Engie energie

100% Nederlandse groene stroom ontvangen? Dat kan bij Engie. Wind- of zonne-energie, de keuze is aan jou!

Engie zet zich in om de wereld groener te maken en is de grootste investeerder in duurzame energie.

Je bepaalt zelf waar je energie vandaan komt, maar wat je ook kiest: het is 100% Nederlandse groene stroom. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wind van de Noordzee of zonne-energie opgewekt door klanten van Engie. Daarnaast levert ze ook CO2-gecompenseerd gas om te zorgen dat jouw CO2-voetstap kleiner wordt en de wereld een beetje groener.

Met de MijnEngie app heb je altijd grip op je verbruik en kun je gemakkelijk je jaarrekening inzien. Je zult niet snel grote welkomstcadeaus zien, maar er is wel regelmatig een leuke korting of cashback.

Plus- & minpunten Engie energie:
  • Groene stroom uit Nederland
  • CO2-gecompenseerd gas
  • Handige energieproducten
  • Weinig energie aanbiedingen

Engie tarieven

Overstappen naar Engie

Overstappen van energie klinkt misschien een beetje spannend, maar heb je samen met je energieleverancier zo geregeld.

1. Meld je aan bij Engie

Kies de producten die je wilt afnemen en meld je aan bij Engie. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Als je voor het einde van je huidige contract wil overstappen naar Engie dan kan het zijn dat je een overstapboete krijgt van je huidige energieleverancier. Wanneer je een driejarig contract afsluit vergoedt Engie in de meeste gevallen de opzegboete voor jou.

2. 14 dagen bedenktijd

Na het ontvangen van je energiecontract heb je 14 dagen bedenktijd. Je zit nog nergens aan vast en kunt kosteloos annuleren.

3. Geef je meterstanden door en start levering energie

Geef je meterstanden door aan Engie en zij zeggen het contract bij je huidige energieleverancier voor jou op. De levering van de energie van Engie gaat van start. Als je een slimme meter hebt worden de meterstanden automatisch doorgegeven.

Engie energieproducten

Met verschillende energieproducten van Engie kun je de ideale WinWoonsituatie creëren.

De ideale woonsituatie creëer je door bijvoorbeeld de juiste isolatie, een eigen laadpaal voor je elektrische auto, zonnepanelen aan te schaffen of met de slimme thermostaat Nest.

Met de ENGIE Wijzer kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Een van de Engie-partners bekijkt hoe jij je huis zo kan aanpassen dat je geld bespaart én helpt bij het verduurzamen van Nederland. Engie heeft verschillende partners waardoor ze de juiste expertise hebben en goede producten leveren.

Een van de producten van Engie is de Nest Thermostat E. Het is een slimme thermostaat die helpt bij het verminderen van (onnodig) energieverbruik. De slimme thermostaat geeft inzicht en tips waardoor je zelf gemakkelijk een verschil kunt maken.

Energieproducten Engie
  • ENGIE Wijzer
  • Nest Thermostat E
  • Zonnepanelen
Ga naar Engie

Engie zakelijk

Met Engie zakelijk kun je nog sneller, slimmer én duurzamer ondernemen.

Wanneer je als zakelijke klant een energiecontract afsluit bij ENGIE kun je met het Ondernemersvoordeel tot wel 10% extra korting ontvangen. Ben jij geïnteresseerd om klant te worden? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken of ENGIE de geschikte energieleverancier voor jou is.

Als zakelijke klant van ENGIE ben je ook verzekerd van groene stroom. Je hebt de keuze uit Europese windenergie of Nederlandse wind- of zonne-energie. En met de MijnEngie app kun je gemakkelijk alles in de gaten houden, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Contact ENGIE

Wil jij weten hoe je ENGIE kunt bereiken? Bekijk de contactgegevens.
Grote Voort 291
8041 BL Zwolle
088 769 2900