosten zelf. Onverwachtse onderhoudskosten heb je dus niet bij private lease.

Is elke private lease auto beschikbaar met automaat?

Helaas niet. Niet elk automodel heeft een uitvoering met automaat. Daarnaast koopt niet iedere leasemaatschappij auto's met automaat in. Dit komt omdat een automatische schakeloptie alleen in de luxere pakketten zit. Leasemaatschappijen die alleen budgetauto's inkopen hebben dus vaak geen automaat in de aanbieding. Daarom speuren wij alle aanbiedingen af en zetten de beste private lease auto's met automaat op een rij.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina