Onverwacht extra kosten voor klanten van Youfone en Simpel

Mobiel
14 mei 2019
Voor klanten van Youfone en Simpel was het een vervelende verrassing: er werden roamingkosten in rekening gebracht terwijl roaming buiten Europa uitstond. Zijn dit soort problemen tekenend voor de goedkope en kleinere mobiele providers of was dit een eenmalige foutje?
Lees meer

Klanten Ziggo, KPN en XS4ALL contractvrij door prijsverhoging

Internet
9 mei 2019
De internet providers Ziggo, KPN en XS4ALL hebben allen prijsverhogingen aangekondigd. Bij sommige abonnementen scheelt dat wel meer dan 40 euro op jaarbasis. De providers gaven aan dat de verhoging nodig is om te investeren in het netwerk en de kwaliteit van het internet. Echter gaat de internet snelheid vooralsnog niet omhoog.
Lees meer

Oxxio is nu ook een internet provider

Energie
Internet
8 mei 2019
Vanaf deze week biedt Oxxio naast energie ook internet pakketten aan. Lees in dit artikel alles over de nieuwe internet abonnementen van Oxxio.
Lees meer

Van Autodealer naar Provider: Private lease

Private Lease
1 mei 2019
Voorheen kon je een auto alleen kopen of lenen. Nu kan je een abonnement op een auto nemen: Private lease. Waar dit voorheen vooral voor het gemak werd gedaan, is private lease nu ook goedkoper dan een auto kopen. Dit komt door hevige concurrentie in de markt met private lease aanbiedingen.
Lees meer

Telfort gestopt: wat is het beste alternatief?

Internet
1 mei 2019
Eerder dan verwacht stopt KPN met dochteronderneming Telfort. Per vandaag (1 mei 2019) kun je geen nieuwe abonnementen of producten kopen in de winkels van Telfort of op hun website. Ben je (niet meer) een klant van Telfort, maar wil je wel graag weten wat het beste alternatief is voor Telfort? Wij helpen je op weg. <br/> <strong>Update</strong> V...
Lees meer

Telfort klanten wordt geadviseerd om over te stappen

Internet
30 april 2019
Vanaf 1 mei verkoopt Telfort geen nieuwe internet en mobiele abonnementen meer. Telfort wordt volledig onderdeel van moederonderneming KPN. De huidige Telfort klanten kunnen hun abonnement blijven gebruiken. Ze worden echter aangeraden om over te stappen. Wij leggen uit waarom en hoe jij het beste kunt overstappen.
Lees meer

Dubbele of enkele meter

Energie
16 april 2019
Een energieleverancier moet meten hoeveel stroom jij verbruikt, zodat ze dit op de jaarrekening kunnen zetten en jij het juiste bedrag voor stroom betaalt. Ze meten jouw stroomverbruik met een enkele of dubbele meter. Wil jij weten wat het verschil is tussen de twee en welke meter het meest geschikt is voor jou? Wij leggen het in dit artikel uit.
Lees meer

Mobiele providers: goedkoop én toch kwaliteit?

Mobiel
8 april 2019
Wil jij een mobiel telefoon abonnement met snel internet, goed bereik, veel data en dat allemaal voor een lage prijs? Lees in dit artikel bij welk provider jij moet zijn!
Lees meer

Inzicht in jouw energieverbruik

Energie
5 april 2019
Er zijn meerdere factoren die bepalen hoeveel geld je per jaar kwijt bent aan energie. Inzicht in jouw energieverbruik kan helpen bij het besparen van geld. Lees dit artikel voor uitleg en tips.
Lees meer

Levertijd per internet provider

Internet
3 april 2019
Providers hanteren verschillende levertijden. Nog snel even voor je verhuizing internet aanvragen? Bij sommige providers moet je wel erg lang wachten. Ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van langzaam internet, is het fijn wanneer je nieuwe internet abonnement zo snel mogelijk in gaat. Houd er rekening mee dat het meestal 2 tot 3 weken duurt voord...
Lees meer