Hier vind je de laagste prijs voor de iPhone 15

Telefoon abonnement
23 september 2023
De nieuwste toevoeging aan de Apple-familie, de iPhone 15-serie, is eindelijk hier. Sinds gisteren zijn de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max volop verkrijgbaar bij diverse winkels en providers. Met zoveel opties kan het moeilijk zijn om de beste deal te vinden, maar geen zorgen, wij hebben het onderzoek voor jou gedaan. ...
Lees meer

Levertijd iPhone 15: zo heb jij hem het snelst in huis

Mobiel
Telefoon abonnement
22 september 2023
Vanaf vandaag is de nieuwe iPhone 15 beschikbaar bij de meeste webshops en providers. Maar waar vind je deze nieuw smartphones zonder al te lang te moeten wachten? Bij deze partijen heb je de iPhone 15 het snelste in huis.
Lees meer

iPhone 15 vs iPhone 15 Pro: Voor welke kun je het beste gaan?

Mobiel
Telefoon abonnement
19 september 2023
De nieuwe iPhone 15 serie is nu beschikbaar voor pre-order maar kun je nu beter voor het basismodel of de Pro versie gaan? In dit artikel bekijken we de voordelen van deze twee nieuwe smartphones.
Lees meer

Mega afprijzing iPhone 14 tot € 327,- door release iPhone 15

Mobiel
16 september 2023
Ieder jaar wanneer Apple in september traditioneel de nieuwste iPhone uitbrengt, kijken we verlekkerd uit naar de afprijzing van de vorige generatie iPhones. Dankzij de release van de iPhone 15, is de iPhone 14-serie meteen in de uitverkoop gezet met kortingen oplopend tot € 327,-. Check hier de iPhone 14 koringen die je niet wil missen.
Lees meer

Zo scoor je de nieuwe iPhone 15 met € 129,- korting

Telefoon abonnement
15 september 2023
De iPhone 15 is pas net te bestellen. Met een prijskaartje van € 969,- voor de nieuwe iPhone 15 is het een flinke investering. Maar je kunt de iPhone 15 nu al met korting bestellen. Wanneer je de telefoon in combinatie met een abonnement koopt, krijg je hoge kortingen. Je krijgt kortingen bij Odido, KPN en Vodafone. Deze kortingen kunnen oplopen to...
Lees meer

Goedkoop telefoon abonnement met gratis toestel

Mobiel
Telefoon abonnement
5 september 2023
Een gloednieuwe telefoon helemaal gratis. En het enige wat je betaalt is je verbruik. Klinkt veel te mooi om waard te zijn, toch? En dat is het ook. Want als je een telefoon abonnement afsluit met een 'gratis' telefoon, ga je eigenlijk een lening aan om het toestel af te betalen. We vertellen je hier meer over en tonen je de goedkoopste telefoon a...
Lees meer

Google Pixel 7 nu extra goedkoop door komst Google Pixel 8

Telefoon abonnement
5 september 2023
Met het oog op de langverwachte release van de Google Pixel 8, biedt Google een ongelooflijke deal voor de Google Pixel 7. Maar voordat we daarop ingaan, laten we eerst kijken wat de Google Pixel 8 ons te bieden heeft.
Lees meer

Fairphone 5 nu super voordelig met 160 euro korting

Mobiel
Telefoon abonnement
1 september 2023
De Fairphone 5 is niet zomaar een smartphone. Volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland, onderscheidt het zich als een technologisch juweeltje met een hart voor de natuur. Nu, met de komst van de Fairphone 5, heb je de kans om niet alleen bij te dragen aan een betere wereld, maar ook flink te besparen!
Lees meer

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max nu met ruim 200 euro korting

Mobiel
Telefoon abonnement
29 augustus 2023
Wanneer een nieuw iPhone-model wordt aangekondigd, is dit voor velen hét moment om hun slag te slaan met het vorige model. En deze keer is geen uitzondering. De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max kan je nu verkrijgen met ruim 200 euro korting.
Lees meer

Welke internetsnelheid heb ik nodig om te gamen?

Internet
29 augustus 2023
Speel jij graag het beste van online games? Dan weet je als geen ander dat een goede internetnetsnelheid onmisbaar is. Je zit natuurlijk niet te wachten op een haperende of vertraagde verbinding terwijl je middenin je winnende game zit. Maar hoeveel snelheid heb je precies nodig voor een soepele game ervaring? Dat hangt van een aantal dingen af. Al...
Lees meer