Goedkoop internet en TV

Wil je internet en TV voor simpelweg een scherpe maandprijs? Bekijk meteen de abonnementen met goedkoop internet en TV hieronder.

Internet en TV 20 Mb/s
33,- p/m
Nu 6 maanden voor € 26,00
20 Mb/s
(ADSL)
34 zenders
(19 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 20 Mb/s
42,- p/m
Nu 6 maanden voor € 32,00
20 Mb/s
(ADSL)
66 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 25 Mb/s
41,50 p/m
Nu 3 maanden voor € 36,50
25 Mb/s
(Kabel)
79 zenders
(36 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
52,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 35,00
50 Mb/s
(ADSL)
75 zenders
(54 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Internet en TV vergelijken

Ben je op zoek naar internet en tv thuis, zonder vaste telefonie? Vergelijk dan alle internet en tv abonnementen op jouw adres.

Internet en TV vergelijken kan met ieder type internetverbinding worden geleverd: (A)DSL, kabel of glasvezel. Met behulp van de postcodecheck zie je eenvoudig de beschikbaarheid op jouw adres. Bepaal vervolgens aan de hand van je internetgebruik welke internetsnelheid je het best kunt kiezen, of maak gebruik van onze keuzehulp voor een gratis advies op maat. Daarmee helpen we je aan de hand van een paar simpele vragen een keuze te maken. Ga hier verder met de keuzehulp.

Vrijwel alle providers leveren interactieve TV bij je abonnement. Zo bepaal je zelf wanneer en wat je kijkt. Met interactieve TV kun je onder andere programma’s terugkijken, live pauzeren of opnemen. Ook kijk je on demand naar het aanbod in top series en films. Het verschilt per provider en abonnement welke interactieve TV opties zijn inbegrepen.

Internet en TV

Een internet en TV abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw internet en TV abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet en TV provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet en TV abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet en tv abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet en TV abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De keuzehulp

Binnen twee minuten een internet en TV abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vindt internet en tv vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet en tv gebruik, vind je binnen no time het internet en tv abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte internet en tv abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over internet en TV

Wil je meer informatie over abonnementen met internet en TV? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.
Interactieve TV

Interactieve TV kijken is kijken naar wat je wilt en wanneer je dat wilt. Wat heb je nodig om interactieve televisie te kijken en welke opties leveren providers? Lees meer over interactieve TV.

Digitale TV

Bij een internet en TV abonnement leveren providers standaard digitale TV. Wat kun je hier mee en wat heb je precies nodig om thuis digitale TV te kijken? Lees meer over digitale TV.