9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
418.947 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018
Alle providers
Iedere provider is net even anders. Om je het vergelijken makkelijker te maken, maken we onderscheid tussen premium providers, prijsvechters en providers die daar een balans tussen vinden.
Premium providers
Premium providers leveren de hoogste kwaliteit. Je krijgt het complete pakket met veel uitbreidingsmogelijkheden, een monteur en veel extra’s. Van deze providers mag je dan ook meer verwachten.
Prijsvechters
Prijsvechters laten je nooit meer betalen dan nodig is. Ze leveren een eenvoudig basis abonnement tegen een altijd scherpe maandprijs. Geniet van een voordelig internet abonnement.

Internet abonnementen

Maak een keuze uit internet abonnementen met alleen internet, internet en tv of alles in 1.

Vergelijk abonnementen met alleen internet op jouw adres met behulp van de postcodecheck wanneer je op zoek bent naar een goede internetverbinding, zonder onnodige extra’s.

Wil je niet alleen zorgeloos kunnen internetten, maar ook (interactief) tv kijken? Maak dan een keuze uit de beschikbare internet en tv abonnementen op jouw postcode.

Maak je naast internet en tv gebruik van vaste telefonie? Kies dan voor een voordelig alles in 1 abonnement. Zo breng je overzichtelijk al je diensten onder bij één en dezelfde provider. Bovendien geven providers vaak ook een aantrekkelijke korting óf extra diensten bij je alles in 1 abonnement, zoals een zenderpakket naar keuze.

Alleen internet

Een goedkoop internet abonnement of juist snel? Met alleen internet kan het allemaal.
Alleen internet in het kort:
 • Gratis Wifi-modem
 • Installatiepakket of monteur
 • Vanaf 50 tot 1000 Mbit/s
 • Pakket uitbreiden mogelijk
 • Welkomstkorting beschikbaar
Alleen internet
Alleen internet in het kort:

Overstappen naar een abonnement met alleen internet kan met zowel (A)DSL, kabel als glasvezel. Doe de postcodecheck om te zien welk type internet en – snelheid op jouw postcode geleverd wordt en vergelijk eenvoudig alle beschikbare abonnementen met alleen internet op jouw adres.

Goedkoopste internet

Met een los internet thuis abonnement houd je de maandelijkse kosten laag. Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt. Een abonnement met alleen internet combineer je bovendien eenvoudig met je streamingdiensten als Netflix en Spotify. Zo kijk je ongestoord naar je persoonlijke aanbod van favoriete programma’s, series en filmpjes op al je apparaten.

Overstappen naar een abonnement met alleen internet kan bij alle internet aanbieders. Heb je hulp nodig bij de installatie van je internet abonnement? Ook bij alleen internet leveren alle providers installatiegarantie en doen een Wifi-check bij je thuis.

Internet en TV

Wil je televisie bij je internet abonnement? Vergelijk dan internet en TV met standaard digitale televisie.

Internet en TV vergelijken kan voor alle typen internetverbindingen. Gebruik de postcodecheck om te zien welke internet en TV abonnementen met (A)DSL-, kabel- en glasvezel internet beschikbaar zijn op jouw adres en met welke internetsnelheid.

Wil je naast onbezorgd kunnen internetten niets missen van je favoriete programma’s of series op tv? Met internet en TV geniet je van alle voordelen van digitale televisie, zoals interactieve TV mogelijkheden, betere beeldkwaliteit en geluid. Met interactieve TV ben je helemaal de baas over je televisie met tv-opties als: Begin Gemist, Live Pauzeren en Terugkijken. Bovendien kijk je met digitale televisie waar en wanneer je wilt, op al je apparaten. Ook als je onderweg bent.

Benieuwd naar het tv-aanbod van providers? Je vergelijkt eenvoudig in een paar muisklikken alle internet en TV abonnementen op jouw adres.

Internet en TV in het kort:
 • Gratis Wifi-modem
 • Installatiepakket of monteur
 • Vanaf 50 tot 1000 Mbit/s
 • Pakket uitbreiden mogelijk
 • Welkomstkorting beschikbaar
Internet en TV vergelijken
Internet en TV in het kort:

Alles in 1

Gebruik je nog vast bellen? Met alles in 1 neem je in één keer internet, televisie en bellen af bij dezelfde provider.
Alles in 1 in het kort:
 • Ook te combineren met mobiel
 • Vanaf 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s
 • Installatiepakket of monteur
 • Welkomstkorting beschikbaar
Alles in 1 vergelijken
Alles in 1 in het kort:

Internet providers leveren alles in 1 abonnementen in combinatie met alle internettypen. Zo vergelijk je gemakkelijk alles in 1 voordeelpakketten met (A)DSL, kabel en glasvezel op jouw adres. Vind met behulp van de postcodecheck binnen enkele minuten het alles in 1 abonnement dat bij je past.

Naast internet, digitale tv en vaste telefonie, combineer je bij een aantal providers eenvoudig je mobiele telefoon abonnement met alles in 1 voor extra korting op je factuur en nóg meer voordeel. Zo hoef je niet bij elke provider vast bellen te nemen, maar mag dit ook een mobiel abonnement zijn (of een andere dienst). Zo geef je zelfs invulling aan je 'alles in 1' pakket.

Veelgestelde vragen over internet abonnementen

Hoe moet ik internet aanvragen?

Internet aanvragen is makkelijker dan je misschien denkt en heb je in een paar stappen gedaan. Maak eerst een vergelijking op je adres van alle beschikbare abonnementen. Geef daarbij aan wat je belangrijk vindt en waar jou internet aan moet voldoen.

Heb je het internet abonnement voor jou gevonden? Dan is de de vervolgstap je internet aanvragen via het online aanmeldformulier van de provider. Na je aanmelding houdt je nieuwe provider je van alle vervolgstappen op de hoogte tot het moment dat je online kunt.

Internet aanvragen in het kort:
1. Begin met internet vergelijken op jouw adres
2. Meld je aan voor het abonnement van jouw keuze met het online aanmeldformulier
3. Ontvang je internet pakket op de afgesproken datum

Wat is het goedkoopste internet abonnement?

Het goedkoopste internet abonnement is van Budget Alles in 1. De prijs van je abonnement hangt wel af van welke snelheid je nodig hebt en het pakket type die je kiest: alleen internet, internet en tv of alles in 1.

Provider Downloadsnelheid Prijs
Budget Alles in 1 100 Mb/s € 35,50 Bekijk
Online.nl 100 Mb/s € 48,00 Bekijk
Youfone 100 Mb/s € 41,50 Bekijk
Odido 50 Mb/s € 32,50 Bekijk
KPN 100 Mb/s € 42,50 Bekijk
Ziggo 100 Mb/s € 43,50 Bekijk
Solcon 50 Mb/s € 41,99 Bekijk

Daanaast kun je met de filters je voorkeuren aangeven. Vervolgens tonen wij je het goedkoopste internet abonnement op basis van jouw wensen altijd bovenaan in de resultaten. Zo zie je altijd meteen wat de goedkoopste optie is voor jou. Dit kan een heel ander abonnement zijn dan algemeen de goedkoopste abonnementen.

Kan ik mijn internet verhuizen?

Wanneer je gaat verhuizen kun je je internet gewoon meeverhuizen en je huidige abonnement voortzetten, mits je provider ook op je nieuwe adres levert. Dat is bijna altijd het geval. Mocht het toch zo zijn dat je huidige provider jouw abonnement niet levert op je nieuwe adres, bijvoorbeeld omdat je nu glasvezel hebt, maar verhuist naar een postcode waar glasvezel internet nog niet is uitgerold, dan ben je vrij om over te stappen. Vaak vraagt je huidige provider dan wel even om een kopie van de nieuwe huur- of koopovereenkomst.

Wanneer je gaat verhuizen is het een goed moment om je af te vragen of je sowieso nog goed zit bij je huidige provider. Een nieuwe woning en nieuwe locatie leiden wellicht ook tot andere internet wensen. Dan is internet vergelijken op jouw nieuwe adres een goed idee. Ben je van plan over te stappen in verband met je verhuizing, let wel even op of je al contractvrij bent. Daarmee voorkom dat je tijdelijke dubbele kosten moet betalen.

Wat zijn de populairste internet abonnementen van 2024?

Bekijk in onderstaande tabel wat de populairste internet abonnementen van dit moment zijn.

Provider Downloadsnelheid Prijs
Budget Alles in 1 100 Mb/s € 35,50 Bekijk
Online.nl 100 Mb/s € 48,00 Bekijk
Youfone 100 Mb/s € 41,50 Bekijk
KPN 100 Mb/s € 42,50 Bekijk
Odido 100 Mb/s € 35,00 Bekijk

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina