Gratis Samsung A15 smartphone bij je energiecontract

Energie
Mobiel
24 juni 2024
Wil je besparen op zowel een nieuwe smartphone als je energiekosten? Dan heeft Coolblue Energie de perfecte deal voor jou.
Lees meer

Scoor een gratis TV bij je nieuwe abonnement

Energie
Internet
KPN
Televisie
11 juni 2024
Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, dan is dit het perfecte moment om te profiteren van de huidige aanbiedingen.  Bij verschillende providers krijg je nu een gratis tv bij je internet of energie abonnement.
Lees meer

Bekijk de goedkoopste sim only 5G abonnementen van 2024

Mobiel
Telefoon abonnement
Telefoon abonnement
3 juni 2024
Steeds meer providers hebben nu 5G-ondersteuning. Ook de kleinere providers zoals Ben en Youfone hebben nu 5G toegevoegd aan hun aanbod, wat heeft geleid tot meer keuze voor je sim only 5G-abonnement. In dit artikel kijken we wie momenteel de goedkoopste sim only 5G-abonnementen op de markt hebben.
Lees meer

Gratis Samsung TV cadeau bij je internetabonnement

Internet
KPN
Televisie
31 mei 2024
Dit weekend heeft KPN weer een deal voor nieuwe internetabonnees. Wanneer je dit weekend een 2-jarig internetabonnement afsluit bij KPN, kun je kiezen uit verschillende Samsung Tv's als welkomstcadeau. Hierdoor kun je veel besparen op de kosten voor een nieuwe TV.
Lees meer

Beste mobiele provider met iPhone

Mobiel
Telefoon abonnement
30 mei 2024
Als je op zoek bent naar de perfecte mobiele provider voor je nieuwe iPhone, wil je een provider die het meeste uit je toestel haalt. Dit artikel helpt je bij het vinden van de ideale provider, of je nu een abonnement met toestel wilt of liever voor een sim only gaat.
Lees meer

Goede deal: gratis tablet t.w.v € 299,- bij Samsung S24

Mobiel
Telefoon abonnement
24 mei 2024
Je kunt nu gebruik maken van een erg goede actie bij Vodafone en KPN. Wanneer je een abonnement neemt met een Samsung Galaxy S24 ontvang je een gratis Samsung Galaxy Tab A9+ ter waarde van € 299,- helemaal gratis. Dit is tot nu toe de beste deal die er is voor een Samsung Galaxy S24.
Lees meer

Hier scoor je de Google Pixel 8a meteen met € 360,- korting

Mobiel
21 mei 2024
De Google Pixel 8a is nog maar net uitgebracht en meteen al met een knaller van een korting te krijgen. Bij Odido kun je de smartphone ruim onder de adviesprijs van € 549,- bemachtigen, met méér dan € 300,- toestelkorting. Wat moet je erover weten?
Lees meer

Bespaar met de goedkoopste sim only deals van mei

Mobiel
Mobiele providers
Telefoon abonnement
21 mei 2024
Wat zijn momenteel de goedkoopste sim only abonnement in mei? In dit artikel hebben wij uitgezocht bij wie je het voordeligst uit bent.
Lees meer

KPN weekenddeal: Gratis iPad t.w.v. €439,- cadeau bij internet & tv

Internet
Internet providers
KPN
Televisie
Televisie
17 mei 2024
Dit weekend heeft KPN weer een aantrekkelijke actie voor nieuwe klanten: een gratis iPad ter waarde van €439,- bij het afsluiten van een 2-jarig internet & tv abonnement. Deze aanbieding geldt vanaf vrijdag 17 mei  tot en met maandag 21 mei.
Lees meer

Goedkoop telefoon abonnement met gratis toestel

Mobiel
Telefoon abonnement
16 mei 2024
Op zoek naar een goedkoop telefoonabonnement met een gratis toestel? Zoek niet verder! In dit artikel zetten we de beste abonnementen met een gratis telefoon voor je op een rijtje.
Lees meer