Over goedkope telefoon abonnementen

Een nieuwe smartphone uitkiezen is vaak een leuk moment. En nog leuker wanneer het niet veel hoeft te kosten natuurlijk! Dat kan met een goedkoop telefoon abonnement. Wij vergelijken de grootste en bekendste telefoonmerken met bijbehorende abonnementen voor je. Zo heb jij de keuze uit een groot assortiment aan smartphones, waaronder de nieuwste modellen. Hoe vind je nou een goedkoop telefoon abonnement met zoveel keuze?

Bedenk eerst welke smartphone je zou willen. Heb je nog geen idee? Met behulp van de filters in de telefoon vergelijker kun jij aangegeven wat je belangrijk vindt aan een smartphone. Wij tonen je alle beschikbare toestellen die voldoen aan jouw wensen.

Selecteer vervolgens de smartphone en ga naar de speciale telefoon productpagina om het goedkoopste abonnement samen te stellen. Hier kies je een passende data- en belbundel, je contractuur en eventueel een provider.

De voordelen van een telefoon abonnement in het kort
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Telefoon gespreid betalen
  • Altijd de nieuwste telefoon
  • Zelf je eenmalige betaling vooraf bepalen
Telefoon abonnementen vergelijken
De voordelen van een telefoon abonnement in het kort

Goedkope telefoons

Zoek je een telefoon abonnement met populaire smartphone, maar voor een 'zacht' prijsje? Bekijk dan eens de volgende goedkope telefoons met abonnement.

13,-
per maand
Galaxy A20e
Bijbetaling: €8,-
Data
1.5 GB
Bel/SMS
100 min
Meer informatie
19,50
per maand
Xperia 10 II
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
1000 min
Meer informatie
21,50
per maand
Galaxy A71
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
1000 min
Meer informatie
27,-
per maand
iPhone SE
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
200 min
Meer informatie
ToestelTotaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragContractduurVaste rente / JKP
Galaxy A20e€0,00€8,00€-8,00€5,0024 maanden0%
Xperia 10 II€0,00€0,00€0,00€12,0024 maanden0%
Galaxy A71€0,00€0,00€0,00€14,0024 maanden0%
iPhone SE€0,00€0,00€0,00€18,0024 maanden0%

Een telefoon abonnement in drie stappen

Overstappen van mobiele provider? In slechts drie stappen heb je een abonnement met telefoon.

1. Bestellen

Heb je de mobiele provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het telefoon abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe abonnement aan.

Geef vervolgens bij het aanmeldformulier aan of je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Je huidige nummer wordt dan kosteloos overgezet naar je nieuwe provider. Je krijgt een bevestiging van je overstap met de ingangsdatum van je nieuwe abonnement en voor de overstap hoef jij verder niets te doen. Je nieuwe provider regelt dit samen met je oude provider.

2. Ontvang je simkaart en telefoon

Na je overstap stuurt je nieuwe provider je nieuwe simkaart en telefoon binnen enkele dagen naar je toe. De exacte levertijd verschilt per provider. Bekijk daarom de voorwaarden voor het ontvangen van simkaart en telefoon bij je provider.

3. Geniet van je telefoon abonnement

Activeer de simkaart door hem op de ingangsdatum van je abonnement in je nieuwe toestel te plaatsen. Geniet van je telefoon abonnement!

Meer over goedkope telefoon abonnementen

Wil je meer informatie over goedkope abonnementen met telefoon? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wanneer krijg ik een BKR-registratie bij een telefoon abonnement?

Een belangrijk criterium voor het afsluiten van een telefoon abonnement is vaak het wel of niet krijgen van een BKR-registratie. Wanneer krijg je precies een BKR-registratie en wat betekent dit voor jou? We kunnen je geruststellen: een BKR-registratie krijg je niet zomaar. Het is alleen van toepassing voor toestellen met een kredietwaarde boven de €250,- en het gaat om een 'positieve' BKR-registratie. Lees meer over BKR-registratie.

Wat is een dual sim telefoon?

Steeds meer smartphones ondersteunen dual sim. Zo kun heel handig twee simkaarten in één telefoon plaatsen. Ideaal om bijvoorbeeld privé en zakelijk gebruik te scheiden, of wanneer je vaak op reis gaat. Benieuwd naar dual sim telefoons en bijpassende abonnementen? Lees hier wat je moet weten over telefoons met dual sim.

Hoe zijn mijn telefoon abonnement kosten opgebouwd?

De kosten voor een abonnement met telefoon zien er anders uit dan bij een sim only abonnement, omdat je een telefoon afkoopt. Bij een telefoon abonnement betaal je eenmalige kosten en maandelijkse kosten. Je betaalt eenmalig aansluitkosten, een toestel aanbetaling en thuiskopieheffing. Verder betaal je maandelijkse toestelkosten en abonnementskosten voor je data en belminuten.

Kies je ervoor om je telefoon in één keer af te betalen, dan vervallen de maandelijkse toestelkosten en betaalt je alleen nog abonnementskosten voor je bundel. Wil je meer weten over de betaling van je telefoon abonnement, lees dan hier meer over de opbouw telefoon abonnement kosten.

Hoe vraag ik nummerbehoud aan bij een nieuwe telefoon abonnement?

Wanneer je overstapt naar een nieuw mobiel abonnement is het wel zo makkelijk als je je huidige nummer kunt behouden. Gelukkig kun je eenvoudig nummerbehoud aanvragen voor mobiel wanneer je overstapt naar een andere provider. Bovendien is nummerbehoud voor mobiel bij alle mobiele providers gewoon gratis.

Hoe vraag je nummerbehoud aan? Heel eenvoudig. Heb je een abonnement gekozen via onze website, ga dan via de ‘bekijk’ knop bij de aanbieding of in de telefoon vergelijker naar de website van de provider. Vul het online aanvraagformulier in voor je nieuwe abonnement en geef aan dat je je huidige nummer wilt behouden. Meestal hoef je alleen maar de optie aan te vinken: ‘Ik wil mijn huidige 06-nummer behouden’.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina