Ziggo internet

Ben je op zoek naar sneller internet dan (A)DSL, maar is glasvezel internet voor jou nog niet beschikbaar? Dan kom je al gauw bij kabel provider Ziggo uit.

Ziggo is de grootste en enige landelijke provider van kabel internet. En zet zich neer als een echte kwaliteitsprovider door hoogwaardige service aan haar klanten te leveren. Je hebt al een internet abonnement bij Ziggo vanaf 40 Mb/s met Ziggo Start.

Wil je meer snelheid, dan kun je kiezen tussen Ziggo Complete of Ziggo Max. Met een Max abonnement krijg je maar liefst een internetsnelheid van 400 Mb/s geleverd. Een nadeel van Ziggo internet is dat je er verplicht televisie bij krijgt. Wil je alleen internet? Dan ben je aangewezen op internet en TV. Dat komt omdat het internetsignaal en het televisiesignaal over dezelfde ‘tv-kabel’ (coax) geleverd worden.

Ziggo relatief duurder dan andere providers. Maar daar staat tegenover dat Ziggo je snel en stabiel internet levert, met uitgebreide pakketinhoud. Dat wil zeggen dat Ziggo een hoop gratis extra’s levert zodat je het maximale uit je pakket kunt halen. Zo krijg je bijvoorbeeld standaard gratis internetbeveiliging en maak je gebruik van 2 miljoen gratis WifiSpots bij je abonnement.

Plus- & minpunten van Ziggo internet:
 • Snelheid tot 400 Mb/s
 • Combivoordeel met Vodafone mobiel
 • Gratis monteur en Wifi-check
 • Verplicht televisie afnemen

Ziggo internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Extra voordeel met VodafoneZiggo
Combineer Ziggo internet en Vodafone mobiel op jouw adres voor iedere maand gratis voordelen

Internet

Gratis WiFi-modem
Gratis internetbeveiliging
Gratis Power Promise
Gratis monteur
Gratis WiFiSpots

Televisie

Gratis Ziggo Sport
Video on demand
TV Gemist tot 7 dagen terugkijken
Ziggo GO

Bellen

Gratis nummerbehoud
€ 0,12 per minuut

Ziggo internet & TV

Mag televisie niet ontbreken bij je abonnement? Dan kun je je hart ophalen bij Ziggo met de uitgebreide televisie pakketten.
Ziggo internet en TV in het kort:
 • Gratis modem
 • Digitale tv-ontvanger
 • Gratis monteur en WiFi-check
 • Uitgebreide TV opties
Bekijk Ziggo internet en TV

Ziggo levert snel kabel internet met een riant televisiepakket. Met het basis abonnement krijg je een zeer ruim zenderpakket met veel HD-zenders en een aantal interactieve tv-opties. Zo bepaal jij lekker hoe en wanneer je kijkt. Kies je voor een sneller internet abonnement, des te meer tv-opties je erbij krijgt.

Ziggo biedt standaard gratis Ziggo Sport aan, goed voor alle hoogtepunten in bijvoorbeeld de autopsport en bekervoetbal. Daarnaast kijk je tot 7 dagen programma’s terug met Terugkijken. Heb je af en toe ook eens zin om een goede film te kijken? Dan is er altijd wel iets leuks te vinden met video on demand. Zo heb je de keuze uit honderden films. Natuurlijk kijk je daarnaast ook bij Ziggo overal in huis op al je apparaten met de Ziggo Go app. Kies je voor een Complete- of Max abonnement? Dan doet Ziggo er nog een schep bovenop met nóg meer tv-opties, waaronder het gratis extra zenderpakket Movies & Series.

Ziggo glasvezel

Kabel internet van Ziggo bestaat grotendeels uit glasvezel en is daardoor supersnel. Het beste alternatief wanneer glasvezel nog niet beschikbaar is op jouw adres.

Wat je mogelijk niet wist is dat kabel internet van Ziggo voor maar liefst uit 97% glasvezel bestaat. Daardoor kan Ziggo ontzettend snel en stabiel internet aanbieden tot maar liefst 400 MB/s en is het kabelnetwerk geschikt om in de toekomst nog hogere snelheden te leveren, in theorie tot 1GB/s.

Ziggo glasvezel in het kort:
 • Snelheid tot 750 Mb/s
 • Erg snel en stabiel
 • Gratis monteur WiFi check
 • Veel gratis extra's bij pakket
Bekijk Ziggo kabel

VodafoneZiggo combivoordeel

Heb je Vodafone mobiel? Dan combineer je Ziggo Internet en Vodafone mobiel voor gratis voordeel en korting. Iedere maand.

Maandelijks € 5,- korting

Ontvang maandelijks € 5,- korting op iedere mobiele factuur op jouw adres met één van de Red abonnementen. Of je nu sim only of een telefoonabonnement hebt.

Dubbele data

Iedere maand worden de databundels van alle Start-, Red-, Smart- en Scherp abonnementen op jouw adres verdubbeld.

Extra TV pakket

Kijk je favoriete tv-aanbod met een gratis tv-pakket ter waarde van € 14,95 naar keuze. Ben je uitgekeken op je tv-pakket? Dan kun je gewoon iedere maand gratis wisselen.

Veilig online pakket

Ziggo wil graag dat je veilig online gaat. Daarom een gratis beveiligingspakket ter waarde van € 6,95 per maand. Daarmee kun je tot maar liefst 20 apparaten beveiligen.

881

€ 5,- korting per maand
Dubbele data
Extra TV pakket
Veilig online pakket
Naar Ziggo

Ziggo zakelijk

Ziggo is er ook voor kleine ondernemers. Doe fiscaal voordeel op door bij Ziggo klant te worden met Ziggo zakelijk.

Voor je bedrijf wil je natuurlijk het beste internet abonnement. Daarom biedt Ziggo Start-, Complete- of Max abonnementen aan voor kleine ondernemers, met een hogere snelheid dan je thuis gewend bent tot maximaal 500 Mb/s met Ziggo Max. Ideaal voor als je als je vaak grote bestanden moet delen voor je werk en je internetverbinding zwaarder belast.

Bovendien breidt je eenvoudig de zakelijke abonnementen uit naar ‘Pro’, waarmee je de beste service van Ziggo krijgt die je als ondernemer ongetwijfeld goed kunt gebruiken. Een geruststelling als je weet dat je Ziggo altijd voor je klaarstaat met 24/7 storingshulp en je bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt te werken op 5 vaste IP-adressen. Zo blijf je pas goed in bedrijf.

Contact Ziggo

Wil jij weten hoe je Ziggo kunt bereiken? Bekijk de contactgegevens.
Vredenburgpassage 128
3511 WR Utrecht
0900-1884 (normaal tarief)