T-Mobile internet

Of je nu in een stad of buitengebied woont. T-Mobile levert een scala aan internet oplossingen voor thuis.

Bij T-Mobile sluit je internetverbinding af met alleen internet, internet en TV of alles in 1. Hiervoor maakt T-Mobile gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN-netwerk voor (A)DSL, en het glasvezel netwerk van Reggefiber- dochteronderneming van KPN.

Ben je op zoek naar een laag instapabonnement? Dan kun je bij T-Mobile heel voordelig uit zijn. Je hebt al een los internet abonnement vanaf 20 Mb/s (A)DSL. Daarnaast richt T-Mobile zich als één van de weinige providers ook op de huishoudens in zogenaamde ‘buitengebieden’, met een moeizame of haperende internetverbinding. Hiervoor biedt T-Mobile speciaal 4G voor thuis aan. Daarmee maak je ook gebruik van het mobiele 4G-netwerk van T-Mobile, waar het vaste netwerk niet voldoet. Heb je naast een vaste internetverbinding bij T-Mobile ook één of meerdere mobiele abonnementen bij T-Mobile, dan kun je gebruik maken van T-Mobile Klantvoordeel. Dit levert je allerlei voordelen op, waaronder maandelijks korting op je mobiele abonnement en meer internetsnelheid voor thuis.

Plus- & minpunten van T-Mobile internet:
 • 4G voor thuis
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Gratis monteur en Wifi-service
 • Relatief duur na 1e jaar.

T-Mobile internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Extra voordeel met T-Mobile Klantvoordeel
Combineer T-Mobile internet en mobiel op jouw adres voor iedere maand gratis voordelen

Internet

Gratis Wifi-modem
Gratis monteur
Gratis Wifi-check

Televisie

Gratis Fox Sports Eredivisie 1
Video on demand
Programma's tot 10 dagen terugkijken
Begin gemist

Bellen

€ 0,13 per minuut
Gratis nummerbehoud

T-Mobile internet en TV

Wil je naast internet ook tv? Ontdek de televisiemogelijkheden van T-Mobile internet en TV.
T-Mobile internet en TV in het kort:
 • Gratis Wifi-modem
 • Digitale tv-ontvanger
 • Gratis Fox Sports Eredivisie 1
 • Gratis monteur
Bekijk T-Mobile internet en TV

T-Mobile internet en TV is beschikbaar in combinatie met (A)DSL en glasvezel. Daarvoor maakt T-Mobile gebruik van de stabiele en betrouwbare KPN netwerken. Bij T-Mobile kijk je televisie wanneer het jou uitkomt met interactieve TV.

Je krijgt een ruim zenderpakket met een flink aantal zenders in HD-kwaliteit. Is er niets leuks op tv? Dan kijk je met video on demand de beste series en films op je tv, laptop of tablet. De belangrijkste tv-opties krijg je standaard in het basispakket. Zo kun je tot maar liefst 10 dagen programma’s terugkijken en terug naar het begin met Begin gemist. Voetballiefhebbers opgelet: Bij T-Mobile internet en TV krijg je naast een ruim zenderpakket ook FOX Sports 1 Eredivisie erbij. Gewoon gratis. Zo hoef je niets te missen van het mooiste eredivisie bekervoetbal. Combineer je internet en TV bovendien met mobiel via T-Mobile Klantvoordeel, dan kun je ook kiezen voor een keuzekorting op een extra zenderpakket.

T-Mobile glasvezel

T-Mobile glasvezel is snel, heel snel. T-Mobile levert met 750 Mb/s het snelste glasvezel internet van Nederland.

Ben jij één van de gelukkigen die al glasvezel op zijn adres kan ontvangen? Dan kun je misschien wel het snelste glasvezel internet van Nederland afnemen. Zo merk je niets meer van een haperende internetverbinding thuis en kun je razendsnel up- en downloaden. Ideaal als je thuis allemaal tegelijkertijd wat anders wil doen.

T-Mobile levert zowel alleen internet, internet en TV en alles in 1 in combinatie met glasvezel. Omdat T-Mobile het snelste glasvezel abonnement nog niet op alle postcodes levert, raden we aan om eerst de postcodecheck te doen. Op sommige postcodes zijn andere snelheden al wel in huis te halen. Kies je voor een glasvezel abonnementen met televisie, dan kijk je zonder kwaliteitsverlies naar haarscherp beeld. Kies je voor T-Mobile glasvezel, dan komt er altijd een monteur bij je langs om je glasvezel abonnement te installeren. Ook wordt meteen een Wifi check gedaan, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je pakket.

T-Mobile glasvezel in het kort
 • Snelste internet tot 750 Mb/s
 • Gratis monteur
 • Even snel up- en downloaden
 • Betrouwbaar KPN netwerk
Bekijk T-Mobile glasvezel
T-Mobile glasvezel in het kort

T-Mobile klantvoordeel

Combineer T-Mobile Thuis met een mobiel abonnement en ontvang een hogere instapsnelheid voor je internetverbinding thuis, tegen dezelfde prijs.

Meer data

Per mobiel abonnement met data dat je combineert met T-Mobile thuis, ontvang je iedere maand 2 GB extra mobiele data.

Meer korting

Ontvang € 2,50 korting per maand op een Go abonnement. Voor een Unlimited Go abonnement ontvang je € 25,- korting.

Meer tv keuze

Ontvang een zenderpakket naar keuze met keuzekorting ter waarde van € 7,50 in combinatie met T-Mobile internet en TV.

886

Voordelen T-Mobile Klantvoordeel

Vanaf € 2,50 tot € 12,50 korting per maand
Meer data
Meer internetsnelheid
Meer tv keuze
Naar T-Mobile

T-Mobile zakelijk

T-Mobile is er ook voor de kleine ondernemer. Werk jij vaak vanuit huis? Bekijk dan T-Mobile internet voor zakelijk gebruik.

T-Mobile zakelijk richt zich alleen op mobiele telefonie voor ondernemers. Maar valt jouw onderneming binnen het midden- en klein bedrijf? Dan kun je ook T-Mobile internet afsluiten voor je onderneming. Dat kan in combinatie met (A)DSL en glasvezel.

Is glasvezel internet al verkrijgbaar op jouw adres? Dan leent T-Mobile glasvezel zich perfect voor je onderneming. Zo kun je gebruik maken van het snelste internet voor je onderneming. Heb je ook televisie en een vaste telefoonlijn nodig voor je bedrijf? Dan is T-Mobile internet en TV en alles in 1 misschien de oplossing voor jou.

T-Mobile Mobiel

Het mobiele netwerk van T-Mobile is als snelste getest. Wil jij moeiteloos online streamen en internetten, waar je ook bent? Bekijk dan T-Mobiel mobiel.
Plus- en minpunten van T-Mobile mobiel:
 • Snelste mobiele netwerk
 • T-Mobile Klantvoordeel
 • Unieke Unlimited abonnementen
 • Iets duurder dan echte prijsvechters

T-Mobile levert je zowel telefoonabonnementen en sim only, met de snelste landelijke netwerkdekking van het eigen 4G+ netwerk. De provider is voor de tweede keer als snelste getest.

Heb je meerdere (mobiele) T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres, dan combineer je deze extra voordelig met T-Mobile Klantvoordeel. Afhankelijk van wat je combineert, verschilt het voordeel dat je ontvangt. Zo ontvang je bijvoorbeeld op ieder mobiel abonnement meer data (2GB of 500 MB), bij het combineren van twee mobiele abonnementen op hetzelfde adres. Dat is natuurlijk mooi meegenomen en nog eens extra voordelig. T-Mobile heeft bovendien een compleet aanbod aan telefoons, van de nieuwste Iphone of Samsung Galaxy, tot de wat oudere modellen. Ben je op zoek naar sim only? De provider biedt ruime keuze in Go Sim Only databundels, vanaf 1 GB data tot onbeperkt data. De belbundels zijn bij T-Mobile beperkt, je hebt de keuze uit maar 2 bundels. Voor sim only is T-Mobile niet de voordeligste en zijn de sim only's aan de dure kant.

T-Mobile telefoon abonnementen

Bekijk direct de beste telefoon abonnementen deals van T-Mobile.

28,50
per maand
iPhone Xr
Bijbetaling: €288,-
Data
1 GB
Bel/SMS
120 min
Meer informatie
28,50
per maand
Galaxy S10
Bijbetaling: €240,-
Data
1 GB
Bel/SMS
120 min
Meer informatie
28,50
per maand
P30
Bijbetaling: €48,-
Data
1 GB
Bel/SMS
120 min
Meer informatie
ToestelTotaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragContractduurVaste rente / JKP
iPhone Xr€0,00€288,00€-288,00€15,0024 maanden0%
Galaxy S10€0,00€240,00€-240,00€15,0024 maanden0%
P30€0,00€48,00€-48,00€15,0024 maanden0%

T-Mobile Sim only

Benieuwd naar het sim only aanbod van T-Mobile? Je vind hier direct de voordeligste sim only abonnementen van T-Mobile.
1 GB
data
120
min / sms
1 jaar
199,- per jaar
14,50
1 GB
4G
14,50
1 jaar
120 Min
199,- / jaar
1 GB
data
Onbeperkt
min / sms
1 jaar
229,- per jaar
17,00
1 GB
4G
17,00
1 jaar
Onbeperkt Min
229,- / jaar
5 GB
data
120
min / sms
1 jaar
247,- per jaar
18,50
5 GB
4G
18,50
1 jaar
120 Min
247,- / jaar
Alle sim only abonnementen van T-Mobile

T-Mobile netwerk

T-Mobile heeft een landelijke dekkingsgraad van 95% en heeft het snelste mobiele netwerk van Nederland.