9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
408.434 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Alles in 1 vergelijken

Ben je op zoek naar het juiste alles in 1 abonnement voor jou? We hebben de populairste abonnementen met alles in 1 voor je op een rijtje gezet.

Alles-in-1 100 Mb/s
51,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 19,50
100 Mb/s
(ADSL)
79 zenders
(58 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 50 Mb/s
50,- p/m
Nu 6 maanden voor € 32,50
50 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
57,- p/m
Nu 6 maanden voor € 29,50
100 Mb/s
(Glasvezel)
76 zenders
(55 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
61,75 p/m
Nu 6 maanden voor € 30,88
100 Mb/s
(Kabel)
80 zenders
(69 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Alles in 1 providers

Zoveel providers, zoveel smaken. Bekijk het complete aanbod van alles in 1 providers en vind de provider die bij je past.
KPN Alles in 1

KPN alles in 1

Bij KPN bepaal jij wat er in je alles in 1 pakket zit. En dat hoeft niet altijd vaste telefonie te zijn. Dit is alles in 1 in een nieuw jasje. In drie stappen stel je een alles in 1 abonnement samen, geheel naar je eigen smaak. Je maakt van een standaard Internet en tv abonnement een persoonlijk alles in 1 abonnement, met of zonder vaste telefonie.
Meer over KPN

Ziggo alles in 1

‘Internet, tv en bellen in één klap geregeld’, dat is alles in 1 van Ziggo. Bij Ziggo kies je één van de drie standaard alles in 1 abonnementen met kabel internet: Start, Complete of Max, of ‘mix en match’ je je favoriete alles in 1 pakket bij elkaar. Bovendien pas je maandelijks zelf eenvoudig je abonnement aan.
Meer over Ziggo
Ziggo alles in 1
allesin1-budget

Budget alles in 1

Deze internet provider levert alles in 1 tegen scherpe prijs als prijsvechter. Van Budget Alles in 1 krijg je compleet abonnement met (A)DSL of glasvezel internet, een ruim tv-pakket en korting of een cadeau. Bovendien krijg je snel en stabiel internet van KPN thuis geleverd.
Meer over Budget Alles in 1

Odido alles in 1

Odido levert het snelste alles in 1 pakket met glasvezel. Nog geen glasvezel beschikbaar op jouw adres? Dan is alles in 1 met (A)DSL beschikbaar met betrouwbaar internet van KPN tegen een vaste lage prijs. Voetballiefhebbers opgelet: bij Odido kijk je gratis naar ESPN bij een alles in 1 pakket.
Meer over Odido

Een alles in 1 abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw alles in 1 abonnement.

1. Bestellen

Heb je het beste alles in 1 pakket voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe alles in 1 abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je alles in 1 abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe alles in 1 abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De Keuzehulp

Binnen twee minuten een alles in 1 abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vindt alles in 1 vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag met het vinden van het goedkoopste alles in 1 pakket. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet, televisie en telefonie gebruik vind je binnen no time het alles in 1 abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte alles in 1 abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over alles in 1

Wil je meer informatie over alles in 1 abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is het goedkoopste alles in 1 pakket?

Provider Downloadsnelheid Prijs
Youfone 100 Mb/s € 46,00 Bekijk
Budget Alles in 1 100 Mb/s € 51,50 Bekijk
Online.nl 100 Mb/s € 63,00 Bekijk
Odido 50 Mb/s € 50,00 Bekijk

Het goedkoopste alles in 1 pakket is afhankelijk van jouw voorkeuren. Daarbij is vooral bepalend welke internetsnelheid je wilt en welk type internetverbinding je kiest. Wil je bijvoorbeeld supersnel glasvezel, en heb je voor je huishouden een hoge internetsnelheid nodig? Dan zal het goedkoopste alles in 1 pakket voor jou een andere zijn, dan algemeen het goedkoopste alles in 1 pakket.

Daarnaast geven veel providers een korting op alles in 1 pakketten omdat je zowel internet, tv en bellen bij de afneemt onder één abonnement. De hoogte van de eventuele korting verschilt sterk per provider, en kan zo ook enkele tientjes schelen op jaarbasis. Bekijk daarom wat het goedkoopte alles in 1 pakket voor jou is met behulp van de vergelijker.

Is glasvezel alles in 1 mogelijk?

Alle glasvezel providers bieden ook alles in 1 met glasvezel aan. Maar of jij al glasvezel alles in 1 kunt aanvragen ligt aan je postcode. Helaas is nog lang niet overal in Nederland glasvezel internet beschikbaar. Doe daarom even de internet postcodecheck op jouw adres om te kijken of glasvezel alles in 1 al voor jou tot de mogelijkheiden behoort.

Welk alles in 1 pakket is het beste?

Is alleen het beste alles in 1 pakket goed genoeg? Dan kan het wat uitzoek werk zijn om het alles in 1 pakket te vinden die 'alle boxjes afvinkt'. Het is namelijk niet zo dat er één pakket het beste is. Dit hangt helemaal af van jouw voorkeuren, je gezinsgrootte, je internet gebruik en de beschikbaarheid van pakketten op je postcode.

Je doet er daarom goed aan alles in 1 pakketten te vergelijken op de inhoud in samenhang met jouw specifieke wensen. Op basis daarvan kun je de beste beslissing maken. Vind je het handig om te weten hoe anderen de pakketten, en de providers die ze aanbieden beoordelen? Laat dan de algemene selectie met beste alles in 1 pakket en onze adviezen je helpen.

Wat zit er in een alles in 1 pakket?

De inhoud van de alles in 1 pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene provider bijvoorbeeld een groter tv-zender pakket, of een een extra zenderpakket. Bij alle internet providers zit in een alles in 1 pakket standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in 1 pakketten in een geheel ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel alleen standaard internet af te nemen bij een alles in 1 pakket, de andere 2 pakket opties vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keuze uit een aantal opties en kun je bijvoorbeeld in plaats van vaste telefonie mobiel bellen combineren bij KPN, of kiest voor 'entertainment opties die je graag bekijkt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina