Nu kan je de telefoon abonnementen vergelijken bij alle providers

Mobiel
19 september 2019
Onlangs heeft Apple weer een drietal nieuwe telefoons uitgebracht. De hoogste tijd om ook weer eens naar je telefoon abonnement te kijken. Wanneer deze bijna afloopt, is afgelopen of je toe bent aan een nieuwe telefoon, dan is het de hoogste tijd om over te stappen! Een abonnement kiezen en alle websites van alle providers af gaan is niet meer nodi...
Lees meer

Private lease vergelijken doe je zo

Private Lease
12 september 2019
Op zoek naar een private lease auto? Dan ben je op de juiste plek! Wij bieden een overzicht van private lease auto's zodat jij gemakkelijk kunt vergelijken. Maar waar begin je eigenlijk? Wij geven je tips zodat jij binnenkort de weg op kunt met een gloednieuwe private lease auto.
Lees meer

Tele2 stopt met verkoop internet thuis

Internet
6 augustus 2019
Tele2 en T-Mobile zijn eerder dit jaar gefuseerd, voor de meesten is dit oud nieuws. Maar vanaf 7 augustus veranderen er nog een aantal dingen, om zo eerder gemaakte beloftes beter na te kunnen komen. Lees in dit artikel wat er verandert en wat dit voor jou betekent.
Lees meer

Powerpeers stopt en wordt Vattenfall

Energie
19 juli 2019
Na Nuon verandert ook Powerpeers haar naam naar moederbedrijf Vattenfall. Waarom is dit besluit genomen en wat gaat dit betekenen voor bestaande klanten van Powerpeers?
Lees meer

De snelste internet abonnementen

Internet
15 juli 2019
Het was al even bekend, maar nu is KPN daadwerkelijk gestart met de aanleg van glasvezel in Zeeland. Hiermee kan een snelheid van 1Gbit/s worden gehaald. Op dit moment is deze snelheid nog niet haalbaar. Kun je niet wachten op de aanleg van glasvezel en wil je nu al snel kunnen internetten? Wij hebben de snelste abonnementen op een rij gezet.
Lees meer

Wat ga ik op vakantie betalen voor mijn dataverbruik?

Mobiel
10 juli 2019
Het is bijna vakantie! Ga jij binnenkort op vakantie en ben je benieuwd wat je betaalt voor internetten in het buitenland? Wij leggen het in dit artikel uit.
Lees meer

Zonnepanelen: een goede investering?

Energie
19 juni 2019
De kosten voor zonnepanelen zijn de afgelopen tijd veel gedaald, maar het blijft alsnog een flinke investering. Het idee van zonnepanelen is dat je dit in de loop van de tijd weer terugverdient. Zijn zonnepanelen de investering waard?
Lees meer

Energietarieven omlaag, wat betekent dit voor jou?

Energie
7 juni 2019
Per 1 juli verlaagt onder andere Eneco haar energietarieven, waardoor de rekening tussen de €130 en €165 lager uitvalt. Vooral huishoudens met een groot verbruik gaan er op vooruit.
Lees meer

Groene energieleveranciers minder groen dan ze lijken

Energie
21 mei 2019
Greenpeace is naar de rechter gestapt om te zorgen dat energiebedrijven RWE, Uniper en Engie een stookverbod krijgen. Gelukkig zijn er genoeg écht groene energieleveranciers. Lees bij wie jij moet zijn voor groene energie.
Lees meer

Onverwacht extra kosten voor klanten van Youfone en Simpel

Mobiel
14 mei 2019
Voor klanten van Youfone en Simpel was het een vervelende verrassing: er werden roamingkosten in rekening gebracht terwijl roaming buiten Europa uitstond. Zijn dit soort problemen tekenend voor de goedkope en kleinere mobiele providers of was dit een eenmalige foutje?
Lees meer