9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
416.888 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Over sim only onbeperkt bellen

Waarom sim only onbeperkt bellen?
  • Nooit meer zorgen over buiten je bundel gaan
  • Vaste prijs ongeacht hoe lang je belt
  • Vanaf een paar euro per maand onbeperkt bellen
  • Nummerbehoud mogelijk
Sim only vergelijken
Waarom sim only onbeperkt bellen?

Heb jij graag volledige vrijheid binnen je belbundel? Met sim only onbeperkt bellen bundels bel je voordelig voor een vaste prijs, zo lang als je wilt.

Naar zogenaamde ‘Unlimited’ bundels voor mobiele telefonie is steeds meer vraag. En bijna alle mobiele providers bieden sim only onbeperkt bellen aan. Zo heb je niet alleen ruime providerkeuze, maar is onbeperkt bellen in combinatie met sim only óók goedkoper geworden. Goed voor jouw portemonnee dus! Maak je regelmatig belkosten buiten je bundel? Dat hoeft niet meer met onbeperkt bellen sim only.

Je hebt al een sim only onbeperkt bellen abonnement vanaf enkele euro's maand. Wil je niet alleen volledige vrijheid om te bellen, maar ook overal online kunnen ongeacht waar je bent? Combineer dan onbeperkt bellen met een databundel vanaf 250 MB data per maand. Hoewel sim only onbeperkt bellen iets duurder is dan een belbundel met een vast aantal belminuten is het al gauw de investering waard als je regelmatig en véél belt. Kun jij nog prima uit de voeten met je huidige telefoon of koop je liever een los toestel? Dan is sim only met onbeperkt bellen de beste oplossing.

Sim only onbeperkt bellen in een paar stappen..

Overstappen naar sim only onbeperkt bellen heb je in slechts drie stappen geregeld. Dit is hoe het werkt.

1. Bepaal je data & belminuten

Bepaal in de sim only vergelijker je data & belminuten. Wij hebben voor het gemak je belminuten al op onbeperkt gezet. Stel zelf de grootte van je databundel vast met behulp van de slider bovenaan in de vergelijker. Je kunt sim only onbeperkt bellen samenstellen met een databundel vanaf 250 MB tot onbeperkt data per maand.

Selecteer vervolgens een contractperiode. Je kunt kiezen uit een contractperiode van 12 of 24 maanden. Een contractperiode van 24 maanden is het voordeligst. Wil je maximale flexibiliteit met je sim only onbeperkt bellen abonnement? Kies dan voor een contractperiode van 1 maand. Je kunt je abonnement dan na de eerste maand maandelijks opzeggen. Aan jou de keuze.

Naar de sim only vergelijker

2. Bestel je sim only abonnement

De goedkoopste sim only onbeperkt bellen bundels tonen we altijd bovenaan in de vergelijker. Zo zie jij meteen bij welke mobiele provider je het goedkoopste uit bent.

Maak je keuze voor een provider en klik op de 'bekijk' button bij het abonnement. Wij sturen je vervolgens door naar de website van de mobiele provider. Daar kun je je online aanmelden. Dit heb je in een paar minuten gedaan.

3. Je nieuwe sim only abonnement gaat in

Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging van je aanmelding. Vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd. Na de bedenktermijn gaat je nieuwe provider voor je aan de slag om je sim only abonnement in orde te maken.

Je ontvangt vervolgens binnen enkele dagen je nieuwe simkaart en krijgt de startdatum van je abonnement doorgegeven. Stop op de afgesproken datum je simkaart in je telefoon en je kunt onbeperkt bellen. Veel plezier!

Meer over sim only onbeperkt bellen

Wil je meer informatie over sim only onbeperkt bellen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Zit er een limiet aan onbeperkt bellen?

Kies je voor onbeperkt bellen, dan kun je zorgeloos maandelijks urenlang bellen. Toch hanteren providers een zogenaamde Fair Use Policy bij onbeperkt bundels. Dit betekent dat providers ergens een keer een grens trekken aan het aantal belminuten per maand. Dit is puur om misbruik te voorkomen, door bijvoorbeeld al je gezinsleden eindeloos te laten bellen met jouw abonnement.

Maar wees gerust, jij kunt eindeloos blijven bellen. Deze 'belplafonds' zijn namelijk zó hoog ingesteld dat je in de praktijk bij lange na niet aan de grens komt bij ‘normaal’ telefoongebruik. Waar de limiet ligt verschilt sterk per provider, en varieert ergens tussen de 1000 en 12.000 belminuten per maand. Check daarom ook even de voorwaarden van je provider.

Is sim only onbeperkt bellen en internet mogelijk?

Wil je niet alleen onbeperkt kunnen bellen, maar ook onbeperkt internetten en streamen ongeacht waar je bent? Dan is sim only bellen en internet de oplossing. Het is bij enkele sim only providers mogelijk om óók onbeperkt data bij je abonnement te nemen, waaronder Tele2 en T-Mobile.

Je vindt sim only abonnementen met onbeperkt bellen en onbeperkt data sim only door in de sim only vergelijker de sliders voor databundel en belminuten eenvoudigweg op ‘onbeperkt’ te zetten. Wij tonen je vervolgens alle sim only onbeperkt bellen en internet abonnementen, met de goedkoopste altijd bovenaan.

Wat is het goedkoopste sim only onbeperkt bellen abonnement?

Wat het goedkoopste sim only onbeperkt bellen abonnement is, ligt er aan of je naast bellen ook een databundel wil. Afhankelijk van de grootte van deze databundel verschilt het welke sim only provider voor jou de goedkoopste optie heeft.

Niet alle mobiele providers bieden onbeperkt bellen aan, en ook is het afhankelijk van hoe groot je een databundel wil, uit welke provider je kunt kiezen. Zo heeft Ben alleen databundels tot een grootte van 6GB. Wil je onbeperkt bellen, maar ook onbeperkt data? Dan is één van de netwerkproviders vaak de goedkoopste optie. Je checkt eenvoudig wie de goedkoopste sim only onbeperkt bellen bundel heeft voor jou met sim only vergelijken.

Geldt onbeperkt bellen sim only voor alle nummers, ook in Europa?

Binnen Nederland kan je met sim only onbeperkt bellen via elke mobiele provider naar alle mobiele- en vaste telefoonnummers. Servicenummers zijn doorgaans uitgesloten van dit abonnementstype. Servicenummers zijn telefoonnummers waar méér dan het normale beltarief voor betaald moet worden, denk aan 0900-nummers en 0909-nummers.

Let met onbeperkt bellen wel op bellen naar het buitenland. Dit is per provider anders geregeld. Bekijk onderstaand bij welke providers onbeperkt bellen in en naar een EU-land toegestaan is:

Provider Bellen vanuit EU binnen de EU Bellen vanuit Nederland naar een Europees nummer
Ben Onbeperkt Buiten de bundel
Budget Mobiel Onbeperkt 100 belminuten p.m. voor binnen de EU
Hollandsnieuwe Onbeperkt Buiten de bundel
KPN Onbeperkt Onbeperkt (mits afgesloten na 03-02-2019)
Simpel Onbeperkt Buiten de bundel
Simyo Onbeperkt Buiten de bundel
Tele2 Onbeperkt Buiten de bundel
T-mobile Onbeperkt 120 belminuten p.m voor binnen de EU met Unlimited en Unlimited Plus
Vodafone Onbeperkt Onbeperkt binnen de EU met Red Unlimited
Youfone Onbeperkt Buiten de bundel
Lebara
  • Bundel met nationaal bellen: onbeperkt naar Nederlandse nummers
  • Bundel met internationaal bellen: onbeperkt naar 44 landen
Alleen onbeperkt met de bundel voor internationaal bellen naar 44 landen
Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina