Glasvezel vergelijken

Bekijk hieronder het overzicht van de meest gekozen glasvezel abonnementen. Liever alles bekijken? Dan kan je hier glasvezel vergelijken.

Alles-in-1 100 Mb/s
53,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 33,50
100 Mb/s
(Glasvezel)
66 zenders
(36 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 200 Mb/s
58,49 p/m
Nu 6 maanden voor € 40,99
200 Mb/s
(Glasvezel)
75 zenders
(54 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Alles-in-1 100 Mb/s
71,- p/m
Nu 3 maanden voor € 49,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
61 zenders
(35 in HD)
Vast bellen
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Glasvezel providers

Een razendsnelle provider met glasvezel vinden? Bekijk hier het volledige aanbod in glasvezel providers en vind het juiste abonnement voor jou.
KPN Alles in 1

KPN glasvezel

Vind je service en kwaliteit het aller belangrijkst bij een abonnement? Dan mag KPN zeker niet ontbreken in je vergelijking. Serviceprovider KPN heeft haar eigen glasvezel netwerk – en grootste van Nederland. KPN levert glasvezel abonnementen met alleen internet, internet en tv of alles in 1. Onlangs is KPN glasvezel nog door de Consumentenbond uitgeroepen ‘als beste getest’ in oktober 2018.
Meer over KPN

Ziggo glasvezel

Hoewel Ziggo technisch gezien een kabel aanbieder is, wordt maar liefst 97% van de kabelverbinding via glasvezel geleverd. Is glasvezel internet nog niet beschikbaar op jouw adres, maar wil je wel snel en stabiel internet? Dan is kabel internet van Ziggo het beste alternatief. Bekijk de abonnementen van Ziggo met alleen internet, internet en tv of alles in 1 op jouw adres.
Meer over Ziggo
Ziggo Glasvezel
XS4ALL Glasvezel

XS4ALL glasvezel

XS4ALL bewijst al jaren een echte serviceprovider te zijn. Deze club van echte ‘nerds’ zorgt ervoor dat hun klanten de minste storingen ervaren en hanteert de hoogste standaarden voor jouw online veiligheid en privacy. XS4ALL glasvezel internet was in oktober 2017 door de Consumentenbond ‘als beste getest’.
Meer over XS4ALL

Caiway glasvezel

Provider Caiway biedt regionaal ontzettend snel glasvezel internet aan. Zo kun je in een aantal buitengebieden gebruik maken van het op twee na snelste glasvezel netwerk. Heb je momenteel kabel internet van Caiway? Dan kun je mogelijk ook over op glasvezel. De provider is namelijk hard bezig met het omleggen van haar kabelnetwerk naar glasvezel. Wat kan Caiway voor jou betekenen?
Meer over Caiway
Caiway Glasvezel

Glasvezel in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw glasvezel abonnement.

1. Bestellen

Heb je de glasvezel provider voor jou gevonden? Ga dan via de bestel link bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe glasvezel abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je glasvezel abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatiepakket

De Installatie van je abonnement is vaak zo gedaan. Stap je over naar glasvezel internet? Dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Meer over installatie

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe glasvezel abonnement geleverd en kun je zorgeloos gebruik maken van razendsnel internet. Geniet van je pakket!

De Keuzehulp

Binnen twee minuten een glasvezel abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vind glasvezel vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vind en over je internet gebruik vind je binnen no time het glasvezel abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte glasvezel abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over glasvezel

Wil je meer informatie over abonnementen met glasvezel? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.
Glasvezelaansluiting

Wanneer glasvezel internet beschikbaar is op jouw postcode moet je soms nog een paar stappen ondernemen om glasvezel te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwbouwwoning betrekt. Wat moet je hierover weten? Lees meer over glasvezelaansluiting.

Glasvezel modem installeren

Een glasvezel modem installeren is vaak zo gedaan. Je kunt dit meestal zelf doen of (gratis) laten doen door een ervaren monteur. Waar moet je rekening mee houden bij de installatie van je glasvezel modem? Lees meer over glasvezel modem installeren.