Providers op jouw adres vinden

Met de internet postcodecheck zie je meteen welke providers op jouw adres leveren. De volgende providers leveren bijna overal in Nederland. Zit jouw provider erbij?

Internet en TV 20 Mb/s
34,- p/m
Nu 6 maanden voor € 24,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 25 Mb/s
41,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 34,95
25 Mb/s
(Kabel)
79 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
45,- p/m
Nu 3 maanden voor € 30,00
50 Mb/s
(ADSL)
66 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
52,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 31,25
50 Mb/s
(ADSL)
82 zenders
(61 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Over de internet postcodecheck

Ben je op zoek naar een andere internet provider? Met de internet postcodecheck kunnen we je daar het beste en snelste bij helpen.

Met de internet postcodecheck willen we internet vergelijken voor jou een stuk makkelijker maken. Wat kun je met de internet postcodecheck? Omdat Internet in Nederland niet overal hetzelfde geregeld is en het aanbod verschilt per postcodegebied, geeft de internet postcodecheck je snel een duidelijk overzicht van alle beschikbare pakketten op jouw adres. Of jou nou op zoek bent naar alleen internet, internet en tv, of alles in 1.

Providers hebben hun eigen verzorgingsgebied. Dit overlapt landelijk voor een heel groot deel, maar een enkele provider levert alleen lokaal internet diensten. Ook is de keuze in pakketten in stedelijke gebieden vaak groter en is in buitengebieden bijvoorbeeld al weer meer glasvezel internet beschikbaar. De internet postcodecheck houdt hier rekening mee voor je en geeft je een overzicht van alle mogelijke abonnementen op jouw adres.

De internet postcodecheck

 • Vergelijkt alle grote landelijke providers
 • Laat zien of DSL, kabel of glasvezel internet beschikbaar is
 • Bespaart jou tijd en uitzoekwerk
 • Werkt met filters, zodat je verder kunt specifieren waar je naar op zoek bent
internet-postcodecheck

Hoe werkt de internet postcodecheck?

De internet postcodecheck gebruiken is eenvoudig. In een paar stappen vindt jij met behulp van de postcodecheck het beste internet abonnement voor jou.

1. Doe de internet postcodecheck

Vul je postcode en huisnummer in en doe de check. Geef daarbij aan of je op zoek bent naar alleen internet, internet en tv of alles in . We tonen je vervolgens alle beschikbare resultaten op jouw adres. Je kunt nu gaan vergelijken.

Weet je niet zo goed wat het beste bij je past? Dan helpen we graag met een vrijblijvend advies. Gebruik in dat geval onze keuzehulp met een paar korte en simpele vragen. Zo kom je er ook!

2. Maak een keuze en bestel je pakket

Het goedkoopste pakket staat altijd bovenaan. Je kunt de filters gebruiken om je wensen eventueel bij te stellen en de beschikbaarheid op jouw adres te checken.

Maak vervolgens een keuze en bestel je abonnement. We sturen je via de link bij het pakket door naar de website van de provider. Hier kun je je online aanmelden in een paar muisklikken. Je bent er bijna!

3. Je bent overgestapt!

Op het moment dat je aanmelding in goede aard is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging van je nieuwe provider. Meestal duurt dit 1 tot 2 werkdagen. Vanaf het moment dat je aanvraag is bevestigd heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Na deze 14 dagen regelt jouw huidige provider samen met je nieuwe provider je overstap verder. Je krijgt binnen enkele dagen bericht over de levering van je installatiepakket en de exacte ingangsdatum van je abonnement. Houdt bij je overstap wel rekening met een opzegtermijn van 30 dagen.

Meer over het installatiepakket

De keuzehulp

Binnen twee minuten een internet abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp op basis van je postcode.

Niet iedereen vindt internet vergelijken even makkelijk. En dat snappen we. Daarom helpen we je graag een handje. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet gebruik, vindt je binnen no time het internet abonnement dat het beste bij je past.

Wij zoeken aan de hand van jouw antwoorden de best geschikte abonnementen voor je.

 • Vrijblijvend advies
 • Onafhankelijk & persoonlijk
 • Binnen twee minuten een passend advies
 • Toegankelijk voor iedereen
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over internet vergelijken op jouw postcode

Wil je meer informatie over de internet postcodecheck? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Kan ik een glasvezel postcodecheck doen?

Jazeker, met de internet postcodecheck check je ook gewoon eenvoudig de beschikbaarheid van glasvezel internet op jouw adres. Is er nog geen glasvezel internet beschikbaar op jouw postcode, dan tonen we je alle andere beschikbare pakketten met kabel en DSL. Een aantal providers biedt een gratis snelheidsupgrade bij je abonnement zodra glasvezel wel op jouw adres beschikbaar is.

Welk type internetverbinding moet ik kiezen?

Welk type internetverbinding je het beste kunt kiezen is afhankelijk van een aantal dingen. Zo bepaalt de beschikbaarheid op je postcode of (A)DSL, kabel en/of glasvezel beschikbaar is. Maar ook je internetgebruik, de samenstelling van je huishouden en de maandprijs zijn belangrijk om mee te nemen bij je keuze. Ieder type internetverbinding heeft namelijk zijn heeft namelijk zijn voor- en nadelen.

Waar moet je op letten met internet vergelijken?

Ga je internet vergelijken, dan komen er waarschijnlijk wat vragen op je af. Omdat wij het zelf graag zo simpel mogelijk houden, helpen we jou om het ook zo te bekijken. Drie dingen zijn belangrijk om op te letten wanneer je gaat internet vergelijken:

 • Check je beschikbaarheid op je postcode met de postcodecheck
 • Bepaal welk type internet abonnement je wilt: alleen internet, internet en tv of alles in 1
 • Bepaal je internetsnelheid

Vind je het lastig inschatten wat het beste bij je past? Gebruik dan onze gratis keuzehulp voor een advies aan de hand van je gebruik.

Is overstappen met de internet postcodecheck gratis?

Ja, internet vergelijken en overstappen met internet postcodecheck is helemaal gratis. Zo hoef je niet op eigen houtje alle providers langs te gaan om uit te zoeken wie de beste provider is voor jou. Dat doen wij voor je, dat scheelt je een hoop tijd en moeite!

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina