Goedkoop internet

Waarom zou je méér betalen dan nodig voor alleen internet? De voordeligste abonnementen met goedkoop internet vind je in het overzicht hieronder.

Internet 20 Mb/s
25,- p/m
Nu 6 maanden voor € 22,00
20 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Internet 20 Mb/s
27,- p/m
Vaste lage prijs
20 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Internet 50 Mb/s
42,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 35,00
50 Mb/s
(ADSL)
Meer informatie
Internet 50 Mb/s
46,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 39,95
50 Mb/s
(Kabel)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Internet thuis

Bekijk de mogelijkheden voor het beste internet thuis op jouw adres.

Ga je internet thuis vergelijken, dan is het handig om een idee te hebben van je internet gebruik. Op basis van je gebruik kun je het beste bepalen welke internetsnelheid het meest geschikt is voor jouw situatie. Vind je het lastig om te bepalen welke internetsnelheid de beste keuze is? Maak dan gebruik van de keuzehulp. Met een paar simpele vragen en in slechts enkele muisklikken geven we je een gratis advies op maat.

Met behulp van de postcodecheck in de vergelijker zie je meteen welk(e) type(n) internet op jouw adres beschikbaar is/zijn. Dit kunnen zijn: (A)DSL-, kabel en/of glasvezel internet. Daarbij zie je ook meteen uit welke internetsnelheden je kunt kiezen.

alleen internet

Een internet abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw internet abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De keuzehulp

Binnen twee minuten een internet abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vindt internet vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet gebruik, vind je binnen no time het internet abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte internet abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een advies op maat
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over alleen internet

Wil je meer informatie over abonnementen met alleen internet? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.
Type internetverbinding

Afhankelijk van de beschikbaarheid op je postcode heb je de keuze uit abonnementen met ADSL, kabel en/of glasvezel internet. Wat zijn de verschillen en waar moet je op letten? Lees meer over type internetverbinding.

Modem/router

Tegenwoordig leveren alle providers een gratis ‘2-in-1’ modem bij je internet abonnement. Zo kun je thuis met al je apparaten verbinden via Wifi. Dit moet je weten over modems en routers bij je internet abonnement. Lees meer over modem/router.