9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
225.316 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkope telefoons

Zoek je een telefoon abonnement met populaire smartphone, maar voor een 'zacht' prijsje? Bekijk dan eens de volgende goedkope telefoons met abonnement.

7,25
per maand
Bijbetaling: €97,00
Data
20 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
4,50
per maand
Bijbetaling: €86,00
Data
10 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
7,25
per maand
Bijbetaling: €92,00
Data
20 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
4,50
per maand
Bijbetaling: €50,00
Data
10 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP
Samsung Galaxy A33 €97 €97,00 €0 €0,00 24 maanden 0%
Oneplus Nord CE 3 Lite €86 €86,00 €0 €0,00 24 maanden 0%
Motorola Edge 30 €92 €92,00 €0 €0,00 24 maanden 0%
Xiaomi Redmi Note 10 5G €50 €50,00 €0 €0,00 24 maanden 0%

Over goedkope telefoon abonnementen

Een nieuwe smartphone uitkiezen is vaak een leuk moment. En nog leuker wanneer het niet veel hoeft te kosten natuurlijk! Dat kan met een goedkoop telefoon abonnement. Wij vergelijken de grootste en bekendste telefoonmerken met bijbehorende abonnementen voor je. Zo heb jij de keuze uit een groot assortiment aan smartphones, waaronder de nieuwste modellen. Hoe vind je nou een goedkoop telefoon abonnement met zoveel keuze?

Bedenk eerst welke smartphone je zou willen. Misschien een Apple iPhone? We helpen je met iPhones vergelijken om de juiste Apple iPhone te vinden. Heb je nog geen idee? Met behulp van de filters in de telefoon vergelijker kun je aangegeven wat je belangrijk vindt aan een smartphone. Wij tonen je vervolgens alle beschikbare toestellen die voldoen aan jouw wensen.

Selecteer vervolgens de smartphone en ga naar de speciale telefoon productpagina om het goedkoopste abonnement samen te stellen. Hier kies je een passende data- en belbundel, je contractuur en eventueel een provider.

De voordelen van een telefoon abonnement in het kort
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Telefoon gespreid betalen
  • Altijd de nieuwste telefoon
  • Zelf je eenmalige betaling vooraf bepalen
Telefoon abonnementen vergelijken
De voordelen van een telefoon abonnement in het kort

Een telefoon abonnement in drie stappen

Overstappen van mobiele provider? In slechts drie stappen heb je een abonnement met telefoon.

1. Bestellen

Heb je de mobiele provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het telefoon abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe abonnement aan.

Geef vervolgens bij het aanmeldformulier aan of je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Je huidige nummer wordt dan kosteloos overgezet naar je nieuwe provider. Je krijgt een bevestiging van je overstap met de ingangsdatum van je nieuwe abonnement en voor de overstap hoef jij verder niets te doen. Je nieuwe provider regelt dit samen met je oude provider.

2. Ontvang je simkaart en telefoon

Na je overstap stuurt je nieuwe provider je nieuwe simkaart en telefoon binnen enkele dagen naar je toe. De exacte levertijd verschilt per provider. Bekijk daarom de voorwaarden voor het ontvangen van simkaart en telefoon bij je provider.

3. Geniet van je telefoon abonnement

Activeer de simkaart door hem op de ingangsdatum van je abonnement in je nieuwe toestel te plaatsen. Geniet van je telefoon abonnement!

Meer over goedkope telefoon abonnementen

Wil je meer informatie over goedkope abonnementen met telefoon? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is een goedkoop telefoon abonnement met gratis toestel?

Er bestaan geen telefoon abonnementen met gratis toestel. De prijs van het toestel is in je abonnementsprijs verwerkt. Je kan er wel voor kiezen om je telefoon in één keer af te betalen, dan vervallen de maandelijkse toestelkosten en betaal je alleen nog abonnementskosten voor je bundel zoals bij sim only vergelijken. Hierdoor komt jouw maandprijs een stuk goedkoper uit omdat je al een groot deel hebt betaald.

Ben je op zoek naar een goedkoop telefoon abonnement met een lage bijdrage voor het toestel? We hebben de beste voor je op een rij gezet in ons artikel goedkoop telefoon abonnement met gratis toestel.

Bij welke providers kan ik de goedkoopste telefoon abonnementen vinden?

Er bestaan zogenoemde 'budget providers' die geen eigen netwerk hebben, maar gebruik maken van het netwerk van een andere provider. Deze budget providers bieden vaak de goedkoopste telefoon abonnementen aan. Voorbeelden van budget providers die je met telefoon abonnementen vergelijken tegenkomt zijn Ben en Hollandsnieuwe. Daarnaast is Tele2 met wel een eigen netwerk, ook vaak één van de goedkopere providers voor telefoon abonnementen.

Hoe kan ik het beste goedkoop telefoon abonnementen vergelijken?

Goedkope telefoon abonnementen vergelijken begint met je keuze voor het merk en het type. Zo zijn toestellen van iPhone en Samsung over het algemeen de duurste merken om een telefoon abonnement voor af te sluiten. Huawei volgt Samsung op de voet op met high-end toestellen. Vaak voor een iets lagere prijs. Vervolgens maakt het ook uit welk type je kiest. Zo kan je er slim aan doen om te gaan voor het type toestel waarvan net een nieuwe versie op de markt is gekomen.

Als je vervolgens het type toestel hebt uitgekozen, is de prijs per maand afhankelijk van je voorkeuren voor het aantal belminuten, de hoogte van je internetbundel en de contractduur. Kies bij voorkeur voor een contractduur van 24 maanden i.p.v. 12 maanden voor een goedkoper maandbedrag. Bekijk het aanbod telefoon abonnementen in de vergelijker en gebruik de filter om je voorkeuren aangeven. De goedkoopste telefoon abonnementen vind je direct bovenaan.

Wat is het goedkoopste telefoon abonnement?

Het goedkoopste telefoon abonnement is een 'ouder' type telefoon. Hiervan is de toestelprijs veel goedkoper en dus ook je maandelijkse kosten. Zo is de iPhone 7 op dit moment erg goedkoop omdat er inmiddels al een paar generaties daarna op de markt zijn gekomen. Toch zijn er nog veel goedkope abonnementen met telefoon. Veel telefoonmerken brengen ook met regelmaat budgettoestellen uit voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Gebruik de filter met telefoon abonnementen vergelijken en zet hiermee de toestelprijs op bijv. maximaal € 500. Hierdoor zie je in één oogopslag het aanbod van goedkope telefoon abonnementen.

Goedkoop telefoon abonnenemt

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina