Alles in 1 vergelijken

Ben je op zoek naar het juiste alles in 1 abonnement voor jou? We hebben de populairste abonnementen met alles in 1 voor je op een rijtje gezet.

Alles-in-1 20 Mb/s
36,- p/m
Nu 6 maanden voor € 26,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 25 Mb/s
42,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 34,95
25 Mb/s
(Kabel)
79 zenders
(36 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 50 Mb/s
47,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 32,50
50 Mb/s
(ADSL)
66 zenders
(36 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 50 Mb/s
54,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 33,25
50 Mb/s
(ADSL)
78 zenders
(57 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Alles in 1 providers

Zoveel providers, zoveel smaken. Bekijk het complete aanbod van alles in 1 providers en vind de provider die bij je past.
KPN Alles in 1

KPN alles in 1

Bij KPN bepaal jij wat er in je alles in 1 pakket zit. En dat hoeft niet altijd vaste telefonie te zijn. Dit is alles in 1 in een nieuw jasje. In drie stappen stel je een alles in 1 abonnement samen, geheel naar je eigen smaak. Je maakt van een standaard Internet en tv abonnement een persoonlijk alles in 1 abonnement, met of zonder vaste telefonie.
Meer over KPN

Ziggo alles in 1

‘Internet, tv en bellen in één klap geregeld’, dat is alles in 1 van Ziggo. Bij Ziggo kies je één van de drie standaard alles in 1 abonnementen met kabel internet: Start, Complete of Max, of ‘mix en match’ je je favoriete alles in 1 pakket bij elkaar. Bovendien pas je maandelijks zelf eenvoudig je abonnement aan.
Meer over Ziggo
Ziggo alles in 1
NLE Alles in 1

NLE alles in 1

Internet provider levert alles in 1 tegen een zeer scherpe prijs en een langlopende korting van maar liefst 9 maanden. Alles in 1 van NlEx is een compleet abonnement met (A)DSL of glasvezel internet, een ruim tv-pakket en gratis Wifi-repeater. Bovendien krijg je snel en stabiel internet van KPN thuis geleverd.
Meer over NLE

T-Mobile alles in 1

T-Mobile levert het snelste alles in 1 pakket met glasvezel. Nog geen glasvezel beschikbaar op jouw adres? Dan is alles in 1 met (A)DSL beschikbaar met betrouwbaar internet van KPN tegen een vaste lage prijs. Voetballiefhebbers opgelet: bij T-Mobile kijk je gratis naar FOX Sports 1 Eredivisie bij een alles in 1 pakket.
Meer over T-Mobile
T-Mobile alles in 1
Tele2 Alles in 1

Tele2 alles in 1

Bij Tele2 sluit je super voordelig een basis alles in 1 pakket af. Dat wil zeggen: gewoon een goede basis, maar verder geen poespas. Van alle providers die alles in 1 leveren behoort Tele2 al jaren tot de voordeligste. Tele2 biedt alles in 1 met (A)DSL aan voor een ‘prijsvechters’ prijs. Ontdek of Tele2 alles in 1 het beste bij jou past.
Meer over Tele2

Een alles in 1 abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw alles in 1 abonnement.

1. Bestellen

Heb je het beste alles in 1 pakket voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe alles in 1 abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je alles in 1 abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe alles in 1 abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De Keuzehulp

Binnen twee minuten een alles in 1 abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vindt alles in 1 vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag met het vinden van het goedkoopste alles in 1 pakket. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet, televisie en telefonie gebruik vind je binnen no time het alles in 1 abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte alles in 1 abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over alles in 1

Wil je meer informatie over alles in 1 abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Is nummerbehoud met vaste telefoon mogelijk?

In bijna alle gevallen kun je wanneer je overstapt naar een abonnement met vaste telefonie je huidige nummer behouden, wel zo handig. Dit je kun zelf eenvoudig aanvragen via het aanmeldformulier van je nieuwe provider. De nieuwe provider regelt dan samen met je huidige provider dat je nummer mee overgezet wordt naar je nieuwe abonnement.

Bij alle providers is nummerbehoud mogelijk, en het is bovendien in de meeste gevallen gratis. Let er wel op dat je nummerbehoud voor vaste telefoon op tijd aanvraagt: uiterlijk 10 werkdagen voordat je huidige contract afloopt. Wanneer is nummerbehoud niet mogelijk? Ga je verhuizen naar regio met een ander kengetal? Dan krijg je een ander telefoonnummer. Meer weten over nummerbehoud?

Welke belbundels zijn er voor vaste telefonie?

Bij je overstap naar een alles in 1 abonnement kun je aangeven of je per gesprek wil betalen óf kun je kiezen voor een onbeperkt bellen bundel tegen een vast bedrag per maand. Bel je doorgaans weinig met de vaste telefoon? Dan is afrekenen per gesprek vaak voordeliger. Je betaalt een standaardtarief naar vaste- en mobiele nummers en daarbovenop gesprekskosten per minuut. De gesprekskosten variëren tussen de €0,10 en €0,13 cent per minuut naar vaste- en mobiele nummers.

Bel je relatief veel met de vaste telefoon? Dan is een onbeperkt bellen bundel meestal de beste optie. Je betaalt daarvoor een vast bedrag bovenop je abonnementskosten, meestal rond de € 10,- per maand. Hiermee kun je bellen naar zowel vaste nummers als mobiele nummers. Lees meer over belbundels vaste telefonie.

Wat is digitale tv?

Bij een internet en TV abonnement leveren providers standaard digitale TV. Dit is in de plaats gekomen van analoge tv. Met digitale tv kijk je televisie via je internetverbinding, dus online. Daarom worden internet en tv abonnementen niet meer los aangeboden (met uitzondering van ether, schotel of antenne). Digitale TV biedt je een hoop voordelen, waaronder een aanzienlijk betere beeld- en geluidskwaliteit en compactere doorgifte van tv signaal. Daarmee heb je meer tv-opties en kun je gebruik maken van interactieve tv.

Hoe werkt interactieve tv?

Interactieve TV kijken is kijken naar welk programma, serie of film jij wilt, en wanneer je dat wilt. Met interactieve TV ben jij dus de baas over je televisie en pas je televisie kijken helemaal aan naar je eigen smaak. Je krijgt een aantal handige functies bij je internet en tv abonnement. De standaard mogelijkheden bij interactieve tv zijn: Programma Gemist, Begin Gemist, Live Pauzeren, Video on Demand en Tv opnemen. Wat je nodig hebt om interactieve TV te kijken lees je hier.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina