Vraag je je af hoe wij de huur en onze medewerkers betalen? We geven je graag op een transparante wijze inzicht in ons verdienmodel.

Onze werkwijze

Als onafhankelijke vergelijkingswebsite willen we je helpen de beste keuze te maken voor een internet-, mobiele- of energie provider. Dat kan alleen als je een helder en compleet beeld hebt van waar je precies uit kunt kiezen. Daarom speuren wij dagelijks alle websites van telecom- private lease- en energie providers af om je een volledig up-to-date aanbod te kunnen tonen. Zo vergelijk jij eenvoudig alle diensten van telecomproviders en energie providers met elkaar op onder andere prijs, kwaliteit en inhoud. Lees hier meer over ons.

Met andere woorden: wij zijn het platform waarop jij de telecom- en energie mogelijkheden kunt afwegen om tot de beste provider van jouw keuze te komen. En daar helpen wij je zo goed mogelijk bij als we kunnen. Daarom hebben we onder andere de gratis keuzehulp bij internet vergelijken voor je ontwikkeld.

Overstappen via ons

Heb je met behulp van de vergelijker de provider voor jou gevonden? Dan sturen we je via een link op onze website door naar de website van de betreffende Provider. Daar kun je vervolgens overstappen en je contract afsluiten. Wij zijn dus zelf geen provider.

Stap je daadwerkelijk via een link vanaf onze website over, dan krijgen wij voor jouw overstap een vergoeding van de betreffende provider. Deze vergoeding bedraagt tussen de €25,- en €100,- , geheel afhankelijk van jouw abonnement/contract keuze.

100% onafhankelijk vergelijken

We roepen niet voor niets dat we onafhankelijk vergelijken. We hebben namelijk geen enkele invloed op de positie waar welke provider geplaatst wordt in jouw resultaten in de vergelijker. Waar een willekeurige provider uiteindelijk in de resultaten geplaatst wordt hangt met een heleboel factoren samen; waaronder de prijs, pakketdetails en de beschikbaarheid op je postcode, alsmede jouw filter voorkeuren. Wij maken daarover geen afspraken met Providers.

Het Vergelijk Keurmerk

Wij vinden het hoog tijd dat de vergelijkingsmarkt écht onafhankelijk wordt en willen daarin een voorbeeld zijn voor andere vergelijkingssites. Het is ons opgevallen dat veel vergelijkingssites zichzelf ‘onafhankelijk’ noemen, terwijl ze onderdeel zijn van een provider of andere organisatie, zoals bepaalde ‘testpanels’.

Daarom zijn wij aangesloten bij het Vergelijk Keurmerk. Hiermee willen we stimuleren dat andere vergelijkingssites ook kiezen voor 100% onafhankelijk vergelijken. En geen providers hoger in de vergelijkingsresultaten plaatsen omdat ze daarvoor een hogere commissie krijgen, of providers juist weglaten uit de resultaten waar ze een lagere vergoeding voor krijgen. Hiermee hopen we een positieve trend te kunnen zetten, zodat alle vergelijkingswebsites op een eerlijke manier gaan vergelijken.

Thuiswinkel Partner

Daarnaast zijn we ook Thuiswinkel Partner en werken we samen aan een gezonde e-commerce branche voor eerlijk en transparant vergelijken.

Daarom Providers.nl:
  • Duidelijk & helder pakketoverzicht
  • Volledig aanbod telecom- en enerigie abonnementen
  • Keuzehulp met gratis persoonlijk advies
  • 100% Onafhankelijk en eerlijk vergelijken