Over Melvin

Anderen noemen mij ook wel de motor achter Providers. Waar ik graag lekker actief ben met sporten, zo wil ik ook dat Providers gesmeerd loopt en voor iedereen vindbaar is. Als ‘marketingguy’ stippel ik de koers uit voor Providers, met mijn SEO en SEA vaardigheden. Met als belangrijkste doel om te zorgen dat jij alles kan vinden wat je zoekt, en je op de juiste plek terecht komt. Over energie kan ik je écht alles vertellen, maar stel me gerust ook al je andere vragen.

Andere artikelen van Melvin

Welk type internetverbinding: glasvezel, kabel of (A)DSL?

In Nederland zijn drie typen internetverbindingen voor internet thuis beschikbaar: glasvezel, kabel en (A)DSL. We begrijpen dat de verschillen tussen de type verbindingen in eerste instantie misschien niet meteen duidelijk zijn. Daarom leggen we je graag de verschillen uit. Zo kun jij na het lezen van dit artikel de beste keuze maken.
Lees meer

Digitale tv: online televisie kijken met beter beeld en meer zenders

Digitale tv is de nieuwste standaard voor televisie kijken en inmiddels heel wat jaren vertrouwd binnen veel huishoudens. Digitale tv biedt je veel meer mogelijkheden dan haar voorloper, analoge tv. Wil je overstappen naar een abonnement met televisie? Lees hier meer over digitale tv.
Lees meer

Nummerbehoud bij vaste telefonie

Stap je over naar een abonnement met vaste telefonie en wil je je huidige nummer behouden? Vraag dan nummerbehoud aan. In vrijwel alle gevallen is nummerbehoud gewoon mogelijk wanneer je overstapt van provider én is het bovendien gratis.
Lees meer

Vaste telefonie: onbeperkt bellen of betalen per gesprek?

Wil je vaste telefonie bij je abonnement? Dan moet je een belbundel kiezen bij je abonnement. Je hebt de keuze uit onbeperkt bellen of betalen per gesprek. Wat is voordeliger? We leggen je uit waar je op moet letten bij het kiezen van vast bellen bundels.
Lees meer

Een modem/router bij je internet abonnement

Eén van de belangrijkste vragen bij overstappen van internet abonnement is hoe het zit met het modem? Dat leggen we je hier uit.
Lees meer

Glasvezel internet wordt steeds populairder

Afgelopen week is de 3 miljoenste glasvezelaansluiting gelegd. Reden voor een feestje volgens NLConnect, de branchevereniging voor breedband. Eigenlijk helemaal geen reden voor een feestje want de afgelopen jaren was de uitbreiding van het aantal glasvezelaansluitingen flink gestagneerd. Zo leken Reggefiber (KPN) en consorten er helemaal geen zin i...
Lees meer

Energie toch duurder dan verwacht

Deze week is een flinke blunder van het kabinet naar buiten gekomen: de energierekening in 2019 wordt toch duurder dan in eerste instantie verwacht werd. De energierekening valt mogelijk maar liefst drie keer zo hoog uit dan eerdere berekeningen, dit zal voor veel huishoudens even schrikken zijn. Wat ons betreft de hoogste tijd om energie te vergel...
Lees meer

Energieleverancier met spoed aanvragen

Moet je een energieleverancier met spoed aanvragen? We vertellen je wat je het beste kan doen. Geen stress, er zijn energieleveranciers die met spoed kunnen leveren.
Lees meer

Welke internetsnelheid heb ik nodig om te streamen

Ben je aan het kijken voor een internet abonnement en vraag je je af welke internetsnelheid je nodig hebt om goed te kunnen streamen? Het belangrijkste is natuurlijk dat je geen traag internet ervaart. Maar liever ook niet dat je méér betaalt dan nodig. Wij leggen je daarom uit hoe je de juiste internetsnelheid voor jouw situatie kunt bepalen.
Lees meer

Levertijd per internet provider

Providers hanteren verschillende levertijden. Nog snel even voor je verhuizing internet aanvragen? Bij sommige providers moet je wel erg lang wachten. Ook wanneer je bijvoorbeeld last hebt van langzaam internet, is het fijn wanneer je nieuwe internet abonnement zo snel mogelijk in gaat. Houd er rekening mee dat het meestal 2 tot 3 weken duurt voord...
Lees meer

Klanten Ziggo, KPN en XS4ALL contractvrij door prijsverhoging

De internet providers Ziggo, KPN en XS4ALL hebben allen prijsverhogingen aangekondigd. Bij sommige abonnementen scheelt dat wel meer dan 40 euro op jaarbasis. De providers gaven aan dat de verhoging nodig is om te investeren in het netwerk en de kwaliteit van het internet. Echter gaat de internet snelheid vooralsnog niet omhoog.
Lees meer

Wat zijn de voorwaarden van private lease?

Private lease is een ideale manier om een auto te rijden voor een maandelijks bedrag. Je betaalt een all-in prijs inclusief wegenbelasting en verzekeringen. Het enige wat er nog bijkomt zijn je brandstofkosten.
Lees meer

Telefoon abonnementen vergelijken bij alle mobiele providers

Onlangs heeft Apple weer een drietal nieuwe telefoons uitgebracht. De hoogste tijd om ook weer eens naar je telefoon abonnement te kijken. Wanneer deze bijna afloopt, is afgelopen of je toe bent aan een nieuwe telefoon, dan is het de hoogste tijd om over te stappen! Een abonnement kiezen en alle websites van alle providers af gaan is niet meer nodi...
Lees meer

Alles in 1 pakket met sportzenders

De afgelopen jaren is het alles in 1 pakket landschap sterk veranderd met de opkomst van de verschillende sportkanalen en live evenementen. Je kan bij elke internet provider via onze vergelijker een sportabonnement afsluiten. Soms zelfs gratis. Zo kun je alles volgen van de NBA en Nederlands- en buitenlands voetbal. Maar ook alle golftoernooien zij...
Lees meer