9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
184.784 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Vergelijkgroep
partner sinds 2018

Glasvezel abonnementen

Bekijk hieronder het overzicht met de meest gekozen glasvezel abonnementen met alles in 1. Of check het volledige aanbod van glasvezel aanbieders.

Internet 100 Mb/s
41,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 26,50
100 Mb/s
(Glasvezel)
Meer informatie
Internet 100 Mb/s
43,- p/m
Nu 6 maanden voor € 25,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
Meer informatie
Internet 1000 Mb/s
57,50 p/m
Nu 12 maanden voor € 35,00
1000 Mb/s
(Glasvezel)
Meer informatie
Internet 100 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Glasvezel providers

Er zijn meerdere glasvezel providers. Benieuwd welke providers dit zijn?

De grootste glasvezel aanbieder is KPN. Ze is druk bezig met de aanleg van glasvezel in heel Nederland. Naast KPN levert ook XS4ALL glasvezel van hoge kwaliteit. Zij komen beiden als beste uit de test van de consumentenbond als het gaat om glasvezel abonnementen.

Meerdere providers leveren glasvezel internet via het KPN netwerk. Daardoor is het aanbod van glasvezel providers groot. Dit maakt het voor jou gunstig als klant. Je kunt uit meerdere soorten abonnementen en providers kiezen. Ga jij voor een goedkopere glasvezel provider of kies je toch premium glasvezel abonnement van KPN?

providers-glasvezel-aanbieders

Overstappen glasvezel internet

Overstappen van glasvezel provder? Je hebt in 3 stappen jouw nieuwe glasvezel abonnement geregeld.

1. Bestellen

Heb je de glasvezel provider voor jou gevonden? Ga dan via de bestel link bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe glasvezel abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je glasvezel abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatiepakket

Bij het installeren van je glasvezel abonnement komt er altijd gratis een monteur langs. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geïnstalleerd.

Meer over installatie

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe glasvezel abonnement geleverd en kun je zorgeloos gebruik maken van razendsnel internet. Geniet van je pakket!

De Keuzehulp

Weet je niet zeker welke provider of wat voor abonnement je wil? Wij helpen je met de keuzehulp.

Niet iedereen vindt glasvezel internet vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. Met een paar simpele vragen vind je binnen no time het glasvezel abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte glasvezel abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
Keuzehulp internet laptop

Meer over de glasvezel check

Wil je meer informatie over de glasvezel check en glasvezel internet? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat zijn de beste glasvezel abonnementen van 2020?

Provider Downloadsnelheid Prijs
Youfone 100 Mb/s € 43,00 Bekijk
Online.nl 100 Mb/s € 41,50 Bekijk
Youfone 100 Mb/s € 44,00 Bekijk
Youfone 200 Mb/s € 47,00 Bekijk
Online.nl 100 Mb/s € 44,00 Bekijk
Youfone 200 Mb/s € 48,00 Bekijk

Hoe doe ik de KPN glasvezel check?

KPN is de grootste glasvezel provider in Nederland. Ze is druk bezig met de aanleg van glasvezel. Vul bij ons je postcode en huisnummer in; je ziet direct of jij al glasvezel kunt ontvangen. Geen glasvezel beschikbaar? Je kunt op de website van KPN zien wanneer ze glasvezel gaan aanleggen in jouw wijk.

KPN biedt glasvezel abonnementen voor alleen internet, internet & TV en Alles in 1 (KPN Hussel) aan. Van een KPN glasvezel abonnement kun je de hoogste kwaliteit verwachten. Glasvezel is een zeer stabiele verbinding, waardoor de kans op een storing erg klein is. En mocht je met vragen zitten dan helpt KPN je snel weer op weg.

Hoe kan ik goedkoop glasvezel vinden?

Wil jij simpelweg goedkoop glasvezel? Dat kan ook. Wij maken het je zo eenvoudig mogelijk door altijd de goedkoopste glasvezel abonnementen bovenaan in de vergelijker te tonen. Scheelt jou weer heel wat zoekwerk.

Daarnaast houden wij dagelijks bij of er goede glasvezel aanbiedingen zijn. Zo kun je een nóg goedkoper glasvezel abonnement scoren.

Kan ik een glasvezel check Ziggo doen?

Veel mensen stellen vaak de vraag of Ziggo glasvezel heeft. Technisch gezien is Ziggo geen glasvezel provider, maar een kabel aanbieder. 97% van de verbinding bestaat toch uit glasvezel. Alleen het laatste punt van de verbinding wordt gelegd door middel van kabel. Heb jij op jouw adres nog geen glasvezel tot je beschikking? Dan is Ziggo een goed alternatief.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina