Glasvezel internet wordt steeds populairder

29 januari 2019
Afgelopen week is de 3 miljoenste glasvezelaansluiting gelegd. Reden voor een feestje volgens NLConnect, de branchevereniging voor breedband. Eigenlijk helemaal geen reden voor een feestje want de afgelopen jaren was de uitbreiding van het aantal glasvezelaansluitingen flink gestagneerd. Zo leken Reggiefiber (KPN) en consorten er helemaal geen zin ...
Lees meer

Nieuwe prijzen maken KPN de duurste sim only provider

29 januari 2019
Vandaag maakte KPN zijn nieuwe Sim only tarieven bekend. Alle pakketten bevatten nu meer Gigabytes aan data dan voorheen. Wanneer we de nieuwe tarieven vergelijken met de concurrenten, kunnen we maar één ding concluderen: KPN is de duurste provider van Nederland.
Lees meer

Hoe kies je het juiste internet abonnement?

29 januari 2019
Wanneer je gaat internet vergelijken, heb je de keuze tussen verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen tussen alleen internet, internet en tv of een alles in 1 pakket. Bel je nooit meer via de vaste telefoon? Dan heb je geen alles in 1 pakket nodig. Wil je nog wel bereikbaar zijn op een vast nummer? Kies dan voor een alles in 1 pakket.
Lees meer

Het vergelijken van internet providers

29 januari 2019
Je Netflix-serie komt abrupt tot een einde en het gevreesde laadsymbool verschijnt in beeld. ‘Argh, niet weer!’ denk je. Je zet de WiFi aan en uit en kijkt verwachtingsvol naar het scherm, maar helaas – het bevroren beeld komt niet tot leven. Gefrustreerd probeer je het modem te resetten, maar ook dat is tevergeefs. Heb je ook regelmatig last van i...
Lees meer

In drie stappen overstappen naar een andere internet provider

29 januari 2019
Je hebt het vast weleens meegemaakt: je WiFi valt continu uit, je televisie hapert of je internet is traag. Heb je al eens overwogen om over te stappen van internet provider?
Lees meer