Youfone internet

Wil je niet inleveren op internet kwaliteit, maar wél de beste prijs? Met internet van budget provider Youfone kan het.

Provider Youfone levert internet abonnementen met (A)DSL en glasvezel internet via de vertrouwde (A)DSL- en glasvezelnetwerken van KPN. Daarmee haal je een stabiele en A-kwaliteit internetverbinding in huis. Youfone biedt drie internet pakketten aan: alleen internet, internet en tv en alles in 1.

Heb je thuis alleen internet nodig? Dan is Youfone met de laagste internetsnelheid van 50 Mb/s vaak de goedkoopste. Youfone biedt helaas maar een beperkt aantal snelheden aan met (A)DSL. Je kunt tot 100 Mb/s (A)DSL internetsnelheid afsluiten. Nu is voor een gemiddeld huishouden 100 Mb/s prima, en snel genoeg om gelijktijdig lekker ongestoord te internetten op al je apparaten. Maar heb je sneller internet nodig omdat je bijvoorbeeld ook wil kunnen online gamen, dan heb je de mogelijkheid om Youfone glasvezel (tot 1000 Mb/s) te nemen. Naar verhouding is Youfone glasvezel iets minder voordelig dan andere budget providers als Online.nl en Oxxio.

Plus- & minpunten Youfone internet:
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • 100% installatiegarantie
  • Glasvezelsnelheden tot 1000 Mb/s
  • Beperkte keuze DSL- internetsnelheden

Youfone internet abonnementen

Standaard inbegrepen

'Makkelijk overstappen? Yes you can!'
Nu tijdelijk één jaar gratis Fox Sports 1,2 & 3 voor tv-klanten

Internet

Gratis Wifi modem
Gratis installatie bij glasvezel

Internet en tv

Eén jaar lang gratis Fox Sports 1,2 & 3
Youfone TV app
Tv ontvanger met Chromecast built-in

Alles in 1

€ 0,10 ct per minuut
Gratis vaste telefoon

Youfone internet en tv

Mag televisie niet ontbreken in jouw internetpakket? Misschien is internet en tv van Youfone wat je zoekt.
Youfone internet en tv in het kort
  • 1 jaar gratis FOX Sports Eredivisie 1, 2 & 3
  • Keuze uit 3 internet en tv pakketten
  • Interactieve tv-opties mogelijk
Bekijk Youfone internet en tv

Met Youfone internet en tv zit een lekker avondje bankhangen voor de tv er gewoon in. Je hebt de keuze uit drie verschillende tv-pakketten. Het standaardpakket heeft alle basiszenders die je mag verwachten (deels in HD). Internet en tv van Youfone haal je in huis vanaf 50 Mb/s tot 100 Mb/s (A)DSL of 100 Mb/s tot 1000 Mb/s glasvezel.

In tegenstelling tot een aantal andere tv-providers krijg je bij het basis tv-pakket van Youfone geen interactieve tv-opties erbij. Vind je het belangrijk om tv-functies als opnemen, terugspoelen en pauzeren in je tv-pakket te hebben? Dan kan dat bij Youfone met een Comfort of Premium pakket.

Wat het interessant maakt om tv-klant te worden bij Youfone is dat je bij ieder internet en tv pakket één jaar lang gratis Fox Sports 1,2 & 3 Eredivisie erbij krijgt (vanaf nu ESPN Eredivisie genaamd). Extra leuk voor voetballiefhebbers dus! Met je Youfone tv app kijk je bovendien niet alleen vanaf de bank naar live tv, maar overal waar het jou uitkomt. Als Tv klant krijg je namelijk ook toegang tot de Youfone app. Daarmee kijk je ook vanaf je mobiel en tablet naar het beste van live televisie.

Youfone glasvezel

Met glasvezel internet van Youfone kun je razendsnel internetten en naar haarscherpe televisie kijken.

Heb jij al toegang tot glasvezel internet bij je thuis? Dan kun je overwegen om Youfone glasvezel internet te nemen. Daarmee abonneer je je op supersnel internet via het glasvezelnetwerk van KPN. Dat betekent lekker soepel internetten en naar de beste tv-kwaliteit kijken.

Youfone biedt veel glasvezelsnelheden aan, tot maar liefst 1000 Mb/s. Zo zit er voor ieder huishouden de juiste snelheid bij. Al hebben de meeste huishoudens aan 100 Mb/s tot 200 Mb/s meer dan genoeg, en ben je met hogere snelheden vaak onnodig duurder uit. We raden sowieso aan om Youfone glasvezel ook even te vergelijken met andere glasvezel providers, omdat glasvezel bij deze provider relatief duurder is. Youfone laat voor de installatie van glasvezel internet altijd een gratis monteur langskomen die de installatie voor je in orde maakt.

Youfone glasvezel in het kort
  • Snelheid tot maar liefst 1000 Mb/s
  • Glasvezel via netwerk KPN
  • Gratis installatie monteur
Bekijk Youfone glasvezel