Goedkoopste private lease top 3

Wil je niet te veel geld betalen en toch een gave auto rijden? Dan is goedkope private lease de juiste keuze voor jou.

Volkswagen Up! Private Lease
vanaf
€209
per maand
Volkswagen Up!
Contractduur 48 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder Volkswagen
Vergelijk 2 aanbieders
Peugeot 108 Private Lease
vanaf
€199
per maand
Peugeot 108
Contractduur 60 maanden
Afstand 10.000 km/jaar
Aanbieder Peugeot sterke actie
Vergelijk 5 aanbieders

Voordelen goedkope private lease

Waarom zou je gebruik maken van private lease en niet een auto kopen? Wij leggen uit wat de voordelen van goedkope private lease zijn.
Goedkoopste private lease

Bij ons zie je altijd de goedkoopste private lease. Het is aan jou of je de goedkoopste private lease auto kiest of dat je toch meer extra’s wil. Wat je ook kiest: je hoeft niet het hele internet af te speuren, want wij hebben het in één overzicht gezet. Hoeveel geld ga jij besparen?

Met private lease huur je een auto voor een bepaalde tijd. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag neer te leggen, maar je betaalt een vast maandelijks bedrag. Je kunt al voor een laag bedrag van private lease gebruik maken. Dit komt omdat leasemaatschappijen een groot aantal auto’s en bijbehorende verzekering in één keer inkopen. Hierdoor kunnen zij deze auto’s voor een lagere prijs aanschaffen en is private lease voor jou goedkoper. Win win dus!

Met goedkope private lease kun je nóg voordeliger een auto leasen. Je kunt bijvoorbeeld letten op de duur van het contract, de kilometrage en eventuele extra’s. Hoe zit dat? De meeste leasemaatschappijen bieden lease contracten van 24, 48 of 60 maanden aan. Een langere contractduur is vaak goedkoper. Dit komt omdat leasemaatschappijen bij lange contracten zeker zijn van een langere tijd aan inkomsten, wat voor hen voordelig is. En voor jou dus ook!

In 3 stappen de goedkoopste private lease auto...

1, 2, 3 en rijden maar!

1. Vraag gratis offerte aan

Heb jij de geschikte auto voor private lease gevonden? Ga dan via ‘Bekijk deal’ naar de website van de leasemaatschappij. Hier stel je de auto samen zoals jij dat wil met het aantal kilometers en contractduur. Hier geef je ook meteen aan welke kleur auto je wilt, of dat je bijvoorbeeld een set aan winterbanden wil toevoegen. Vul vervolgens je gegevens in bij de leasemaatschappij en zij gaan aan de slag met jouw aanvraag.

2. Je aanvraag wordt getoetst

Geen zorgen, dit klinkt spannender dan het is. De leasemaatschappij waar jij je aanvraag hebt gedaan gaat kijken of jij private lease financieel aankunt. Hiermee willen ze voorkomen dat je in betalingsproblemen komt. In veel gevallen is private lease geen enkel probleem.

3. Rijden maar!

Als alles is gecontroleerd, goedgekeurd en ondertekend kun je gebruik gaan maken van je nieuwe private lease auto, een leuk moment! Houd er rekening mee dat de auto gemiddeld een levertijd van 8 tot 20 weken heeft, afhankelijk van of de auto op voorraad is en of je bijvoorbeeld voor extra functionaliteiten hebt gekozen. Hierdoor kan het wat langer duren. Maar van tevoren wordt je op de hoogte gesteld van jouw levertijd en weet je dat de auto onderweg is!

Meer over goedkoopste private lease

Wil jij meer weten over private lease? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Auto leasen of kopen?

Wat is voordeliger: een auto kopen of een auto huren? Deze vraag krijgen wij vaak gesteld, en dat is logisch. Voordat je voor langere tijd een contract aangaat wil je natuurlijk zeker weten dat je niet te veel betaalt. Je kunt een compleet nieuwe auto al vanaf €200 per maand leasen. In dit bedrag zitten de verzekeringen, onderhoudskosten en wegenbelasting al inbegrepen. Je vindt hier de goedkoopste private lease.

Wie is de goedkoopste leasemaatschappij?

Het verschilt per auto welke leasemaatschappij het goedkoopste is. Wij vergelijken daarom alle leasemaatschappijen van Nederland. Een aantal private leasemaatschappijen biedt bijna altijd goedkope private lease aan. Zo kun je sommige auto's direct van je lokale dealer leasen; hierdoor is er geen tussenpersoon bij betrokken, wat je dus weer geld bespaart.

In de regel geldt: hoe kleiner de auto, des te goedkoper. Een stadsauto is de ideale auto om goedkoop te private leasen. Zo lease je al een gloednieuwe stadsauto rond de 200,- per maand. Om zeker te weten wat de goedkoopste private lease auto is die aansluit bij jouw wensen raden we aan alle private lease vergelijken aan.

Waarom een private lease aanbieding?

Met een private lease aanbieding kun je nóg goedkoper een auto huren. Het is daarom de moeite waard te bekijken of er op dit moment een aanbieding is. Let wel op dat de aanbiedingen maar een bepaalde tijd gelden. Als je daarom een goede private lease aanbieding hebt gevonden, ga er dan voor! Wij hebben alle aanbiedingen in een overzicht gezet, zo kun je precies zien voor wie jou de beste private lease aanbieding heeft.

Wat zijn de voorwaarden van private lease?

Gelukkig zijn er niet veel voorwaarden en kun je in de meeste gevallen gewoon gebruik maken van private lease. Private lease voorwaarden zijn:

  • Je moet minimaal 18 jaar zijn;
  • in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs B;
  • de Nederlandse nationaliteit hebben;
  • en aan het minimuminkomen voldoen
Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina