Internet en tv aanbieders

Zoek je méér dan alleen internet? We hebben voor jou de abonnementen van de populairste internet en tv aanbieders uitgezocht.

Internet en TV 20 Mb/s
34,- p/m
Nu 6 maanden voor € 24,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 25 Mb/s
41,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 34,95
25 Mb/s
(Kabel)
79 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
45,- p/m
Nu 3 maanden voor € 30,00
50 Mb/s
(ADSL)
66 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
52,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 31,25
50 Mb/s
(ADSL)
82 zenders
(61 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Internet aanbieders vergelijken

Met zoveel keuze kan het lastig kiezen zijn welke internet aanbieder het beste bij jou past. Daarom een paar tips om internet aanbieders te vergelijken.

Internet aanbieders zijn in te delen in één van de volgende categorieën: prijsvechters of premium providers. Stel je niet zoveel eisen aan een internet aanbieder en wil je maandelijks gewoon niet teveel betalen? Kies dan voor een prijsvechter. Prijsvechters zijn providers die tegen een lage prijs simpele internet abonnementen leveren. De internet pakketten zijn minder uitgebreid, maar zijn voor veel huishoudens een uitstekende keuze. Bekende prijsvechters zijn Tele2, Oxxio en Budget Alles-in-1.

Van premium providers mag je daarnaast het aller beste verwachten: uitgebreide internet pakketten, veel extra's en een goede klantenservice. Je betaalt hier dan ook wat meer voor. Stel je hogere eisen aan de inhoud van je internet pakket, en vind je het niet erg daar per maand wat méér voor te betalen? Bekijk dan eens premium providers: KPN, T-Mobile en Ziggo.

Wil je meer internet aanbieder naast elkaar zetten en vergelijken? Begin dan meteen met internet aanbieders vergelijken met onze onafhankelijke vergelijker. We tonen altijd de goedkoopste abonnementen eerst, maar je kunt filteren op wat jij belangrijk vindt: bijvoorbeeld de hoogste internetsnelheid, of méér tv-zenders.

aanbieders-internet

Overstappen van internet aanbieder

Overstappen van internet aanbieder? In 3 stappen heb je al een nieuw internet abonnement.

1. Internet aanbieders vergelijken

Heb je de internet aanbieder voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe aanbieder een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je aanbieder een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je internet aanbieder in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je nieuwe internet pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

Gratis hulp bij vergelijken

Vind je het kiezen van een internet aanbieder toch te ingewikkeld? Met de keuzehulp helpen wij jou op weg om de internet aanbieder te vinden die bij jou past.

Niet iedereen vindt internet aanbieders vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. We stellen je een paar simpele vragen om erachter te komen wat jij belangrijk vindt.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte internet abonnementen voor jouw situatie. Hierdoor vind je binnen no time de internet aanbieder die het beste bij jou past.

Gratis keuzehulp
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer informatie over internet aanbieders

Wil je meer informatie over internet aanbieders? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wie is de beste internet aanbieder?

Heb je geen zin om lang te zoeken en wil je gewoon weten wie de beste internet provider is? Wij hebben het voor je uitgezocht. We hebben gekeken naar de beste internet provider overall, de snelste, de goedkoopste en de provider met het beste internet abonnement.

Welke type internetverbindingen kan ik het beste kiezen?

Welk type internetverbinding je het beste kunt kiezen is afhankelijk van een aantal dingen. Zo is je keuze afhankelijk van de beschikbaarheid van het type internetverbinding op jouw postcode. Maar ook je internetgebruik, de samenstelling van je huishouden en de maandprijs zijn belangrijk om mee te nemen bij je keuze.

Per wanneer kan ik overstappen?

Een internet abonnement sluit je in principe af voor 12 maanden. Zodra je contract afloopt wordt deze automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment kun je maandelijks overstappen van internet provider met een opzegtermijn van één maand.

We adviseren om één maand voordat je contract afloopt te gaan internet vergelijken en over te stappen. Zo gaat je nieuwe contract naadloos over op je huidige contract en zit je nooit tijdelijk zonder internet.

Blijf je na het einde van je contract zitten bij je huidige provider, dan is de kans groot dat je meer gaat betalen. Je maakt vanaf dat moment geen gebruik meer van een eventuele korting of laagste maandprijs.

Welke internet aanbieder regelt mijn overstap?

Alle internet aanbieders bieden gratis overstapservice aan. Dat wil zeggen dat wanneer je via ons overstapt, je nieuwe aanbieder samen met je huidige aanbieder jouw overstap regelt.

Het enige wat jij hoeft te doen om te kunnen overstappen is je aan te melden bij je nieuwe provider. Let wel op: de overstapservice geldt alleen wanneer je overstapt van provider op hetzelfde adres.

Providers besparen je graag moeite met de overstapservice. Maar wil je zelf je contract opzeggen, dan kan dat natuurlijk ook. Ga je verhuizen? Dan is zelf je contract opzeggen zelfs de enige optie en kun je helaas geen gebruik maken van de overstapservice.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina