Meest gekozen internet Eindhoven

Bekijk de meest gekozen internet abonnementen in Eindhoven.

Internet en TV 100 Mb/s
47,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(ADSL)
86 zenders
(49 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
45,- p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
50 Mb/s
(ADSL)
66 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
52,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 35,00
50 Mb/s
(ADSL)
82 zenders
(61 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
53,- p/m
Nu 3 maanden voor € 39,95
50 Mb/s
(Kabel)
80 zenders
(37 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Type internet Eindhoven

75% van de huishoudens kan in Eindhoven kiezen voor glasvezel. Toch liever ADSL of kabel? Ook dat is vrijwel overal mogelijk.
adsl-eindhoven-pro

ADSL internet Eindhoven

Wil jij goed, maar vooral goedkoop internet? ADSL is dan de juiste keuze voor jou.
Met name in de buitenwijken van Eindhoven is ADSL de meest voorkomende internet verbinding. Met ADSL is een downloadsnelheid tot 200 Mb/s mogelijk. Helaas wordt deze snelheid niet overal gehaald. Dit is geen probleem voor huishoudens die lichte taken uitvoeren, zoals mailen en browsen op internet. Een ADSL abonnement is over het algemeen het goedkoopste internet, dit maakt het voor veel huishoudens een interessante optie.
ADSL vergelijken

Ziggo internet Eindhoven

Beste alternatief voor glasvezel in Eindhoven is kabel internet van Ziggo.
Geen zorgen wanneer je geen glasvezel kunt ontvangen op jouw adres. Kabel internet is een zeer stabiele verbindingen, waarbij je snelheden tot 500 Mb/s kunt halen. Welke snelheid je precies ontvangt verschilt per adres. De abonnementen beginnen bij een snelheid vanaf 25 Mb/s. Kabel internet van Ziggo wordt in elke wijk aangeboden.
Kabel vergelijken
glow-eindhoven-pro
eindhoven-fietstunnel

Glasvezel Eindhoven

In Eindhoven ligt één van de grootste glasvezelaansluitingen in Nederland.
Grote kans dat jij al glasvezel kunt ontvangen. En dat is mooi! Want glasvezel internet is ontzettend snel. De uploadsnelheid is bij glasvezel even snel als de downloadsnelheid. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk zware bestanden mailen.
Er is een aantal wijken waar nog geen of weinig glasvezel te vinden is. Dit gaat om een aantal wijken in het centrum en in het Noord-Oosten van Eindhoven.
Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle internet abonnementen

Internet vergelijken

Overstappen internet Eindhoven

Overstappen van internet in Eindhoven? In slechts 3 stappen is alles geregeld en kun je genieten van je nieuwe internet abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet provider voor jou gevonden in Eindhoven? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet abonnement aan via het online aanvraagformulier.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum ingangdatum van je nieuwe abonnement. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel-, (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je nieuwe internet pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

Internet providers Eindhoven

In Eindhoven is het aanbod van providers en internet abonnementen groot. Wil jij wat hulp bij het kiezen? Gebruik de keuzehulp.

Met zoveel keuze aan providers én internet abonnementen in Eindhoven hebben wij de keuzehulp ontwikkeld. Om het kiezen voor jou wat makkelijker te maken. Met de keuzehulp krijg je namelijk een gratis advies op maat. Je hoeft alleen een paar simpele vragen te beantwoorden aan de hand van je internetgebruik, en wij laten jou vervolgens zien wat de best passende provider op jouw adres is.

Gratis keuzehulp
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
eindhoven-internet-providers

Meer informatie over internet in Eindhoven

Wil jij meer te weten komen over internet in Eindhoven? Bekijk dan onderstaande vragen.

Wijken Eindhoven glasvezel

Limbeek Hemelrijken
Gildenbuurt Oud-Woensel
Woensel-Noord Prinsejagt
Vlokhoven Eckhart
Vaartbroek Hondsheuvels
Tongelre Doornakker-West
Stratum Tuindorp
Meerhoven Heistraat

Welk type internetverbinding kan ik het beste kiezen?

Het is natuurlijk persoonlijk welk type internetverbinding het beste bij jou past. Dit heeft vooral te maken met hoe jij (en je huisgenoten) het internet gebruiken. Gebruik je internet voornamelijk voor browsen, YouTube video's kijken en e-mails versturen? Dan is een internet abonnement van 20 Mb/s tot 100 Mb/s vaak méér dan voldoende. In dat geval is een ADSL verbinding een goede keuze. Voor ADSL betaal je over het algemeen minder dan voor kabel of glasvezel.

Gebruik je met meerdere personen tegelijk internet voor streamen, gamen en down- en uploaden van zware bestanden? Dan raden wij aan om eerder te gaan voor een kabel of glasvezel verbinding. Een minimale snelheid van 200 Mb/s is dan een betere keuze.

Wanneer komt glasvezel in mijn wijk?

Ben je benieuwd wanneer jij glasvezel kunt ontvangen op jouw adres? Op de website van KPN kun je zien of er al plannen zijn om glasvezel aan te leggen in jouw wijk.

Benieuwd naar internet in Nederland?

Ben je benieuwd naar internet in andere steden van Nederland? Neem dan een kijkje bij een van de volgende pagina's:

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina