KPN Alles in 1

Beste internet provider

Rapportcijfer: 9
De beste internet provider van Nederland is KPN. In vergelijking met andere aanbieders biedt KPN de meeste extra diensten. KPN levert bij ieder internet abonnement het gratis beveiligingspakket ‘KPN Veilig’ aan. Hiermee kun je met al je apparaten (smartphone, laptop, desktop en tablet) veilig het internet op. Bovendien is de klantenservice van KPN 24/7 beschikbaar en heeft KPN van de Consumentenbond een 7,9 gekregen
Meer over KPN

Snelste internet provider in Nederland

Rapportcijfer: 8
Wil je moeiteloos op het internet surfen en gebruik maken van Netflix, Spotify en Facebook? Dan heeft T-Mobile het beste internet abonnement voor jou. Met een downloadsnelheid van 750 Mb/s levert T-Mobile momenteel het snelste glasvezel internet van Nederland. Dit abonnement is ideaal als je maar weinig tv kijkt en graag veel streamt.
Meer over T-Mobile
T-Mobile alles in 1
Tele2 Alles in 1

Goedkoopste internet provider in Nederland

Rapportcijfer: 8.5
Ben je simpelweg op zoek naar de goedkoopste internet provider, en stel je verder weinig eisen aan een internet pakket? Dan is Tele2 je beste keuze. Tele2 is al jaren koploper met het bieden van het goedkoopste internet in Nederland. Ze bieden internet abonnementen tot 20 Mb/s vanaf €25,00 per maand. Een groot voordeel van Tele2 is dat, in tegenstelling tot andere providers, ze een vaste lage prijs aanhoudt
Meer over Tele2

Beste alleen internet abonnement

Rapportcijfer: 8.8
Als het gaat om de kwaliteit van het internet dan is XS4ALL de beste internet provider. Met een internet abonnement bij XS4ALL ben je verzekerd van een zeer goede internetverbinding. Klanten gaven XS4ALL via een Internetpanel van de Consumentenbond een 8.8 voor internet kwaliteit en een tevredenheidscijfer van 8.6. XS4ALL heeft in vergelijking met andere aanbieders ook de minste storingen. Als prijs geen issue is dan is XS4ALL de beste keuze als het gaat om alleen internet abonnementen.
Meer over XS4ALL
XS4ALL Glasvezel

Andere internet providers vergelijken?

Bekijk alle providers

Meer weten over de beste internet provider?

Wil je meer informatie over de beste internet providers? Bekijk dan de onderstaande onderwerpen.

Wie is de beste internet provider 2020 volgens Tweakers en de Consumentenbond?

Volgens Tweakers is Ziggo de beste internet provider van Nederland. Ziggo is gekozen op basis van de resultaten van de Tweakers Awards 18/19. KPN kwam terecht op de tweede plaats en XS4ALL op de derde plaats. Met de Tweakers Awards brengen méér dan een half miljoen bezoekers binnen 32 verschillende categorieën hun stem uit.

De beste internet provider volgens de Consumentenbond is XS4ALL met een tevredenheid score van 8.6. Op de tweede plaats staat KPN en de derde plaats ging naar Delta. De Consumentenbond doet elke maand een panel waarin 10.000 consumenten hun ervaringen met hun internet provider delen.

ProviderScore TweakersScore ConsumentenbondPrijs
Ziggo1e7,5€ 43,95
KPN2e8,3€ 41,50
XS4ALL3e8,6€ 38,50
T-Mobile4e6,9€ 27,00
Tele27e7,4€ 25,00

Hoe bepalen wij de beste internet provider?

Om de beste internet provider voor jou te vinden kijken we op basis van je postcode naar snelheid, prijs en de beschikbaarheid.  We gebruiken je gegevens alléén voor het checken van welke pakketten beschikbaar zijn op jouw adres. De internet vergelijker doorzoekt alle typen internet abonnementen en zet altijd de goedkoopste abonnementen bovenaan.

Je kunt met de vergelijker ook gemakkelijk filteren op abonnementen met ADSL, kabel of glasvezel. Met internet vergelijken zie je meteen bij welke provider je het voordeligst uit bent.

 

Hulp nodig met kiezen van een internet provider?

Als je hulp nodig hebt met het kiezen van een internet provider dan kan onze Keuzehulp tool daarbij helpen. We stellen je een paar simpele vragen en op basis daarvan bepalen we de beste internet provider voor jou. Onze keuzetool geeft aan wat voor jou het snelste, het beste of het goedkoopste internet abonnement is, afhankelijk van jouw voorkeuren. In de keuzetool kun je ook aangeven of je bijvoorbeeld internet wil combineren met bellen of tv.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina