9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
417.046 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Meest gekozen internet Amsterdam

Bekijk de meest gekozen internet abonnementen in Amsterdam.

Internet en TV 100 Mb/s
60,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 38,50
100 Mb/s
(ADSL)
166 zenders
(88 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
47,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 30,00
50 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
57,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 28,75
100 Mb/s
(Kabel)
80 zenders
(69 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
55,- p/m
Nu 6 maanden voor € 27,50
100 Mb/s
(Glasvezel)
76 zenders
(55 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Type internet Amsterdam

Je kunt in Amsterdam een internetsnelheid tot 1000 Mb/s kiezen. Doe de postcodecheck om te zien welke snelheid je op jouw adres kunt ontvangen.
adsl amsterdam

ADSL internet Amsterdam

Met ADSL kun je in Amsterdam snelheden tot 200 Mb/s halen.
Over het algemeen is ADSL het goedkoopste type internet. En het fijne is: ADSL is in bijna heel Amsterdam beschikbaar. Stel jij niet te veel eisen aan je internet pakket? Dan is ADSL internet een prima keuze.
ADSL vergelijken

Ziggo internet Amsterdam

Stabiele verbinding met Ziggo internet in Amsterdam.
Vind je het belangrijk om een stabiele en snelle internetverbinding te hebben? Kabel internet van Ziggo is een goede oplossing. Je kunt met kabel sinds kort zelfs een snelheid tot 1000 Mb/s ontvangen. Dit is meer dan voldoende voor een huishouden van vijf of meer personen bij intensief internetgebruik. Met kabel internet is het fijne dat je de beloofde internetsnelheid tot maximaal 1000 Mb/s ook écht geleverd krijgt.
Kabel vergelijken
ziggo internet amsterdam
glasvezel amsterdam

Glasvezel Amsterdam

In Amsterdam heeft 20% van de huishoudens mogelijkheid tot een glasvezel aansluiting.
Onder andere in de wijken Osdorp, IJburg en Indische buurt is glasvezel al uitgerold. Met glasvezel kun je even snel downloaden als uploaden, dit is niet mogelijk met ADSL en kabel. Daarnaast is glasvezel razendsnel en stabiel, waardoor je geen last hebt van storingen en vertragingen. Zo kun je pas echt ongestoord streamen en gamen!

Met de postcode check kun je meteen zien of jij al glasvezel kunt ontvangen. Kun je geen glasvezel ontvangen, maar heb je wel snel en stabiel internet nodig? Dan raden wij aan om te kiezen voor kabel internet.
Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle internet abonnementen

Internet vergelijken

Overstappen internet Amsterdam

Overstappen van internet in Amsterdam? In slechts 3 stappen is alles geregeld en kun je genieten van je nieuwe internet abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet provider in Amsterdam voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet abonnement aan via het online aanvraagformulier.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel-, (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je nieuwe internet pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

Internet providers Amsterdam

Woon je in Amsterdam, dan heb je een behoorlijk keuze aan internet abonnementen met alleen internet, internet en tv of alles in. Kun je wel wat hulp gebruiken met kiezen?

Met de keuzehulp vind je in een paar tellen het best passende internet abonnement op jouw adres in Amsterdam. De door ons ontwikkelde gratis keuzehulp geeft je een persoonlijk advies op maat aan de hand van een paar simpele vragen. We laten jou meteen zien welke provider het beste aansluit op jouw wensen aan de hand van je gebruik.

Gratis keuzehulp
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
amsterdam-internet-providers

Meer informatie over internet Amsterdam

Wil jij meer te weten komen over internet in Amsterdam? Bekijk dan onderstaande vragen.

Wijken Amsterdam glasvezel

Wijken met glasvezel

Oosterparkbuurt
IJburg
Indische Buurt
De Aker
Nieuw Sloten
Osdorp

* Mogelijk is jouw straat in de wijk nog niet aangesloten op het glasvezelnetwerk. Gebruik daarom de glasvezel check om te weten of op jouw postcode al glasvezel beschikbaar is.

Welk type internetverbinding kan ik het beste kiezen?

Het is persoonsgebonden welk type internetverbinding het beste bij jou past. Gebruik je internet voornamelijk voor browsen, YouTube video's kijken en mails versturen? Dan is een internet abonnement van 20 Mb/s tot 100 Mb/s prettig. In dat geval is een ADSL verbinding een goede keuze. Voor ADSL betaal je over het algemeen minder dan voor kabel of glasvezel.

Gebruik je met meerdere personen tegelijk internet voor streamen, gamen en down- en uploaden van zware bestanden? Dan raden wij aan om eerder te gaan voor een kabel of glasvezel verbinding. Je hebt dan een snelheid van 200 Mb/s nodig.

Wanneer komt glasvezel in mijn wijk?

Ben je benieuwd wanneer jij glasvezel kunt ontvangen? Op de website van KPN kun je zien of er al plannen zijn om glasvezel aan te leggen in jouw wijk.

Benieuwd naar internet in Nederland?

Ben je benieuwd naar internet in andere steden van Nederland? Neem dan een kijkje bij een van de volgende pagina's:

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina