9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
417.042 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018
KPN Alles in 1

Beste internet provider

Rapportcijfer: 7,8
Ben je op zoek naar de beste internet provider met glasvezel of (A)DSL? Dan ben je aan het juiste adres bij KPN. Deze internet provider wordt door Tweakers als best beoordeeld en ook Consumentenbond geeft de hoogste cijfers aan KPN. Internet provider KPN heeft een zeer betrouwbaar netwerk voor zowel glasvezel als voor (A)DSL en je krijgt gratis een virsusscanner voor 5 apparaten in huis bij een internet abonnement. Bovendien is de klantenservice van KPN 24/7 beschikbaar via chat en is de klantenservice ook dagelijks telefonisch bereikbaar.
Meer over KPN

Snelste internet provider in Nederland

Rapportcijfer: 7,4
Internet provider Ziggo is de snelste internet provider in Nederland. Via hun kabelnetwerk kunnen ze snelheden leveren tot wel 1Gbit/s wat vergelijkbaar is met internet via glasvezel. Met deze snelheid kan je moeiteloos op het internet surfen en gebruik maken van Netflix, Spotify en TikTok. Daarnaast levert Ziggo een stabiel netwerk met goede klantenservice. Bij Tweakers komen ze dan ook als 2e uit de test en ook de consumentenbond beloond ze met een mooie 7,4.
Meer over Ziggo
Ziggo Glasvezel
budget-alles-in-een

Goedkoopste internet provider in Nederland

Rapportcijfer: 7,1
Ben je op zoek de goedkoopste internet provider van Nederland? Dan ben je aan het juiste adres bij Budget Alles in 1. Deze van oorsprong energieleverancier levert sinds een tijd ook alles in 1 pakketten. Via het netwerk van KPN maar dan met haarscherpe tarieven. Budget alles in 1 biedt zowel diensten aan via het (A)DSL netwerk als via het supersnelle glasvezel netwerk. Door de consumentbond worden ze beoordeeld met een nette 7,1 voor hun prijs/kwaliteit verhouding.
Meer over Budget Alles in 1

Andere internet providers vergelijken?

Bekijk alle providers

Meer weten over de beste internet provider?

Wil je meer informatie over de beste internet providers? Bekijk dan de onderstaande onderwerpen.

Wie is de beste internet provider 2023 volgens Tweakers en de Consumentenbond?

Jaarlijks beoordelen Tweakers en de consumentenbond internetproviders en kiezen ze de beste internet provider. Welke internetproviders behoren tot de top:

Provider Score Tweakers Score Consumentenbond - glasvezel Score Consumentenbond - Alles in 1
Ziggo 2e - 7,4
T-Mobile (Odido) 3e 7,1 7,1
KPN 1e 7,8 7,6
Caiway 8e 6,9 6,9
Budget Alles-in-1 12e - 7,2

Volgens Tweakers is KPN de beste internet provider van Nederland. De Consumentenbond geeft het DSL netwerk van KPN een 7,6 en het glasvezelnetwerk een 7,8.

De beste internet provider op het glasvezel netwerk ,volgens de Consumentenbond, is Freedom Internet, gelijk gevolgd door KPN glasvezel.

Waarop wordt de beste internet provider beoordeeld?

Voor de Tweaker Awards worden de beste internet providers beoordeeld door leden van Tweakers.net. Jaarlijks brengen de leden hun stem uit op de beste in een categorie op basis van stemrondes. De provider met de hoogste score is het vaakst gekozen als beste internet provider.

Ook bij de Consumentenbond worden consumenten om hun mening gevraagd voor het bepalen van de beste internet provider. Hiervoor maakt de consumentenbond gebruik van een panel van 10.000 consumenten.Zij beoordelen internetproviders op basis van storingen, kwaliteit, klantenservice en algemene provider beoordeling.

Benieuwd welke internet providers op jouw adres leveren? Vind en vergelijk gemakkelijk internet aanbieders op jouw adres met de internet vergelijker.

Hoe bepalen wij de beste internet provider?

Om de beste internet provider voor jou te vinden kijken we op basis van je postcode naar snelheid, prijs en de beschikbaarheid.  We gebruiken je gegevens alléén voor het checken van welke pakketten beschikbaar zijn op jouw adres. De internet vergelijker doorzoekt alle typen internet abonnementen en zet altijd de goedkoopste abonnementen bovenaan.

Je kunt met de vergelijker ook gemakkelijk filteren op abonnementen met ADSL, kabel of glasvezel. Met internet vergelijken zie je meteen bij welke provider je het voordeligst uit bent.

Wat is de beste internet provider in mijn buurt?

De beschikbaarheid van providers en internetverbindingen verschilt per woonwijk. Ben je benieuwd naar de providers in jouw stad? Lees over de internet providers in jouw stad en welke wijken al glasvezel hebben. Je leest het op één van de volgende pagina's:

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina