Tele2 beste met toestel

Prijs/kwaliteit

Tele2 biedt je de meeste kwaliteit voor de scherpste prijs. Met het eigen 4G-netwerk van Tele2 ben je verzekerd van een hoge downloadsnelheid en snelle verbinding. De provider heeft een ruim aanbod aan goedkope sim only abonnementen, waarbij je veel data krijgt voor een relatief lage prijs. Maar ook abonnementen met toestel zijn bij Tele2 in veel gevallen het goedkoopst.
Meer over Tele2

Combivoordeel

Bij KPN combineer je een internet abonnement met mobiele telefonie met de beste voordelen. Met KPN Compleet krijg je bij méér dan één abonnement op hetzelfde adres onder andere dubbel zoveel data, gratis onderling bellen, iedere maand korting op je factuur en deel je gratis onderling data. Bekijk alle voordelen van KPN en ontdek of KPN de beste provider met combivoordeel is voor jou is.
Meer over KPN
KPN beste mobiele provider
T-Mobile beste mobiele provider

Snelste mobiele netwerk

Wil je moeiteloos filmpjes kunnen kijken en ongestoord streamen, waar je ook bent? Dan is T-Mobile jouw mobiele provider. T-Mobile is namelijk voor de tweede keer uitgeroepen tot het snelste mobiele 4G-netwerk van Nederland. T-Mobile is zowel binnen steden als daarbuiten als snelste getest door Ookla, de wereldwijde leider in datasnelheden meten.
Meer over T-Mobile

Beste met toestel

Ben je op zoek naar de beste mobiele provider met toestel? Tele2 komt verrassend vaak als goedkoopste naar voren bij een abonnement met toestel. Daarnaast heeft Tele2 een behoorlijke keuze aan telefoons en vind je er de bekendste telefoonmerken. Grote kans dat je jouw favoriete toestel ook in combinatie met een abonnement kunt krijgen bij Tele2.
Meer over Tele2
Tele2 beste mobiele provider
Ben beste mobiele provider

Beste sim only

Een sim only provider die heel veel in huis heeft is Ben. Ben biedt je de meest ruime keuze aan sim only abonnementen. Zo kun je kiezen tussen abonnementen met 3G of 4G. Met 4G maak je bij Ben bovendien gebruik van het snelste 4G-netwerk van T-Mobile. Op zoek naar een kleinere databundel of juist een grote? Het kan allemaal. Bovendien bepaal je bij Ben zelf je contractduur: 12 maanden, 24 maanden óf maandelijks opzegbaar.
Meer over Ben

Andere mobiele providers vergelijken?

Bekijk alle providers

Meer over de beste mobiele providers

Wil je meer informatie over de beste mobiele providers? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is het beste sim only abonnement?

Algemeen het beste sim only abonnement vind je volgens ons bij Ben. Daar heb je - in vergelijking met andere mobiele providers de ruimste keuze uit sim only abonnementen. Zo kun je bij Ben zowel voor een sim only abonnement met vaste looptijd, als een flexibel contract terecht. En heb je bij Ben ook de keuze uit 4G of 3G (voordeliger).

Maar we snappen dat het beste sim only abonnement voor jou misschien wel aan heel andere criteria moet voldoen, en dat het beste sim only abonnement natuurlijk een persoonlijk keuze blijft. Niet iedere sim only provider is hetzelfde. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen en het is maar net wat jij belangrijk vindt. Kies daarom een sim only abonnement dat helemaal bij jou past. Dat kun je het beste doen met sim only vergelijken.

Voor het beste sim only abonnement is het handig jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Hoeveel data- en belminuten heb je nodig?
  • Wil je een flexibel maandelijks opzegbaar contract, of een vaste looptijd?
  • Hoeveel wil je per maand kwijt zijn?
  • Van welk mobiele netwerk wil je gebruik maken?

Wat is het beste telefoon abonnement?

Algemeen het beste telefoon abonnement vind je volgens ons bij Tele2. Bij Tele2 kun je - in vergelijking met andere mobiele providers - voor de bekendste telefoonmerken met de nieuwste modellen terecht, vaak tegen de voordeligste maandprijs. Maar we snappen dat het beste telefoon abonnement voor jou misschien wel aan heel andere criteria moet voldoen, en dat het beste telefoon abonnement natuurlijk een persoonlijk keuze blijft.

Het gaat er om dat een telefoon abonnement helemaal bij jou moet passen. Iedere mobiele provider heeft zijn voor- en nadelen en ieder abonnement is weer anders. Bekijk daarom zelf wie het beste telefoon abonnement voor jou heeft met telefoon abonnement vergelijken, en ga daarbij af op wat voor jou belangrijk is.

Voor het beste telefoon abonnement is het handig jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Hoeveel data- en belminuten heb je nodig?
  • Wil je een telefoon abonnement voor 12 of 24 maanden?
  • Wil je je bundel tussentijds kunnen wijzigen?
  • Van welk mobiele netwerk wil je gebruik maken?

Wat is het beste mobiele netwerk?

Alle drie de mobiele netwerken van Nederland zijn van uitstekende kwaliteit met een landelijk zeer grote dekking varierend van 93% en hoger. In de meeste stedelijke gebieden is de dekkingsgraad zelf 95% en hoger. Ieder jaar wordt er een grootschalig onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau P3 en Opensignal, naar het beste 4G-netwerk van Nederland. Daarbij worden mobiele providers op tal van onderdelen beoordeeld, waaronder snelheid en dekking van het netwerk.

Uit het laatste onderzoek van maart 2020 kwam het netwerk van T-Mobile voor het vierde jaar op rij als beste uit de test. Mobiele providers die gebruik maken van dit het T-Mobile netwerk zijn T-Mobile zelf, Simpel, Ben en Tele2 (alleen voor 3G). Van T-Mobile wordt ook verwacht dat ze als eerste in 2020 landelijk het 5G-netwerk gaat uitrollen.

Wie is als beste mobiele provider Consumentenbond getest?

Provider Score Tweakers Score Consumentenbond
Simpel 5e 8,7
Simyo 6e 8,8
Ben - 8,3
KPN 2e 8,4
Hollandsnieuwe 8e 8,3
T-Mobile 1e 8,2
Tele2 4e 8,2
Youfone 7e 8,1
VodafoneZiggo 3e 8,0

Volgens de Consumentenbond is in 2020 Simyo als de beste mobiele provider verkozen met een 8,5. De consumentenbond doet ieder kwartaal onderzoek aan de hand van panelleden. Belangrijk om te weten is dat de manier van testen van de Consumentenbond niet representatief is voor alle mobiele gebruikers. De uitslag van het onderzoek kom tot stand op basis van meningen van de panelleden, en is niet gebaseerd op onafhankelijke (meetbare)cijfers.

Naast de Consumentenbond doet Tweakers ook jaarlijks een grootschalig onderzoek naar de beste mobiele provider. Uit de Tweakers Awards 2019/2020 is T-Mobile tot beste mobiele provider verkozen. Bij de Tweakers Awards wordt niet naar de mening van panelleden gevraagd, maar wordt een stemwedstrijd gehouden. De uitslag zegt dus meer iets over het aantal tevreden klanten dan de kwaliteit of de verhouding van tevreden klanten. Zo is het in de praktijk bij de Tweakers Awards niet mogelijk dat een kleine provider met 100% tevreden klanten kan winnen van grote providers.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina