9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
310.042 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Vergelijkgroep
partner sinds 2018

Beste private lease deals

Hieronder vind je de populairste private lease auto's van dit moment. We hebben alle leasemaatschappijen met elkaar vergeleken om de beste deal voor jouw te vinden.

Citroën C1
 

Citroën C1

Vergelijk aanbieders

Peugeot 108
 

Peugeot 108

Vergelijk aanbieders

Toyota AYGO
 

Toyota AYGO
Vergelijk aanbieders

Hoe kiezen wij de beste private lease deals?

private-lease-vergelijking

Bij het kiezen van de beste private lease auto's kijken we naar een aantal factoren zoals de prijs, contractduur en het aantal kilometers die je per jaar maakt.

Voor de prijs vergelijken we alle leasemaatschappijen in onze vergelijker. Hierdoor krijgen we een overzicht van de meest voordelige deals die momenteel beschikbaar zijn. Bijna alle leasemaatschappijen adverteren met een basisprijs op basis van 10.000 km en 5 jaar. We hebben daarom deze factoren gekozen om de beste deal voor jou te vinden.

In de ‘basisprijs’ van een private lease auto wordt meestal 10.000 kilometers meegerekend. Als je minder dan 10.000 km per jaar rijdt hoeft je dus niks extra’s te betalen. Bij ons kun je gemakkelijk selecteren hoeveel kilometer je per jaar rijdt. Hierdoor kun je de deal optimaliseren voor jouw gebruik.

Hoe vind ik de beste private lease?

Binnen 3 stappen de beste private lease auto.

1. Bedenk welke wensen en eisen je hebt

Voor je de beste private lease vindt, moet je nagaan wat jij belangrijk vindt. Stel jezelf de volgende vragen: hoeveel geld kun ik per maand besteden? Hoeveel kilometers verwacht ik te gaan rijden? En wat voor type auto zoek ik eigenlijk? Heb je dit goed in beeld, dan kun je een stuk makkelijker private lease vergelijken.

2. Vergelijk alle private lease deals

Met de filters geef je aan waar je precies naar op zoek bent voor de beste private lease auto. Filter op het aantal kilomters, de contractduur, prijs per maand, het automerk of type brandstof. Je kunt de auto's daarnaast filteren op populariteit of prijs van laag naar hoog en andersom.

3. Vraag gratis offerte aan

Heb jij de beste private lease auto voor jou gevonden? Super! Dan kun je een gratis offerte aanvragen. klik op 'meer info', wij sturen je door naar de website van de leasemaatschappij. Hier stel je de auto samen en vul je je gegevens in.

Meer over beste private lease

Wil jij meer weten over de beste private lease? Bekijk dan de meest gestelde vragen.

Wat is de beste private lease aanbieding?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de beste private lease aanbieding is. Eigenlijk is er niet één aanbieding te noemen. Het is namelijk zeer persoonsgebonden. Bedenk daarom eerst altijd wat voor type auto je wil en kijk daarna naar de aanbiedingen. Wij hebben alvast een start gemaakt en de beste private lease aanbiedingen op een rijtje gezet.

Wat is de beste private lease met automaat?

Een private lease auto met automaat staat voor gemak. Je hoeft zelf niet te schakelen, vergeet dus die hellingproef maar. En je rijdt over het algemeen een stuk zuiniger. We hebben de beste private lease met automaat voor je uitgezocht. Op dit moment is de Opel Corsa de beste. Je kunt de automaat al vanaf € 269,- per maand leasen.

Wat zijn de voorwaarden van een private lease?

Bij private lease zijn er eindelijk maar 3 harde voorwaarden:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent in bezit van een geldig Nederlands rijbewijs
  • Je hebt een vast inkomen

Alle aanbieders die we vergelijken zijn lid van het Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat ze een zogenaamde ‘draagkrachtnorm’ hanteren waarbij wordt gekeken naar inkomsten en uitgaven. Met een full-time minimumloon kan je een auto private leasen.

Wil je meer weten over de voorwaarden? Bekijk dan onze informatie pagina over de voorwaarden van private lease.

Wat zijn de goedkoopste private lease deals?

Ben je op zoek naar de goedkoopste private lease deals van dit moment? Dan kan onze goedkoopste private lease pagina je goed op weg helpen. Per auto kan de goedkoopste lease maatschappij verschillen. Om het voor jou makkelijk te maken hebben we op onze goedkoopste pagina altijd de meest voordeliger deal staan voor de auto. Hierdoor krijg je altijd de goedkoopste deal eerst te zien.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina