Over goedkope sim only abonnementen

De voordelen van sim only in het kort:
  • Nummerbehoud
  • Geen kredietcheck
  • Beschikbaar voor ieder toestel
  • Lage maandelijkse kosten
Sim only vergelijken
De voordelen van sim only in het kort:

Ben je op zoek naar een los abonnement zonder telefoon? Vergelijk dan goedkope sim only abonnementen aan de hand van je verbruik.

Een goedkoop sim only abonnement is de oplossing wanneer je langer met je huidige telefoon wil doen, of een los toestel aanschaft. Met sim only krijg je maandelijks automatisch een bepaalde hoeveelheid data en/of belminuten op je simkaart geladen. Je bespaart met sim only maandelijks flink op je telefoonkosten, omdat je geen telefoon hoeft af te betalen. Stel zelf eenvoudig je ideale sim only abonnement samen aan de hand van je verbruik, of kies meteen één van de goedkope sim only abonnementen. Je kunt kiezen uit bundels met data, belminuten/sms’jes, of alles uit één bundel.

Een sim only abonnement in drie stappen

Overstappen van mobiele provider? In slechts drie stappen heb je een sim only abonnement.

1. Bestellen

Heb je de mobiele provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het sim only abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe abonnement aan.

Geef vervolgens bij het aanmeldformulier aan of je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Je huidige nummer wordt dan kosteloos overgezet naar je nieuwe provider. Je krijgt een bevestiging van je overstap met de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Voor de overstap hoef jij verder niets te doen. Je nieuwe provider regelt dit samen met je oude provider.

2. Ontvang je simkaart

Binnen enkele dagen krijg je van je nieuwe provider de simkaart en telefoon geleverd op de afgesproken datum. De exacte levertijd verschilt per provider. Bekijk daarom de voorwaarden voor het ontvangen van simkaart en telefoon bij je provider.

3. Geniet van je sim only abonnement

Activeer de simkaart door hem op de ingangsdatum van je abonnement in je telefoon te plaatsen. Geniet van je sim only abonnement!

Meer over sim only abonnementen

Wil je meer informatie over sim only abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Overstappen naar sim only?

In hoeverre is een sim only contract anders dan een contract bij een telefoon abonnement vraag je je misschien af? Ook met sim only heb je bedenktijd en kun je nummerbehoud aanvragen. Het is zelfs nog gemakkelijker. Je doet op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement je nieuwe simkaart in je telefoon. Vervolgens krijg je een sms'je van je nieuwe provider. En voilá je bent overgestapt van sim only!

Waarom een goedkoop sim only abonnement?

Waarschijnlijk stel je wel wat eisen aan een mobiel abonnement. Zo wil je natuurlijk goed bereik, genoeg MB's in je bundel en voldoende belminuten. Maar wil je vooral niet te veel betalen per maand? Dan kun je met sim only super voordelig uit zijn. Op deze speciale pagina vind je goedkoopste sim only abonnementen van dit moment. Wil je een uitgebreider aanbod vergelijken? Begin dan met sim only vergelijken. Het allergoedkoopste abonnement staat bovenaan in de vergelijker, wel zo handig.

Wie zijn de goedkoopste sim only providers?

De goedkoopste sim only providers zijn vaak de providers die geen eigen netwerk hebben. Dit worden ook wel de 'budget providers' genoemd. Deze kunnen enorm stunten met hun prijzen. Zo heb je al een goedkoop sim only abonnement vanaf een paar euro per maand. Daarvoor heb je een aantal honderd MB aan data en rond de 100 minuten en sms'jes. Goedkope sim only providers zijn onder andere: Simpel, Ben, Hollandsnieuwe en Youfone.

Goedkope sim only met onbeperkt data?

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een goedkoop sim only abonnement te krijgen met onbeperkt data. Uiteraard is een databundel met slechts 1000 MB goedkoper dan een grotere databundel. Maar ben je nou een grootverbruiker, dan kan je al een sim only abonnement met onbeperkt data krijgen vanaf 20,- per maand! Wil je meer informatie? Lees dan hier meer over onbeperkt data sim only.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina