Budget Alles-in-1 internet

Op zoek naar goedkoop internet? Budget Alles-in-1, voorheen NLEx, is al geruime tijd de goedkoopste internet provider voor internet en tv en alles in 1 met (A)DSL of glasvezel.

Ben je op zoek naar een provider die méér dan alleen internet levert én een voordelige prijs? Dan is Budget Alles-in-1 een interessante provider. Budget Alles-in-1 schudt de telecommarkt op door al geruime tijd super voordelige alles in 1 abonnementen te leveren met een langlopende korting van maar liefst 9 maanden op een jaarcontract.

Budget Alles-in-1 wil ondanks de ‘knetterscherpe’ prijs dat je ook gewoon goed internet hebt thuis en levert betrouwbaar en stabiel KPN internet over (A)DSL én glasvezel verbinding. Je krijgt daarom bovendien een gratis Wifi-versterker bij ieder abonnement. En wat betreft de internetsnelheid: Budget Alles-in-1 levert (A)DSL abonnementen met maar één internetsnelheid, 100 Mb/s. Dat is een prima snelheid om zorgeloos tegelijkertijd online te surfen, video’s en filmpjes te streamen en bijvoorbeeld interactieve tv te kijken. Ben je van plan om veel te gamen en het internet zwaar te belasten thuis? Dan is Budget Alles-in-1 (A)DSL minder geschikt en wil je liever Budget Alles-in-1 glasvezel overwegen. Helaas levert Budget Alles-in-1 geen losse internet abonnementen en is daarom beperkt in keuzevrijheid.

Plus- & minpunten Budget Alles-in-1 internet:
  • Zeer voordelig internet
  • Gratis Wifi-versterker
  • €5,- korting als je al energieklant bent
  • Geen los internet mogelijk

Budget Alles-in-1 internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Ontdek Budget Alles-in-1 tegen een 'knetterscherpe' prijs
Ontdek Budget Alles-in-1, met maar liefst 9 maanden lang € 10,- korting

Internet

Gratis Wifi-modem
Gratis Wifi-versterker
Gratis monteur als je overstapt van Ziggo
Gratis monteur bij glasvezel

Televisie

Video on demand
Digitale tv-ontvanger
Live TV app
Terugkijken tot 7 dagen
Live Pauzeren

Bellen

Gratis vaste telefonie
€ 0,10 per minuut
Gratis nummerbehoud

Budget Alles-in-1 combivoordeel

Het kan nog goedkoper bij Budget Alles-in-1. Ontvang een blijvend lage prijs op je energie en internet rekening.
Budget Alles-in-1 combivoordeel in het kort
  • € 5 korting
  • Internet en energie bij 1 provider
Bekijk Budget Alles-in-1 combivoordeel

Combineer Budget Alles-in-1 met Budget Energie voor € 5,- korting per maand op je Alles-in-1-factuur. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan krijg je bovenop de lage prijs, nog eens elke maand extra € 5,- combikorting.