Tele2 beste met toestel

Prijs/kwaliteit

Tele2 biedt je de meeste kwaliteit voor de scherpste prijs. Met het eigen 4G-netwerk van Tele2 ben je verzekerd van een hoge downloadsnelheid en snelle verbinding. De provider heeft een ruim aanbod aan goedkope sim only abonnementen, waarbij je veel data krijgt voor een relatief lage prijs. Maar ook abonnementen met toestel zijn bij Tele2 in veel gevallen het goedkoopst.
Meer over Tele2

Combivoordeel

Bij KPN combineer je een internet abonnement met mobiele telefonie met de beste voordelen. Met KPN Compleet krijg je bij méér dan één abonnement op hetzelfde adres onder andere dubbel zoveel data, gratis onderling bellen, iedere maand korting op je factuur en deel je gratis onderling data. Bekijk alle voordelen van KPN en ontdek of KPN de beste provider met combivoordeel is voor jou is.
Meer over KPN
KPN beste mobiele provider
T-Mobile beste mobiele provider

Snelste mobiele netwerk

Wil je moeiteloos filmpjes kunnen kijken en ongestoord streamen, waar je ook bent? Dan is T-Mobile jouw mobiele provider. T-Mobile is namelijk voor de tweede keer uitgeroepen tot het snelste mobiele 4G-netwerk van Nederland. T-Mobile is zowel binnen steden als daarbuiten als snelste getest door Ookla, de wereldwijde leider in datasnelheden meten.
Meer over T-Mobile

Beste met toestel

Ben je op zoek naar de beste mobiele provider met toestel? Tele2 komt verrassend vaak als goedkoopste naar voren bij een abonnement met toestel. Daarnaast heeft Tele2 een behoorlijke keuze aan telefoons en vind je er de bekendste telefoonmerken. Grote kans dat je jouw favoriete toestel ook in combinatie met een abonnement kunt krijgen bij Tele2.
Meer over Tele2
Tele2 beste mobiele provider

Beste sim only

Een sim only provider die heel veel in huis heeft is Ben. Ben biedt je de meest ruime keuze aan sim only abonnementen. Zo kun je kiezen tussen abonnementen met 3G of 4G. Met 4G maak je bij Ben bovendien gebruik van het snelste 4G-netwerk van T-Mobile. Op zoek naar een kleinere databundel of juist een grote? Het kan allemaal. Bovendien bepaal je bij Ben zelf je contractduur: 12 maanden, 24 maanden óf maandelijks opzegbaar.
Meer over Ben

Andere mobiele providers vergelijken?

Bekijk alle providers

Meer over de beste mobiele providers

Wil je meer informatie over de beste mobiele providers? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is het beste mobiele netwerk?

Alle drie de mobiele netwerken van Nederland zijn van uitstekende kwaliteit. Uit verschillende tests van onderzoeksbureau P3 en Opensignal komt het T-Mobile netwerk het beste uit de test. Mobiele providers die gebruik maken van dit netwerk zijn T-Mobile zelf, Simpel, Ben en Tele2. T-Mobile komt dus door netwerkonderzoeken het beste uit de bus. Dat het netwerk van KPN ook erg goed is blijkt uit het winnen van de Tweakers-award en het predikaat 'beste uit de test' van de Consumentenbond.

Welke providers hebben combivoordeel?

Steeds meer providers bieden combivoordeel aan: de mogelijkheid om je internetabonnement te combineren met een mobiel abonnement voor extra korting en ander voordeel. Welke voordelen krijg je met combivoordeel? Lees meer over providers met combivoordeel.

Welke provider is het beste van 2019?

Het is niet mogelijk om onafhankelijk één provider de beste mobiele provider van 2019 te noemen. Dit komt omdat bepaalde providers zich specialiseren in sim-only, terwijl andere providers meer inzetten om mobiele abonnementen in combinatie met een telefoon. Daarbij is het ook steeds belangrijker om te kijken naar combivoordeel: de extra's die je krijgt als je een vast internet abonnement hebt naast een mobiel abonnement. Omdat je vaak korting krijgt op beide abonnementen kan dit heel voordelig zijn. Daarom hebben we de awards verdeeld in 5 categorieën: beste prijs / kwaliteit, combivoordeel, snelste mobiele netwerk, beste met toestel en beste sim only. De winnaars daarvan zie je bovenaan deze pagina.

Wie is de beste volgens Tweakers en Consumentenbond?

Volgens Tweakers is KPN de beste mobiele provider. Wel is het belangrijk om te weten dat het bij Tweakers om een stem-wedstrijd gaat. Het zegt dus meer iets over het aantal tevreden klanten dan de kwaliteit of de verhouding van tevreden klanten. Zo is het in de praktijk bij Tweakers niet mogelijk dat een kleine provider met 100% tevreden klanten kan winnen van grote providers.

Volgens de Consumentenbond is in 2019 Simpel de beste provider. De consumentenbond doet onderzoek aan de hand van een panel van zijn leden. Belangrijk om te weten dat de manier van testen van de consumentenbond niet representatief zijn voor alle mobiele gebruikers. Het onderzoek is op basis van meningen van de panelleden en niet gebaseerd op onafhankelijke (meet)cijfers.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina