9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
224.470 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Over goedkope sim only abonnementen

De voordelen van sim only in het kort:
  • Nummerbehoud
  • Geen kredietcheck
  • Beschikbaar voor ieder toestel
  • Lage maandelijkse kosten
Sim only vergelijken
De voordelen van sim only in het kort:

Ben je op zoek naar een los abonnement zonder telefoon? Vergelijk dan goedkope sim only abonnementen aan de hand van je verbruik.

Een goedkoop sim only abonnement is de beste keuze wanneer je langer met je huidige telefoon wil doen, of als je een los toestel aanschaft. Met een sim only abonnement kan je maandelijks gebruik maken van een vooraf bepaalde hoeveelheid data en belminuten.

Zelf samenstellen of kant-en-klaar bundel

Je bespaart met sim only maandelijks flink op je telefoonkosten, omdat je geen telefoon hoeft af te betalen. Stel zelf eenvoudig je ideale sim only abonnement samen aan de hand van je verbruik, of kies meteen één van de goedkope sim only abonnementen. Je kunt kiezen uit bundels met los data of belminuten/sms’jes, of je kiest voor een combinatie hiervan.

Een sim only abonnement in drie stappen

Overstappen van mobiele provider? In slechts drie simpele stappen kan je gebruik maken van een goedkoop sim only abonnement.

1. Bestellen

Heb je een mobiele provider gevonden die goed bij jou past? Ga dan via de 'bestel' knop bij het sim only abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe abonnement aan.

Geef bij het aanmeldformulier aan of je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Je huidige nummer wordt dan kosteloos overgezet naar je nieuwe provider. Je krijgt een bevestiging van je overstap met de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Voor de overstap hoef jij verder niets te doen. Je nieuwe provider regelt dit samen met je oude provider.

2. Ontvang je simkaart

Binnen enkele dagen krijg je van je nieuwe provider de simkaart geleverd op het opgegeven adres. De exacte levertijd verschilt per provider. bekijk hiervoor de voorwaarden voor het ontvangen van je simkaart bij je provider.

3. Geniet van je sim only abonnement

Activeer de simkaart door hem op de ingangsdatum van je abonnement in je telefoon te plaatsen. Je kan direct profiteren van de voordelen van je nieuwe goedkope sim only.

Meer over goedkope sim only abonnementen

Wil je meer informatie over goedkope sim only abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Hoe vind ik het goedkoopste sim only 4G aanbod?

Om het goedkoopste sim only 4G aanbod te vinden kan je eenvoudig gebruik maken van sim only vergelijken. Gebruik de filter in de balk en selecteer '4G'. De goedkoopste sim only abonnementen vind je gelijk bovenaan. Je kan door middel van de filters bovenaan, jouw ideale sim only abonnement samenstellen. Hierbij kan je een keuze maken in de grote van de databundel en in het aantal belminuten.

Bovenaan deze pagina vind je de goedkoopste sim only abonnementen van dit moment.

Wie zijn de goedkoopste sim only aanbieders?

De goedkoopste sim only aanbieders zijn vaak providers die geen eigen netwerk hebben, maar gebruik maken van het netwerk van bijvoorbeeld KPN. Dit worden ook wel de 'budget providers' genoemd. Deze providers kunnen enorm stunten met hun prijzen. Zo heb je al een goedkoop sim only abonnement voor minder dan € 5,- per maand. Hiervoor krijg je 500 MB aan internet data en 100 tot 200 belminuten en sms'jes. Goedkope sim only providers zijn onder andere: Simpel, Lebara, Ben, Hollandsnieuwe en Youfone.

Wie zijn de goedkoopste sim only kpn netwerk providers?

Goedkope sim only providers die gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk en dekking zijn o.a. Lebara, Youfone en Budget mobiel. Deze providers verschillen onderling in aanbod. Zo kan je bij Youfone kiezen uit sim only abonnementen met verschillende data en belbundels. Met een maximale bundel van 20 GB voor € 15,- per maand. Bij Budget Mobiel heb je enkel de keuze tussen twee abonnementen: 7 GB of onbeperkt. Budget Mobiel is de enige van de drie providers die een onbeperkt abonnement aanbiedt. Daartegenover staat wel een lage internetsnelheid bij abonnementen van Budget Mobiel.

Wat is het goedkoopste sim only onbeperkt internet abonnement?

Provider Downloadsnelheid Prijs
Budget Mobiel 5 Mb/s € 18,50 Bekijk
Odido 10 Mb/s € 27,50 Bekijk
KPN 50 Mb/s € 27,50 Bekijk
Vodafone 1,000 Mb/s € 32,50 Bekijk

Het goedkoopste sim only onbeperkt abonnement is op dit moment te vinden bij provider Budget Mobiel. Met dit abonnement ontvang je sim only onbeperkt internet en bellen voor slechts € 20,- per maand. Check bij deze provider of je voldoende hebt aan de internetsnelheid die Budget mobiel levert. Dit is namelijk erg laag met een downloadsnelheid van 5.0 Mb/s en uploadsnelheid van 1.0 Mb/s. Een groot voordeel van dit sim only abonnement is dat je niet vast zit aan een jaarcontract. Het abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar. Wil je een goedkoop sim only onbeperkt abonnement met een hogere internetsnelheid? Dan zit je goed bij Tele2 voor € 25 per maand.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina