Subsidie voor elektrische private lease auto's in 2023 over een paar dagen weer beschikbaar

Private Lease
2 januari 2023
Vanaf 10 januari 2023 kun je weer een subsidie aanvragen voor een elektrischte auto. Dit geldt voor beide koop en private lease auto's. Voor een nieuwe elektrische private lease auto kun je vanaf 2023 een subsidie aanvragen van € 2950 voor een nieuwe auto en € 2000,- voor een occasion. In dit artikel kijken naar de voorwaarden voor de subsidie en w...
Lees meer

De beste autoverzekering volgens het Keuze.nl vergelijkend onderzoek

Uncategorized
7 december 2022
Heb je een (nieuwe) autoverzekering nodig, dan heb je nogal wat te kiezen. Welke autoverzekering scoort het beste op polisvoorwaarden, prijs-kwaliteit en service? Keuze.nl heeft vergelijkend onderzoek gedaan naar de beste autoverzekeringen van dit moment voor een WA-, WA+, en allriskdekking.
Lees meer

iPhone 13 abonnementen nu nog goedkoper

Mobiel
Telefoon abonnement
De aanschaf van een iPhone 13 in combinatie met een abonnement is nu goedkoper dan ooit. Als je de iPhone 13 afsluit in combinatie met een abonnement, betaal je slechts €672 voor het toestel. Dit is een besparing van €237,80 ten opzichte van de introductieprijs van €909.
Lees meer

Minister Jetten bevestigt: Energie prijsplafond per 1 januari ingevoerd

Energie
2 december 2022
In een kamerdebat heeft minister Jetten bevestigd dat het energie prijsplafond per 1 januari ingaat. Dit betekent dat energieleveranciers het bedrag dat zij hun klanten in rekening kunnen brengen, beperkt zullen zijn tot een vastgesteld maximum.
Lees meer

Internet check beschikbaar voor alle plaatsen in Nederland

Glasvezel
Internet
28 november 2022
Internetproviders zijn druk met het aanleggen van glasvezel. Niet alleen meer in de grote steden maar ook in kleinere plaatsen in Nederland. De website internetpostcodecheck lanceert nu een overzicht van alle steden in Nederland.
Lees meer

Dit zijn de beste Black Friday mobiele providers aanbiedingen van 2022

Mobiel
23 november 2022
Het is bijna Black Friday en dat betekent dat je ook voor je mobiele abonnement kunt gaan shoppen. Naast de Black Friday internet deals van dit jaar, kun je deze dagen ook een mobiel abonnement afsluiten met extra voordeel. Veel van deze deals lopen tot en met 28 november, wacht daarom niet te lang. We bespreken de beste Black Friday deals voor sim...
Lees meer

Zorgverzekeringen voor 2023 vergelijken

Overstappen
22 november 2022
Zorgverzekeraars hebben de nieuwe zorgpremies voor 2023 bekend gemaakt. De basisverzekeringen gaan met gemiddeld € 10,- per maand omhoog. Het is daarom interessant om te kijken of je bij een andere zorgverzekeraar goedkoper uit bent.
Lees meer

Dit zijn de beste Black Friday internet providers aanbiedingen van 2022

Internet
21 november 2022
Ook internet en mobiele providers doen dit jaar weer mee Black Friday. Je kunt deze dagen volop profiteren van lagere internet- en mobiele maandkosten. Hoewel het aanstaande vrijdag pas Black Friday is, kun je deze hele week al gebruik maken van scherpe aanbiedingen, met hoge kortingen en cadeauwaardes. Deze meeste deals lopen tot en met 28 novembe...
Lees meer

Internetabonnement prijzen schudden op door aanleg glasvezel

Glasvezel
Internet
Internet providers
8 november 2022
In Nederland is glasvezel internet steeds meer beschikbaar en dit zorgt voor veel concurrentie op de markt. Uit cijfers van onder andere <a href="https://keuze.nl/">Keuze.nl</a> blijkt dat nieuwe klanten tot € 132,- per jaar kunnen besparen als ze overstappen naar een nieuwe internetprovider. Vaste klanten betalen daarentegen € 22,-  meer per maand...
Lees meer

Google Pixel 7 met abonnement eindelijk beschikbaar

Mobiel
Telefoon abonnement
21 oktober 2022
De  Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. In dit artikel kijken we naar deze nieuwe telefoons en wat de voordelen zijn tegenover de Pixel 6.
Lees meer