9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
240.890 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Vergelijkgroep
partner sinds 2018

Top 3 private shortlease

Dit zijn de goedkoopste private shortlease auto's met een leasetermijn van 12 maanden. Je hebt al een private shortlease auto voor de deur vanaf € 369,- per maand.

Citroën C1
 

Citroën C1
Vergelijk aanbieders
Ford Fiësta
 

Ford Fiësta
Vergelijk aanbieders

Peugeot 108
 

Peugeot 108
Vergelijk aanbieders

Shortlease prive

Wil je een private lease auto voor enkele maanden, en niet voor een paar jaar? Dan is private shortlease de oplossing.
private-shortlease-img

Voordelen private shortlease
  • Handig als je tijdelijk een (grotere) auto nodig hebt
  • Met private shortlease geniet je ook van alle all-in gemakken
  • Flexibel contract bij veranderingen in je privé- of zakelijke omstandigheden
  • Geen beperkingen als je op termijn een huis wilt kopen
  • Private shortlease heeft doorgaans een snellere levertijd
  • Private shortlease is duurder

Een private shortlease auto in 3 stappen...

1. Vraag een gratis offerte aan

Met de private lease vergelijker tonen we je meteen alle private shortlease auto’s met een 12 maanden contract. Gebruik de filters om de auto te vinden die bij je past. Zo filter je gemakkelijk op automerk, aantal kilometers, brandstof type en prijs per maand.

Wij tonen je alle private shortlease auto’s die aan jouw wensen voldoen. Dit zijn de basisuitvoeringen. Veel auto’s zijn verder naar je hand aan te passen tegen een meerprijs. Zo kies je een auto samen in de gewenste kleur en met de juiste technische uitvoering. Heb je een auto gevonden die het zou kunnen worden? Vraag dan een gratis offerte aan bij de leasemaatschappij en maak een afspraak voor een proefrit (in een vergelijkbare auto).

Private lease vergelijken

2. Je aanvraag wordt getoetst

Ga je akkoord met de offerte? Vraag dan je private shortlease contract aan. Je aanvraag wordt wel eerst even getoetst. Dit klinkt spannender dan het is. Hoe het werkt? De leasemaatschappij waar jij je aanvraag hebt gedaan gaat kijken of jij private shortlease financieel kunt dragen. Om te zorgen dat je niet in betalingsproblemen komt.

In veel gevallen in private shortlease geen enkel probleem en wordt je aanvraag doorgezet. Leuk! Dan ben je bijna klaar om weg te rijden.

Meer over private lease bkr

3. Rijden maar!

Als alles ondertekend, gecontroleerd en goedgekeurd is kun je in je private shortlease auto stappen. Een leuke moment! Let er wel op dat afhankelijk van de auto voorraad het soms nog even kan duren voordat je je private lease auto kunt ophalen. Gemiddeld is de levertijd 8 tot 20 weken, maar met private shortlease is de levertijd doorgaans sneller.

Kies je voor een auto in basisuitvoering, dan staat deze doorgaans sneller klaar dan wanneer je een volledig op maat gemaakte auto wilt. Je krijgt van tevoren meteen te horen hoe lang de levertijd van jouw auto gaat duren. Zo weet je aan toe bent en wanneer je weg kunt rijden.

Meer over private lease levertijd

Meer over private shortlease

Wil je meer weten over private shortlease? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Hoe werkt particulier shortlease?

Private shortlease is een vorm van private lease, maar dan met een kortere looptijd. Met private shortlease zit je niet jaren vast aan een private lease contract. Dat maakt private shortlease super flexibel. Handig als je voor kortere tijd een lease auto nodig hebt en toch in een splinternieuwe auto wilt rijden. Net als bij gewoon private lease betaal je maandelijks een all-in prijs waarbij inbegrepen zit: regulier onderhoud, WA-verzekering, pechhulp, wegenbelasting en vervangend vervoer bij pech en/of schade.

Private shortlease is bovendien per dag opzegbaar. Dat maakt het ideaal wanneer jouw situatie ineens verandert en een auto daar niet meer bij past, of je van tevoren niet weet hoelang je een lease auto nodig hebt. Ook heb je doorgaans een shortlease auto sneller voor de deur staan. De levertijd met de meeste private shortlease auto’s ligt tussen de 2 en 4 weken, in plaats van de gemiddelde 8 tot 20 weken. Ideaal dus als je snel een auto nodig hebt.

Wat is de goedkoopste shortlease voor particulieren?

Private shortlease is doorgaans duurder dan gewoon private lease. Zeker wanneer je gebruik maakt van één van de goedkoopste private lease acties. Toch kun je met een beetje mazzel ook met private shortlease voordelig uit zijn. Heb je geen zin om iedere maand een smak geld kwijt te zijn aan leasekosten? Maak dan gebruik van de goedkoopste shortlease voor particulieren. Daarmee rijd je 12 maanden lang tegen de laagste maandprijs.

Wil je in een kleine stadsauto rijden? Dan zijn de goedkoopste shortlease deals de Citroen C1, de Ford Fiesta en de Peugeot 108. Zoek je juist een middenklasse formaat auto? Dan is Opel Corsa private lease het voordeligst. Is een grote auto wat je nodig hebt? Dan zijn Ford Focus private lease en Peugeot 2008 private lease op dit moment het goedkoopste.

Welke modellen kan ik kiezen met private lease 12 maanden?

Private shortlease is niet bepaald een kleine ‘tak’ van private lease meer te noemen en wint behoorlijk aan populariteit. Bijna alle automerken zijn vertegenwoordigd in private shortlease. Of je nou een luxe Mercedes wil rijden, of een leuke Toyota. Uit Opel en Renault auto’s heb je op dit moment de meeste keuze in onze private lease vergelijker.

Ben je op zoek naar een model met een specifiek type transmissie, zoals private lease elektrisch of private lease hybride? Ook dat kan met private shortlease. Zo kun je nu een volledig elektrisch rijden met Opel Corse-E private lease , of hybride rijden met Toyota C-HR private lease vanaf 12 maanden.

Is shortlease occasion mogelijk?

Met shortlease occasion lease je een tweedehands auto die niet ouder is dan 3 jaar voor korte tijd. Een aantal leasemaatschappijen biedt dit aan, waaronder Athlon, Ikrij en auto.nl.

Hoewel private lease occassion een aantal voordelen kent, zoals een snellere levertijd, kleven er ook nadelen aan waaronder de prijs. In veel gevallen is shortlease occasion lang niet zo voordelig als je misschien zou verwachten. Dat heeft er vooral mee te maken dat je als klant niet profiteert van inkoopvoordeel van nieuwe auto’s. Maar ook dat leasemaatschappijen hogere onderhouds- en reparatiekosten verwachten en deze doorberekenen in de leaseprijs. Als we kijken naar de maandprijs is private shortlease met een nieuwe auto meestal toch voordeliger.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina