Hier scoor je de Samsung Flip 6 en de Samsung Fold 6 het voordeligst

Mobiel
Telefoon abonnement
Telefoon abonnement
22 juli 2024
De Samsung Flip 6 en de Samsung Fold 6 kwamen vorige week op de Nederlandse markt uit voor pre-order en zijn vanaf nu overal verkrijgbaar. Voor de Flip 6 is de vanaf prijs €1199 en voor de Fold 6 de vanaf prijs €1999. Je kan de toestellen echter voordeliger krijgen! Lees verder om te ontdekken hoe je deze nieuwe foldables met flinke kortingen kunt ...
Lees meer

Ziggo stunt met welkomstcadeau t.w.v €725

Internet
Kabel
Televisie
Ziggo
18 juli 2024
Bij het afsluiten van een Ziggo internet en TV-abonnement kun je momenteel profiteren van een welkomstcadeau ter waarde van maar liefst €725,-. Dit is de meest waardevolle aanbieding die we ooit hebben gezien bij een internetprovider.
Lees meer

Energiecontract met hoogste korting ooit

Energie
8 juli 2024
Normaal gesproken kan je al hoge cashbacks krijgen bij een energiecontract. Maar deze was nog nooit zo hoog als wat je op dit moment kunt krijgen.
Lees meer

Samsung Galaxy A55 goedkoper dan ooit

Mobiel
Telefoon abonnement
1 juli 2024
De Samsung Galaxy A55 is pas een paar maanden uit, maar er zijn nu al aanbiedingen bij verschillende providers waarbij je veel geld kan besparen. In dit artikel laten we hoeveel je nu kunt besparen op een Samsung Galaxy A55 vergeleken met een paar maanden terug.
Lees meer

Dit zijn de beste internet providers volgens nieuw onderzoek

Internet
28 juni 2024
Internet providers worden regelmatig onder de loep genomen in diverse onderzoeken. Ook Keuze.nl heeft nu onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste internet provider in 3 categorieën: laagste prijs, klanttevredenheid en combivoordelen. Hierbij zijn veelvoorkomende situaties als uitgangspunt genomen voor het onderzoek, met nuttige inzichten.
Lees meer

Gratis Samsung A15 smartphone bij je energiecontract

Energie
Mobiel
24 juni 2024
Wil je besparen op zowel een nieuwe smartphone als je energiekosten? Dan heeft Coolblue Energie de perfecte deal voor jou.
Lees meer

Scoor een gratis TV bij je nieuwe abonnement

Energie
Internet
KPN
Televisie
11 juni 2024
Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan is dit het perfecte moment om te profiteren van de huidige aanbiedingen.  Bij verschillende providers krijg je nu een gratis tv bij je internet of energie abonnement.
Lees meer

Bekijk de goedkoopste sim only 5G abonnementen van 2024

Mobiel
Telefoon abonnement
Telefoon abonnement
3 juni 2024
Steeds meer providers hebben nu 5G-ondersteuning. Ook de kleinere providers zoals Ben en Youfone hebben nu 5G toegevoegd aan hun aanbod, wat heeft geleid tot meer keuze voor je sim only 5G-abonnement. In dit artikel kijken we wie momenteel de goedkoopste sim only 5G-abonnementen op de markt hebben.
Lees meer

Gratis Samsung TV cadeau bij je internetabonnement

Internet
KPN
Televisie
31 mei 2024
Dit weekend heeft KPN weer een deal voor nieuwe internetabonnees. Wanneer je dit weekend een 2-jarig internetabonnement afsluit bij KPN, kun je kiezen uit verschillende Samsung Tv's als welkomstcadeau. Hierdoor kun je veel besparen op de kosten voor een nieuwe TV.
Lees meer

Beste mobiele provider met iPhone

Mobiel
Telefoon abonnement
30 mei 2024
Als je op zoek bent naar de perfecte mobiele provider voor je nieuwe iPhone, wil je een provider die het meeste uit je toestel haalt. Dit artikel helpt je bij het vinden van de ideale provider, of je nu een abonnement met toestel wilt of liever voor een sim only gaat.
Lees meer