9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
370.318 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Meest gekozen internet Rotterdam

Bekijk de meest gekozen internet abonnementen in Rotterdam.

Internet en TV 100 Mb/s
60,- p/m
Nu 10 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
47,50 p/m
Nu 8 maanden voor € 30,00
50 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 400 Mb/s
65,- p/m
Nu 10 maanden voor € 30,00
400 Mb/s
(Glasvezel)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
50,- p/m
Nu 8 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Type internet Rotterdam

Alle grote landelijke providers leveren internet in Rotterdam. Zo heb je ruime keuze aan internet abonnementen, over ADSL-, kabel- of glasvezel verbinding. Hoe ziet het aanbod aan abonnementen er uit in Rotterdam?
adsl rotterdam

ADSL internet Rotterdam

In Rotterdam is overal ADSL beschikbaar.
Met ADSL in Rotterdam kun je instappen op een simpel en goedkoop abonnement, tot abonnementen met meer snelheid. Providers leveren ADSL abonnementen in de stad vanaf 20 Mb/s tot 300 Mb/s.
ADSL vergelijken

Ziggo internet Rotterdam

Met kabel internet van Ziggo kun je in Rotterdam een internetsnelheid tot 500 Mb/s kiezen.
Net zoals ADSL, is kabel internet ook in vrijwel heel Rotterdam beschikbaar. Met Ziggo kun je kiezen voor kabel abonnementen met internet en tv of alles in 1. Je hebt ruime keuze aan pakketten met een stabiele snelheid variërend van 50 Mb/s tot 500 Mb/s.
Ziggo is begonnen met het uitrollen van super snel internet met een snelheid tot 1000 Mb/s (1 Gbit/s). Bekijk of dit bij jou al beschikbaar is:
Kabel vergelijken
kabel rotterdam
glasvezel rotterdam

Glasvezel Rotterdam

Voor 7% van de huishoudens is glasvezel internet beschikbaar in Rotterdam.
Ben je op zoek naar glasvezel internet in Rotterdam? Dan moet je helaas een beetje geluk hebben. Ongeveer 10.000 huishoudens hebben pas de mogelijkheid op een glasvezel abonnement. In juni 2020 is KPN Netwerk gestart met de aanleg van glasvezel op meer postcodes in Rotterdam.

Wil jij weten of je al glasvezel kunt ontvangen? Maak dan gebruik van de postcodecheck.
Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle internet abonnementen

Internet vergelijken

Overstappen internet Rotterdam

Overstappen van internet in Rotterdam? In slechts 3 stappen is alles geregeld en kun je genieten van je nieuwe internet abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet provider in Rotterdam voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet abonnement aan via het online aanvraagformulier.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel-, (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je nieuwe internet pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

Internet providers Rotterdam

In Rotterdam heb je behoorlijke keuze aan providers en abonnementen. Heb je hulp nodig met het vinden van het juiste abonnement voor jou? Gebruik dan de keuzehulp.

Om een passend internet abonnement te vinden in Rotterdam hebben wij de keuzehulp ontwikkeld. De gratis keuzehulp geeft je een advies op maat. Je hoeft alleen een paar vragen te beantwoorden en wij laten jou zien wat de best passende provider op jouw adres is.

Gratis keuzehulp
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
rotterdam-internet-providers

Meer informatie over internet Rotterdam

Wil jij meer te weten komen over internet in Rotterdam? Bekijk dan onderstaande vragen.

Wijken Rotterdam glasvezel

Wijken met glasvezel

Nesselande
Overschie
Lloydkwartier

* Mogelijk zijn nog niet alle huizen in de genoemde wijken aangesloten op het glasvezelnetwerk. Doe daarom de glasvezel check om te weten of op jouw postcode al glasvezel beschikbaar is.

Welk type internetverbinding kan ik het beste kiezen?

Het is persoonsgebonden welk type internetverbinding het beste bij jou past. Gebruik je internet voornamelijk voor browsen, YouTube video's kijken en mails versturen? Dan is een internet abonnement van 20 Mb/s tot 100 Mb/s vaak méér dan voldoende. In dat geval is een ADSL verbinding een goede keuze. Voor ADSL betaal je over het algemeen minder dan voor kabel of glasvezel.

Gebruik je met meerdere personen tegelijk internet voor streamen, gamen en down- en uploaden van zware bestanden? Dan raden wij aan om eerder te gaan voor een kabel of glasvezel verbinding. Je hebt dan een snelheid van 200 Mb/s nodig.

Wanneer komt glasvezel in mijn wijk?

Ben je benieuwd wanneer jij glasvezel kunt ontvangen op jouw adres? Op de website van KPN kun je zien of er al plannen zijn om glasvezel aan te leggen in jouw wijk.

Benieuwd naar internet in Nederland?

Ben je benieuwd naar internet in andere steden van Nederland? Neem dan een kijkje bij een van de volgende pagina's:

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina