Black Friday internet 2020

Momenteel zijn er nog geen Black Friday internet deals bekend. Zodra ze bekend zijn, vind jij onderstaand de beste deals in één overzicht. Kijk en vergelijk welke internet aanbiedingen er op dit moment worden aangeboden:

Internet 30 Mb/s
30,- p/m
Nu 6 maanden voor € 20,00
30 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Internet 20 Mb/s
26,- p/m
Nu 6 maanden voor € 20,00
20 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Internet 100 Mb/s
36,- p/m
Nu 6 maanden voor € 21,00
100 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Internet 100 Mb/s
32,50 p/m
Nu 9 maanden voor € 23,50
100 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Waarom Black Friday deals voor internet?

Juist tijdens Black Friday zijn er goede deals te scoren voor je internet abonnement.

Provider Ziggo was in 2017 de eerste internet provider die met speciale Black Friday deals kwam. Het jaar daarop volgden al snel meerdere providers. Nu is er bijna geen internet provider die niet extra stunt tijdens Black Friday. Dit maakt het voor jou extra voordelig om juist met Black Friday over te stappen van provider.

De Black Friday aanbiedingen die je kan verwachten zijn vooral kortingen. Zo zien we hoge kortingen en prijsverlagingen voor langere periodes. Je kan bijvoorbeeld korting voor een heel jaar verwachten i.p.v. drie maanden. Ook laten providers tijdens Black Friday meestal de aansluitkosten weg. KPN stunt met Black Friday ook wel eens met extra cadeau's. Zo kon je in 2019 een gratis Samsung tv bij je abonnement ontvangen. Een gratis Chromecast is ook een populaire Black Friday deal die je gratis ontvangt bij sommige abonnementen.

Black Friday internet deals

Black Friday deal internet aanvragen

Een internet abonnement aanvragen is heel gemakkelijk. Ook met een Black Friday deal erbij.

1. Bestel je Black Friday internet deal

Heb je de beste Black Friday deal voor jou gevonden? Check dan eerst of je contract al is beëindigd. En houd altijd rekening met een maand opzegtermijn.

Ben je contractvrij? Mooi, dan kan je die Black Friday deal bestellen door te klikken op 'bekijk' of 'meer informatie'. Wij sturen je vervolgens door naar de website van de internet provider. Daar vraag je je nieuwe internet abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je Black Friday deal!

Op de afgesproken datum gaat jouw Black Friday aanbieding in. Vanaf die datum kun je zorgeloos online via het netwerk van je nieuwe provider. Veel plezier!

De keuzehulp

Binnen twee minuten een internet abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vindt internet vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet gebruik, vind je binnen no time het internet abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte internet abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer informatie over Black Friday internet

Lees onderstaand meer over Black Friday in Nederland.

Black Friday internet deals 2020:

Op dit moment zijn er nog geen Black Friday internet deals bekend. Bekijk in onderstaande tabel populaire internet pakketten.

Provider Downloadsnelheid Prijs
Youfone 30 Mb/s € 30,00 Bekijk
Tele2 20 Mb/s € 26,00 Bekijk
Online.nl 100 Mb/s € 36,00 Bekijk
Budget Alles in 1 100 Mb/s € 32,50 Bekijk

Wat is Black Friday?

Oorspronkelijk komt Black Friday uit de Verenigde Staten. Black Friday valt op de dag na Thanksgiving. Na deze Amerikaanse feestdag zijn de meeste Amerikanen vrij. Hier spelen winkels slim op in met kortingen om mensen te verleiden om op deze dag al kerstinkopen te doen.

Inmiddels is dit concept al een paar jaar overgewaaid naar Nederland. Vele winkels doen hier aan mee, maar ook providers. Zo kan je ook Black Friday telefoon deals, Black Friday sim only aanbiedingen en Black Friday energie aanbiedingen vinden.