Mobiele netwerkdekking Odido

Odido heeft het snelste mobiele netwerk van Nederland met 5G. Zowel bij je thuis als onderweg.

Snelste en grootste mobiele netwerk

Netwerkprovider Odido (T-Mobile) is voor de vierde keer op rij als snelste getest door Ookla, een onafhankelijke partij die wereldwijd speedtests uitvoert voor mobiele netwerken. Met een landelijke dekking van 95% reikt Odido tot in vrijwel iedere uithoek. Binnenshuis en daarbuiten.

En omdat Odido het grootste aantal mobiele zendmasten en mastlocaties heeft, kun je vrijwel overal ongestoord gebruik maken van het 4G, 4G+ en 5G netwerk. Super handig wanneer je veel onderweg bent en vaak in de spits reist bijvoorbeeld.

Mobiele internetsnelheid

Heb je een telefoon met 5G-ondersteuning? Dan is via het 5G-netwerk van Odido een maximale downloadsnelheid te halen van maar liefst 1 Gb/s, en een uploadsnelheid van 100 Mb/s.

En met 5G heb je geen last meer van storingen op drukke plekken, zoals stations en evenementen. Dit betekent dat je bijna overal lekker rap en zorgeloos kunt internetten, videobellen, whatsappen, you name it.

2G tot 5G netwerken

Odido heeft meerdere mobiele netwerken voor internetverbinding. Zo heeft de netwerkprovider niet alleen het supersnelle 4G/4G+ en 5G netwerk via de hoogste frequenties, maar schakel je automatisch over naar de lagere frequenties op het 2G- en 3G-netwerk als het snelste netwerk voor jou even niet bereikbaar is. Of wanneer je geen telefoon hebt met 5G of 4G ondersteuning. Zo ben je gewoon overal en altijd bereikbaar. Providers Simpel, Tele2 en Ben maken ook gebruik van het Odido netwerk.

Odido 5G-netwerk

Goed nieuws! Je kunt tegenwoordig ook bij Odido (T-Mobile) terecht voor abonnementen met 5G internet. Door de landelijke dekking is Odido 5G ook nog eens voor 95% van de inwoners van Nederland beschikbaar. Voor alle bestaande klanten wordt 5G automatisch geactiveerd.

Om gebruik te kunnen maken van 5G via het netwerk van Odido dien je een smartphone te hebben met 5G-ondersteuning. Alle klanten met een 5G ready telefoon kunnen meteen verbinding maken met het 5G-netwerk op de locaties waar 5G wordt aangezet. Met het Unlimited Premium abonnement kan je gebruik maken van de maximale snelheid van het 5G netwerk, tot wel 1 Gbit/s.