Essent aanbieding: krijg nu een gratis Sonos Beam soundbar cadeau

Energie
12 mei 2021
In onze energie vergelijker vliegen de aanbiedingen met een cashback korting je om de oren. Maar naast een mooie eenmalige korting kun je ook van unieke en toffe cadeau aanbiedingen gebruik maken via onze partnersite Energie Aanbiedingen. De exclusieve Essent aanbieding waarbij je een gratis Sonos Beam soundbar cadeau krijgt, is er zo een die we gr...
Lees meer

Het goedkoopste telefoon abonnement vind je via een belwinkel vergelijker

Mobiel
5 mei 2021
Met telefoon abonnement vergelijken zul je merken dat het in prijs kan schelen of je een telefoon abonnement direct bij de provider afsluit, of via een belwinkel als Ritel, Mobiel.nl of GSMweb. We leggen uit waarom dat is. Zo vind jij de beste prijs voor je nieuwe telefoon abonnement.
Lees meer

Welke internetsnelheid heb ik nodig om te gamen?

Internet
7 april 2021
Speel jij graag het beste van online games? Dan weet je als geen ander dat een goede internetnetsnelheid onmisbaar is. Je zit natuurlijk niet te wachten op een haperende of vertraagde verbinding terwijl je middenin je winnende game zit. Maar hoeveel snelheid heb je precies nodig voor een soepele game ervaring? Dat hangt van een aantal dingen af. Al...
Lees meer

Wat betekent al dat thuiszitten voor jouw internet en mobiele abonnement?

Internet
Mobiel
24 februari 2021
Nu we al maandenlang bijna alles vanuit huis moeten doen, is dit een goed moment om te kijken of jij nog wel goed zit met je internet – en mobiele abonnement. Grote kans dat binnen jouw huishouden je internetgebruik en mobiele verbruik veranderd zijn. Misschien heb jij ook regelmatig last van traag internet, en je komt wellicht vaker buiten je mobi...
Lees meer

Top 5 goedkoopste elektrische lease auto's

Private Lease
9 februari 2021
Wil jij een elektrische auto leasen? Ondanks dat de leaseprijs vaak wat hoger ligt, kan je met private lease vergelijken, zomaar op een mooie aanbieding stuiten. Wij deden het zoekwerk voor jou. Bekijk onderstaand de top 5 goedkoopste elektrische lease auto's van dit moment:
Lees meer

De nieuwe Galaxy S-serie van Samsung is er

Mobiel
19 januari 2021
Samsung heeft de nieuwe Galaxy S-serie uitgebracht: de Galaxy S21, Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra. Welke smartphone kies jij?
Lees meer

Dit zijn de 3 voordeligste private lease auto's in 2021

Private Lease
14 januari 2021
Het nieuwe jaar is net begonnen. Heb jij het plan gemaakt om in januari een private lease auto te regelen? Leuk, een nieuwe auto rijden! We helpen je graag een handje bij je oriëntatie met een overzicht van de voordeligste private lease auto’s van dit moment.
Lees meer

Sim only zonder aansluitkosten: profiteer van deze deals

Mobiel
30 december 2020
Wil je overstappen op een nieuw sim only abonnement? Dan kun je met een sim only zonder aansluitkosten deal een mooie besparing meepakken. Omdat sommige providers nu overstapacties hebben lopen waarbij je geen eenmalige aansluitkosten betaalt, kun je daarmee tot € 25,- in je zak houden. Van welke deals kun je op dit moment profiteren? We hebben het...
Lees meer

Tele2 stopt met verkoop internet thuis

Internet
23 december 2020
Update: Tele2 is nu niet meer beschikbaar. T-Mobile biedt nu de pakketten van Tele2 aan. Bekijk de internet pakketten in onze vergelijker.
Lees meer

Goedkoop leasen met een private lease kleine auto

Private Lease
4 december 2020
Op zoek naar een goedkope private lease auto? Dan kan je het beste kiezen voor een stadsauto. Dit zijn over het algemeen de goedkoopste private lease auto's. In dit artikel bespreken we de top 5 populairste private lease kleine auto's voor de beste prijs.
Lees meer