Over telefoon abonnementen vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon met abonnement? Je bent bij ons aan het juiste adres! Kun je wel wat hulp gebruiken met vergelijken? Dan helpen we je natuurlijk graag. Zo kunnen we je hopelijk overtuigen dat telefoon abonnementen vergelijken geen rocket science hoeft te zijn!

Een nieuwe telefoon uitkiezen is vaak een leuk moment. Misschien weet je al welk toestel je wilt, maar misschien ook niet. We raden je daarom aan om na te denken over je voorkeuren. Wil je een toestel met Android- of iOS besturingssysteem? En wat is verder voor jou een must aan je nieuwe telefoon? Moet deze bijvoorbeeld een goede (selfie) camera hebben, waterdicht zijn, of een groot scherm hebben? Ook niet onbelangrijk is de prijs van het toestel. Want over het algemeen geldt: hoe duurder de telefoon, hoe duurder je abonnement.

Gebruik daarom de filters in onze vergelijker om makkelijk je voorkeuren aan te geven. Daarna kun jij achterover hangen en laten wij de selectie telefoon abonnementen zien die overeen komen met jouw voorkeuren. Kies tot slot in drie simpele stappen een abonnement met het toestel van je keuze: check de netwerkdekking, bepaal je data/belbundel en kies een looptijd voor je contract.

Waarom bij ons telefoon abonnementen vergelijken?
  • Goedkoopste telefoon abonnement bovenaan
  • Ruim aanbod in telefoon abonnementen
  • Besparen op je telefoon abonnement
  • Duidelijk & helder overzicht telefoon abonnementen
Telefoon abonnementen vergelijken
Waarom bij ons telefoon abonnementen vergelijken?

Telefoon abonnement aanbiedingen

Op zoek naar een scherpe deal? Bekijk dan telefoon abonnementen met aanbieding. We hebben de beste aanbiedingen alvast voor je op een rij gezet.

44,-
per maand
iPhone Xs
Bijbetaling: €168,-
Data
2 GB
Bel/SMS
0 min
Meer informatie
28,-
per maand
Galaxy A70
Bijbetaling: €0,-
Data
0 MB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
34,-
per maand
Galaxy S10
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
200 min
Meer informatie
23,50
per maand
P30
Bijbetaling: €0,-
Data
500 MB
Bel/SMS
100 min
Meer informatie
ToestelTotaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragContractduurVaste rente / JKP
iPhone 8€0,00€0,00€0,00€21,0024 maanden0%
Galaxy A70€0,00€0,00€0,00€13,0024 maanden0%
Galaxy S10€0,00€0,00€0,00€25,0024 maanden0%
P30€0,00€0,00€0,00€17,0024 maanden0%

Een telefoon abonnement in drie stappen

Overstappen van mobiele provider? In slechts drie stappen heb je een abonnement met telefoon.

1. Bestellen

Heb je de mobiele provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het telefoon abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe abonnement aan.

Geef vervolgens bij het aanmeldformulier aan of je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Je huidige nummer wordt dan kosteloos overgezet naar je nieuwe provider. Je krijgt een bevestiging van je overstap met de ingangsdatum van je nieuwe abonnement en voor de overstap hoef jij verder niets te doen. Je nieuwe provider regelt dit samen met je oude provider.

2. Ontvang je simkaart en telefoon

Binnen enkele dagen krijg je van je nieuwe provider de simkaart en telefoon geleverd op de afgesproken datum. De exacte levertijd verschilt per provider. Bekijk daarom de voorwaarden voor het ontvangen van simkaart en telefoon bij je provider.

3. Geniet van je telefoon abonnement

Activeer de simkaart door hem op de ingangsdatum van je abonnement in je nieuwe toestel te plaatsen. Geniet van je telefoon abonnement!

Meer over telefoon abonnementen

Wil je meer informatie over abonnementen met telefoon? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Hoe kan ik het beste een telefoon abonnement vergelijken?

Het is altijd aan te raden om telefoon abonnementen te vergelijken. Zo vind je de beste abonnementen bij je toestel. Bij ons kies je eerst je nieuwe telefoon uit. Vervolgens kom je op de speciale productpagina van de telefoon met alle abonnementen die verkrijgbaar zijn. Filter op je eigen voorkeuren en zie direct welke provider het beste abonnement voor jou heeft!

Wat is een dual sim telefoon?

Steeds meer smartphones ondersteunen dual sim. Zo kun heel handig twee simkaarten in één telefoon plaatsen. Ideaal om bijvoorbeeld privé en zakelijk gebruik te scheiden, of wanneer je vaak op reis gaat. Benieuwd naar dual sim telefoons en bijpassende abonnementen? Lees hier wat je moet weten over telefoons met dual sim.

Wanneer krijg ik een BKR-registratie?

Een belangrijk criterium voor het afsluiten van een telefoon abonnement is vaak het wel of niet krijgen van een BKR-registratie. Wanneer krijg je precies een BKR-registratie en wat betekent dit voor jou? We kunnen je geruststellen: een BKR-registratie krijg je niet zomaar. Het is alleen van toepassing voor toestellen met een kredietwaarde boven de €250,- en het gaat om een 'positieve' BKR-registratie. Lees meer over BKR-registratie.

Wat zijn de voordelen van een telefoon abonnement?

Een telefoon abonnement heeft een aantal voordelen ten opzichte van een sim only abonnement. Zo heb je altijd keuze uit de nieuwste smartphones en krijg je vrijwel altijd korting op je toestel bij een abonnement. Daarnaast kun je er zelf voor kiezen of je de telefoon in één keer af wil betalen, of liever een bepaald bedrag per maand betaalt.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina