Het beste 4G-netwerk van Nederland

Mobiele providers
19 maart 2019
Uit het onderzoek van Opensignal is gebleken dat T-Mobile het beste mobiele netwerk van Nederland heeft. Maar niet alleen T-Mobile scoort goed. Ook de andere mobiele netwerkproviders scoren erg hoog. Hiermee is Nederland wereldwijd gezien een top land als het gaat om 4G-netwerken.
Lees meer

De kosten van een internet pakket

Internet
Internet providers
13 maart 2019
Ben jij op zoek naar een nieuw internet pakket? Er zijn meerdere providers, pakketten en dus ook prijzen waar je uit kunt kiezen. Waarop baseert een internet provider haar prijzen eigenlijk? Wij leggen het uit, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van een nieuw internet pakket.
Lees meer

Geld besparen met goedkope sim only

Mobiel internet
8 maart 2019
Wist je dat Nederland een van de duurste Europese landen is wat betreft mobiele data? In Nederland betaal je namelijk gemiddeld zeven euro voor 1GB mobiele data. In de goedkoopste landen van Europa kost 1GB ongeveer één euro. Wil jij toch zorgen dat je niet te veel betaalt voor jouw mobiele data? Wij geven jou tips hoe je geld kunt besparen.
Lees meer

Zijn lage energieprijzen nog steeds mogelijk?

Energie
6 maart 2019
De energieprijzen zijn afgelopen januari flink gestegen, waardoor huishoudens allemaal meer aan energie betalen. In sommige gevallen kan de energierekening tot wel 3 keer duurder uitvallen. Dat is hoop extra geld aan energiekosten, waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om te voorkomen dat je energierekening n...
Lees meer

Help! Hoe kies ik een nieuwe telefoon?

Mobiel internet
28 februari 2019
Huawei onthulde op 24 februari op het Mobile World Congress haar nieuwe vouwbare telefoon. Iets wat Samsung vorig jaar al had aangekondigd met de Samsung Galaxy Fold. Elk jaar worden er mooiere, nieuwe en dunnere telefoons gelanceerd. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kiezen van een nieuwe telefoon?
Lees meer

Energie toch duurder dan verwacht

Energie
21 februari 2019
Deze week is een flinke blunder van het kabinet naar buiten gekomen: de energierekening in 2019 wordt toch duurder dan in eerste instantie verwacht werd. De energierekening valt mogelijk maar liefst drie keer zo hoog uit dan eerdere berekeningen, dit zal voor veel huishoudens even schrikken zijn. Wat ons betreft de hoogste tijd om energie te vergel...
Lees meer

Meer Alleen internet abonnementen, Ziggo blijft achter

Internet
15 februari 2019
Er wordt steeds meer online televisie gekeken. Met die reden bieden steeds meer providers een Internet Only abonnement aan of breiden ze hun al bestaande Internet Only pakketten uit. Maar het blijft alsnog een grote stap om volledig van de Internet en TV of Alles in 1 pakketten af te gaan.
Lees meer

Glasvezel internet wordt steeds populairder

Glasvezel
14 februari 2019
Afgelopen week is de 3 miljoenste glasvezelaansluiting gelegd. Reden voor een feestje volgens NLConnect, de branchevereniging voor breedband. Eigenlijk helemaal geen reden voor een feestje want de afgelopen jaren was de uitbreiding van het aantal glasvezelaansluitingen flink gestagneerd. Zo leken Reggiefiber (KPN) en consorten er helemaal geen zin ...
Lees meer

Nieuwe prijzen maken KPN de duurste sim only provider

Mobiele providers
4 februari 2019
Vandaag maakte KPN zijn nieuwe Sim only tarieven bekend. Alle pakketten bevatten nu meer Gigabytes aan data dan voorheen. Wanneer we de nieuwe tarieven vergelijken met de concurrenten, kunnen we maar één ding concluderen: KPN is de duurste provider van Nederland.
Lees meer