Odido internet

Of je nu in een stad of buitengebied woont. Odido (T-mobile) levert een scala aan internet oplossingen voor thuis.

Bij Odido sluit je internetverbinding af met alleen internet, internet en TV of alles in 1. Hiervoor maakt Odido gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN-netwerk voor (A)DSL en het zelf aangelegde netwerk voor glasvezel.

Ben je op zoek naar een laag instapabonnement? Dan kun je bij Odido heel voordelig uit zijn. Je hebt al een los internet abonnement vanaf 50 Mb/s (A)DSL. Daarnaast richt Odido zich als één van de weinige providers ook op de huishoudens in zogenaamde ‘buitengebieden’, met een moeizame of haperende internetverbinding. Hiervoor biedt Odido speciaal 4G voor thuis aan. Daarmee maak je ook gebruik van het mobiele 4G-netwerk van Odido, waar het vaste netwerk niet voldoet. Heb je naast een vaste internetverbinding bij Odido (T-Mobile) ook één of meerdere mobiele abonnementen bij Odido, dan kun je gebruik maken van Odido (T-Mobile) Klantvoordeel. Dit levert je allerlei voordelen op, waaronder maandelijks korting op je mobiele abonnement en meer internetsnelheid voor thuis.

Plus- & minpunten van Odido internet:
 • 4G voor thuis
 • Odido Klantvoordeel
 • Gratis monteur en WiFi service
 • Relatief duur na 1ste jaar

Odido internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Extra voordeel met Odido Klantvoordeel
Combineer Odido internet en mobiel op jouw adres voor iedere maand gratis voordelen

Internet

Gratis WiFi-modem
Gratis monteur
Gratis WiFi-check

Televisie

Gratis FOX Sports Eredivisie 1
Video on demand
Programma's tot 10 dagen terugkijken
Begin gemist

Bellen

€ 0,13 per minuut
Gratis nummerbehoud

Odido (T-mobile) internet en TV

Wil je naast internet ook tv? Ontdek de televisiemogelijkheden van Odido internet en TV.
Odido internet en TV in het kort:
 • Gratis WiFi-modem
 • Digitale TV-ontvanger
 • Gratis sportzenders ESPN
 • Gratis monteur
Bekijk Odido internet en TV

Odido internet en TV is beschikbaar in combinatie met (A)DSL en glasvezel. Daarvoor maakt Odido voor ADSL gebruik van de stabiele en betrouwbare KPN netwerken en voor glasvezel van een eigen aangelegd netwerk. Bij Odido kijk je televisie wanneer het jou uitkomt met interactieve TV.

Je krijgt een ruim zenderpakket met een flink aantal zenders in HD-kwaliteit. Is er niets leuks op tv? Dan kijk je met video on demand de beste series en films op je tv, laptop of tablet. De belangrijkste tv-opties krijg je standaard in het basispakket. Zo kun je tot maar liefst 7 dagen programma’s terugkijken en terug naar het begin met Begin gemist. Voetballiefhebbers opgelet: Bij Odido (T-Mobile) internet en TV krijg je naast een ruim zenderpakket ook de sportzenders van ESPN erbij. Gewoon gratis. Zo hoef je niets te missen van het mooiste eredivisie bekervoetbal. Combineer je internet en TV bovendien met mobiel via Odido Klantvoordeel, dan kun je ook kiezen voor een keuzekorting op een extra zenderpakket.

Odido glasvezel

Odido glasvezel is snel, heel snel. Odido (T-Mobile) levert met 1 Gbit/s het snelste glasvezel internet van Nederland.

Ben jij één van de gelukkigen die al glasvezel op zijn adres kan ontvangen? Dan kun je misschien wel het snelste glasvezel internet van Nederland afnemen. Zo merk je niets meer van een haperende internetverbinding thuis en kun je razendsnel up- en downloaden. Ideaal als je thuis allemaal tegelijkertijd wat anders wil doen.

Odido levert zowel alleen internet, internet en TV en alles in 1 in combinatie met glasvezel. Omdat Odido het snelste glasvezel abonnement nog niet op alle postcodes levert, raden we aan om eerst de postcodecheck te doen. Op sommige postcodes zijn andere snelheden al wel in huis te halen. Kies je voor een glasvezel abonnementen met televisie, dan kijk je zonder kwaliteitsverlies naar haarscherp beeld. Kies je voor Odido (T-Mobile) glasvezel, dan komt er altijd een monteur bij je langs om je glasvezel abonnement te installeren. Ook wordt meteen een Wifi check gedaan, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je pakket.

Odido glasvezel in het kort
 • Snelste internet tot 750 Mb/s
 • Gratis monteur
 • Even snel up- als downloaden
 • Betrouwbaar eigen netwerk
Bekijk Odido glasvezel
Odido glasvezel in het kort

Odido (T-mobile) klantvoordeel

Combineer Odido Thuis met een mobiel abonnement en ontvang een extra korting van €5,- op je internet abonnement.

Meer data

Per mobiel abonnement met data dat je combineert met Odido thuis, ontvang je iedere maand tot 5 GB extra mobiele data.

Meer korting

Ontvang € 2,50 korting per maand op een Odido abonnement. Met een Unlimited abonnement ontvang je € 7,50 korting.

Meer tv keuze

Ontvang korting op extra zenderpakketten met Odido internet en TV.

886

Voordelen Odido Klantvoordeel

Vanaf € 2,50 tot € 12,50 korting
Meer data
Meer internetsnelheid
Meer TV keuze
Naar Odido

Odido zakelijk

Odido is er ook voor de kleine ondernemer. Werk jij vaak vanuit huis? Bekijk dan Odido internet voor zakelijk gebruik.

Odido zakelijk richt zich op mobiele telefonie en internet voor ondernemers.  Je kan internet afsluiten in combinatie met (A)DSL en glasvezel.

Is glasvezel internet al verkrijgbaar op jouw adres? Dan leent Odido glasvezel zich perfect voor je onderneming. Zo kun je gebruik maken van het snelste internet voor je onderneming. Heb je ook televisie en een vaste telefoonlijn nodig voor je bedrijf? Dan is Odido internet en TV en alles in 1 misschien de oplossing voor jou.