Leuk dat je even de moeite neemt kennis te maken met het team achter Providers.nl! Wij zijn een jong team van 12 enthousiastelingen en een lieve kantoorhond.

En we hebben maar één belangrijk doel: onze bezoekers helpen de beste telecom-, energie- of private lease provider te vinden die aansluit bij jouw wensen.

Met ruim 11 jaar ervaring in telecom- en energie vergelijken durven we wel te zeggen dat we steeds beter weten hoe we jou kunnen helpen met vergelijken en overstappen. We weten dat we daarin voor jou een verschil kunnen maken omdat we goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de telecom-, private lease- en energiesector, en onze IT'ers dagelijks werken aan het verbeteren van onze vergelijkingssoftware. Met onze gezamenlijke interesse voor telecom- en energiediensten én jou als klant voor ogen, werken we iedere dag hard om van Providers.nl een toonaangevende vergelijkingssite te maken.

 

Teamfoto Vergelijkgroep

Waarom doen we wat we doen?

Waarom zou je bij ons vergelijken? Nou, heel simpel. We vinden dat vergelijken en overstappen vooral makkelijk moet zijn. Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat mensen steeds kieskeuriger worden als het aankomt op vaste lasten, en terecht als je het ons vraagt. Het aanbod van providers is enorm! Dat kan het lastig maken om te vergelijken.

Wil je daarom zeker weten dat je bij de goedkoopste- , beste- of snelste provider zit afhankelijk van je wensen? Dan nodigen we je uit eerst bij ons te vergelijken. Wij sturen je vervolgens door naar de website van de provider van je keuze.

Bovendien geloven we in eerlijk en transparant vergelijken, sterker nog: dat is onze belangrijkste waarde. Daarom zijn we onder andere aangesloten bij het Vergelijk Keurmerk en zijn we Thuiswinkel Partner. Benieuwd hoe wij geld verdienen als vergelijkingssite? We leggen je graag ons verdienmodel uit.

Onze persoonlijke keuzehulp

Stiekem zijn we best een beetje trots op onze gratis keuzehulp! Aan deze tool hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt. Hiermee kunnen we je nog beter helpen de beste internet provider voor jou te vinden.

Heb je geen idee hoe je moet vergelijken en waar je allemaal op moet letten? Dan is de keuzehulp een handige tool, en wordt vergelijken een stuk eenvoudiger. Met behulp van een paar simpele vragen vinden we samen de beste provider voor jouw situatie. Zo hoef jij je niet druk te maken om termen als ‘internetsnelheid’ en doen wij het meeste uitzoekwerk voor je. Daar waar we goed in zijn.

Waarom de keuzehulp gebruiken?
  • Binnen twee minuten een advies op maat
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Contactgegevens
Vergelijkgroep
t.a.v. Providers.nl
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht

Telefoon: 030 207 2121 (lokaal tarief)
E-mail: info@providers.nl

*Providers.nl is onderdeel van Vergelijkgroep