Private lease met automaat

Onderstaande private lease aanbiedingen zijn allemaal met een automaat. Omdat lease aanbieders vaak geen automaat aanbieden doen we een uitgebreide handmatige selectie van de aanbiedingen. Hierbij kijken we per automodel naar de goedkoopste optie in combinatie met automaat. We vergelijken hiervoor meer dan 10 leasemaatschappijen.

Volkswagen Polo Private Lease
vanaf
€344
per maand
Volkswagen Polo
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding
Toyota Aygo Private Lease
vanaf
€259
per maand
Toyota Aygo
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding
Toyota Yaris Private Lease
vanaf
€314
per maand
Toyota Yaris
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding
Kia Niro Private Lease
vanaf
€414
per maand
Kia Niro
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder ANWB
Bekijk aanbieding

Voordelen automaat private lease

Er zitten enorm veel voordelen aan het rijden van een automaat. Daarnaast heb je bij private lease ook geen last van traditionele nadelen van een automaat rijden.
privatelease-automaat-1

Voordelen automaat leasen
  • Zeer ontspannen rijden
  • Geen eenmalige kosten
  • Alles inclusief: alleen de brandstof betaal je zelf
  • Vaak alleen beschikbaar bij luxer uitgevoerde versies. Vaak duurder dan standaard uitrusting

In 3 stappen je private lease auto

1, 2, 3 en rijden maar!

1. Vraag gratis offerte aan

Heb jij de geschikte auto voor private lease gevonden? Ga dan via ‘Bekijk deal’ naar de website van de leasemaatschappij. Hier stel je de auto samen zoals jij dat wil met het aantal kilometers en contractduur. Hier geef je ook meteen aan welke kleur auto je wilt, of dat je bijvoorbeeld een set aan winterbanden wil toevoegen. Vul vervolgens je gegevens in bij de leasemaatschappij en zij gaan aan de slag met jouw aanvraag.

2. Je aanvraag wordt getoetst

Geen zorgen, dit klinkt spannender dan het is. De leasemaatschappij waar jij je aanvraag hebt gedaan gaat kijken of jij private lease financieel aankunt. Hiermee willen ze voorkomen dat je in betalingsproblemen komt. In veel gevallen is private lease geen enkel probleem.

3. Rijden maar!

Als alles is gecontroleerd, goedgekeurd en ondertekend kun je gebruik gaan maken van je nieuwe private lease auto, een leuk moment! Houd er rekening mee dat de auto gemiddeld een levertijd van 8 tot 20 weken heeft, afhankelijk van of de auto op voorraad is en of je bijvoorbeeld voor extra functionaliteiten hebt gekozen. Hierdoor kan het wat langer duren. Maar van tevoren wordt je op de hoogte gesteld van jouw levertijd en weet je dat de auto onderweg is!

Meer over private lease met automaat

Wil jij meer weten over private lease met een automaat? Bekijk dan de meest gestelde vragen.

Zijn de kosten voor private lease automaat hoger?

Een private lease automaat is iets duurder om te private leasen dan een handgeschakelde auto. Dit komt voornamelijk omdat de 'automaat' optie in een luxe pakket verwerkt zit. Hierdoor krijg je naast de automatische schakeloptie vaak een zwaardere motor, een mooier interieur en mooiere velgen. Deze luxe pakketten inclusief automaat zijn vaak ongeveer € 30,- per maand duurder. We hebben het aanbod van private leaseauto met automaat voor je op een rij gezet. Zo zie jij snel welke auto bij welke aanbieder voor jou het voordeligst is.

Is elke private lease auto beschikbaar met automaat?

Helaas is niet elk automodel beschikbaar met een automaat. Daarnaast koopt niet iedere leasemaatschappij auto's met automaat in. Dit komt omdat een automatische schakeloptie alleen in de luxere pakketten zit. Leasemaatschappijen die alleen budgetauto's inkopen hebben dus vaak geen automaat optie in de aanbieding. Daarom speuren wij alle aanbiedingen af en zetten de beste private lease auto's met automaat op een rij.

Wat is de beste private lease aanbieding voor een automaat?

Wat de beste private lease aanbieding voor een automaat is, is afhankelijk van jouw voorkeuren en de leaseprijs die je per maand wilt betalen. Ben je op zoek naar een stadsauto? Dan is een Toyota Aygo een geschikte en voordelige keuze. Als middenklasse auto is de Toyota Yaris beschikbaar als private lease automaat. Verder worden er vooral luxe en grotere auto's als private lease automaat aangeboden, waaronder de Volkswagen Polo en Kia Niro.

Welke private lease automaat: Toyota Aygo of Toyota Yaris?

Van het automerk Toyota worden de Toyota Aygo en de Toyota Yaris als private lease automaat aangeboden. Ze verschillen in prijs van elkaar. Maar wat maakt dat prijsverschil? Wij hebben de belangrijkste verschillen voor je uitgezocht.

De Toyota Aygo wordt over het algemeen gezien als een stadsauto en de Toyota Yaris als middenklasse auto. Het verschil zit in specificaties zoals dat de Aygo een lager gewicht heeft, wat de Aygo een zuinigere stadsauto maakt. Terwijl de Yaris o.a. meer motorvermogen heeft en qua afmetingen net iets groter is, waardoor het ruimer aanvoelt. Ook is de Yaris automaat net iets luxer uitgevoerd met standaard cruise control, snelheidsbegrenzer en Climate Control. Welke private lease automaat jij neemt, blijft uiteindelijk een persoonlijke keuze. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij de beste private lease aanbiedingen met automaat voor je op een rij gezet.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina