9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
297.267 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkoop internet en TV

Wil je internet en TV voor simpelweg een scherpe maandprijs? Bekijk meteen de abonnementen met goedkoop internet en TV hieronder.

Internet en TV 100 Mb/s
50,50 p/m
Nu 6 maanden voor € 18,50
100 Mb/s
(ADSL)
79 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
60,- p/m
Nu 10 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
56,- p/m
Nu 6 maanden voor € 28,00
100 Mb/s
(Kabel)
80 zenders
(69 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
55,- p/m
Nu 6 maanden voor € 27,50
100 Mb/s
(Glasvezel)
76 zenders
(55 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Internet en TV vergelijken

Ben je op zoek naar internet en tv thuis, zonder vaste telefonie? Vergelijk dan alle internet en tv abonnementen op jouw adres.

Internet en TV vergelijken kan met ieder type internetverbinding worden geleverd: (A)DSL, kabel of glasvezel. Met behulp van de postcodecheck zie je eenvoudig de beschikbaarheid op jouw adres. Bepaal vervolgens aan de hand van je internetgebruik welke internetsnelheid je het best kunt kiezen, of maak gebruik van onze keuzehulp voor een gratis advies op maat. Daarmee helpen we je aan de hand van een paar simpele vragen een keuze te maken. Ga hier verder met de keuzehulp.

Vrijwel alle providers leveren interactieve TV bij je abonnement. Zo bepaal je zelf wanneer en wat je kijkt. Met interactieve TV kun je onder andere programma’s terugkijken, live pauzeren of opnemen. Ook kijk je on demand naar het aanbod in top series en films. Het verschilt per provider en abonnement welke interactieve TV opties zijn inbegrepen.

Internet en TV

Een internet en TV abonnement in drie stappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw internet en TV abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet en TV provider voor jou gevonden? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet en TV abonnement aan.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum wanneer je internet en tv abonnement in gaat. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel- , (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

Meer over het installatiepakket

3. Geniet van je pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet en TV abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

De keuzehulp

Binnen twee minuten een internet en TV abonnement op maat? Gebruik de gratis keuzehulp.

Niet iedereen vindt internet en tv vergelijken even makkelijk. Dat snappen we en daarom helpen we je graag. Met een paar simpele vragen over wat jij belangrijk vindt en over je internet en tv gebruik, vind je binnen no time het internet en tv abonnement dat het best bij je past.

Aan de hand van je antwoorden in de keuzehulp selecteren we de meest geschikte internet en tv abonnementen voor jouw situatie.

  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Vrijblijvend advies
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
keuzehulp

Meer over internet en TV

Wil je meer informatie over abonnementen met internet en TV? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is interactieve TV?

Bij een internet en TV abonnement leveren providers standaard digitale tv. Dit is in de plaats gekomen van analoge tv. Met digitale tv kijk je televisie via je internetverbinding, dus online. Daarom worden internet en tv abonnementen niet meer los aangeboden (met uitzondering van ether, schotel of antenne).

Digitale TV biedt je een hoop voordelen, waaronder een aanzienlijk betere beeld- en geluidskwaliteit en compactere doorgifte van het tv-signaal. Daarmee heb je meer tv-opties en kun je gebruik maken van interactieve tv.

Waar moet ik op letten met tv en internet vergelijken?

Met internet en tv vergelijken komen er waarschijnlijk wat vragen op je af. Zo wil je niet alleen een goede internetverbinding, maar ook een tv-pakket dat aansluit bij je wensen. Hoe pak je internet en tv vergelijken aan?

  1. Check allereerst de beschikbaarheid van internet en tv op je adres met de postcodecheck
  2. Bepaal welke internetsnelheid je nodig hebt voor jouw situatie (met de filter in de vergelijker)
  3. Het goedkoopste internet en tv pakket vind je bovenaan in de resultaten.

Met de filters in het menu kun je je specifieke wensen aangeven. Wil je bepaalde tv-zenders in je pakket, dan kun je dat hier aanvinken. Ook kun je eenvoudig bepaalde tv-opties selecteren die belangrijk vindt. We tonen je vervolgens alle internet en tv pakketten die matchen met jouw voorkeuren. Het goedkoopste internet en tv abonnement staat direct bovenaan.

Wat is de beste provider voor internet en tv?

De Consumentenbond beoordeelt ieder jaar de beste alles in 1 provider. Algemeen de beste internet provider en dus ook de beste provider voor internet en tv is KPN op basis van de Tweakers Awards 2023/2024. De uitslag van de Tweakers Awards komt tot stand op basis van een eenmalige jaarlijkse stemronde, en moet dus wel in perspectief worden gezien. De uitslag zegt niet alles over een provider.

Wie de beste provider voor internet en tv blijft uiteindelijk vooral een persoonlijk keuze. Daarbij gaat het vooral om wat jij belangrijk vindt aan een internet en tv provider, zoals de inhoud van je pakket, de prijs, service en kwaliteit van de geleverde diensten. Je doet er dus goed aan al deze aspecten mee te nemen in je vergelijking en op basis daarvan de beste internet en tv provider voor jou te kiezen.

Wat is het glasvezel internet en tv aanbod?

In de vergelijker tonen we het standaard het totale aanbod van alle internet en tv providers met glasvezel. Dit is een zeer ruim aanbod. Maar of dit aanbod ook voor jou geldt, ligt eraan. Dit kun je eenvoudig checken door je postcode in te vullen in de vergelijker. Je ziet dan meteen of glasvezel internet al beschikbaar is op jouw adres, en in dat geval, uit welke internet en tv pakketten je precies kunt kiezen.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina