KPN internet

KPN staat bekend als dé kwaliteitsprovider en levert internet tot in bijna iedere huiskamer.

Ben je op zoek naar een toonaangevende provider? Dan mag KPN niet ontbreken in je vergelijking. KPN, als voormalig staatsbedrijf, is eigenaar van het landelijke (A)DSL kopernetwerk en investeert veel in het verbeteren van de internetsnelheid en de kwaliteit van het kopernetwerk.

Waar bijna alle andere providers tot 100 MB/s (A)DSL leveren, levert KPN het snelste internet - tot 200 Mb/s (A)DSL op steeds meer postcodes. Daarnaast is het glasvezelnetwerk van dochteronderneming Reggefiber het grootste landelijke glasvezelnetwerk, voor steeds meer huishoudens beschikbaar. KPN is al vaak bekroond om haar dienstverlening. Bij de jaarlijkse verkiezingen van de Tweakers Awards 2017/2018 en de Consumentenbond, is KPN in 2018 gemiddeld als beste internet provider verkozen.

Plus- & minpunten van KPN internet
 • 24/7 klantenservice
 • Gratis monteur
 • Gratis Wifi-hotspots en beveiligingspakket
 • Duurder dan gemiddeld

KPN Internet abonnementen

Standaard inbegrepen

Extra voordeel met KPN Compleet
Combineer KPN internet en mobiel op jouw adres voor maandelijks gratis voordelen

Internet

Gratis Wifi-modem
Gratis KPN Veilig
Gratis Wifi-hotspots

Televisie

Online tv kijken
Begin gemist
Live pauzeren
Tot 7 dagen terugkijken

Bellen

€ 0,12 per minuut
Gratis nummerbehoud

KPN internet en TV

Wil je naast internet ook tv? Ontdek de uitgebreide televisiemogelijkheden van KPN internet en TV.
KPN internet en TV in het kort
 • Gratis Wifi-modem
 • Digitale tv-ontvanger
 • Gratis monteur
 • Uitgebreide tv-opties
Bekijk KPN internet en TV
KPN internet en TV in het kort

KPN internet en TV is beschikbaar in combinatie met (A)DSL en glasvezel. Vind jij het belangrijk om naast goed en betrouwbaar internet ruime tv-opties te hebben? Dan ben je bij KPN aan het juiste adres. KPN biedt namelijk niet alleen veel tv-zenders in het basispakket, maar ook veel (interactieve) tv-opties. Zo bepaal jij hoe je kijkt en wanneer.

Tv kijken bij KPN betekent onder andere dat je tot 7 dagen kunt terugkijken. Ook kun je altijd inspringen met Begin gemist als je net even te laat bent. Moet je tussendoor wat anders doen? Geen probleem. Met Live pauzeren kijk je gerust op een later moment weer verder. Voor de echte kwaliteit tv fanaten biedt KPN desgewenst enkele zenders in 4K kwaliteit aan met KPN internet & TV 4K. Ook handig: standaard krijg je de Netflix tv-app bij je tv-pakket. En is er niets leuks voor je op tv? Dan kun je altijd nog rondstruinen in KPN Videotheek voor eindeloos kijkplezier.

KPN Glasvezel

KPN heeft het grootste glasvezelnetwerk van Nederland en levert supersnel glasvezel vanaf 100 Mb/s tot 500 Mb/s. Is glasvezel al beschikbaar op jouw adres?

KPN glasvezel internet is beschikbaar in combinatie met tv en/of bellen. Met glasvezel van KPN kun je moeiteloos tegelijkertijd uploaden en downloaden. Zo is het tegelijkertijd uploaden van grote bestanden, online gamen en muziek of video’s streamen geen enkel probleem.

Kies je voor KPN internet & tv met glasvezel, dan kijk je bovendien naar de hoogste kwaliteit televisie. Glasvezel maakt televisie kijken in haarscherp beeld mogelijk. KPN biedt als enige enkele zenders in 4K-kwaliteit aan. Zo kijk je de mooiste documentaires, films en series in de beste kwaliteit. Twijfel je of moet kiezen voor KPN? KPN glasvezel is als beste getest door de Consumentenbond en uitgeroepen tot ‘Beste alles-in-1-provider’. Bekijk snel met de postcodecheck of KPN glasvezel al beschikbaar is op jouw adres.

KPN Glasvezel in het kort
 • Snelheid tot 500 Mb/s
 • Gratis monteur
 • Even snel up- en downloaden
 • Geen aansluitkosten
Bekijk KPN Glasvezel
KPN Glasvezel in het kort

KPN Compleet

Ontdek KPN Compleet en combineer mobiel en internet van KPN voor gratis voordelen. Hoe meer abonnementen op jouw adres, des te groter je voordeel.

Maandelijks € 5,- korting

Ontvang iedere maand € 5,- korting op ieder mobiel KPN abonnement op jouw adres. Dat is een besparing van € 60,- per jaar per mobiel abonnement.

Gratis zenderpakket

Kies een zenderpakket naar keuze: Fox Sports Eredivisie of het Pluspakket. Ben je uitgekeken op je zenderpakket? Dan wissel je gratis iedere maand van zenderpakket.

Dubbele data

Je ontvangt dubbele mobiele data- en belminuten per abonnement op hetzelfde adres. Heb jij nu bijvoorbeeld 500 MB? Dan maakt KPN daar maandelijks 1000 MB van.

MB’s onderling delen

Maak jij je dubbele data niet op? Dan deel je deze met andere mobiele KPN abonnees op jouw adres. Er is altijd wel iemand die extra MB’s kan gebruiken.

Gratis onderling bellen

Je belt gratis onderling met de andere KPN abonnees op jouw adres, of naar je vaste huistelefoon.

855

Voordelen KPN Compleet

€ 5,- korting per maand
Gratis zenderpakket
Dubbele data
MB's onderling delen
Gratis onderling bellen
Naar KPN

KPN zakelijk

Werk je vaak vanuit huis, of heb je een bedrijf aan huis? Met KPN KleinZakelijk sluit je als kleine ondernemer internet voor thuis af.

KPN is er met KleinZakelijk ook voor kleine ondernemers. Zo sluit je een zakelijk abonnement af bij je thuis, met de hoogste kwaliteit. Je stelt zelf je ideale zakelijke internet of internet en tv abonnement samen met KPN KleinZakelijk. Daarbij krijg je altijd gratis KPN Veilig voor het beschermen van je werkapparaten en gevoelige bestanden. Daarnaast levert KPN je snel en stabiel internet, voor het werken met grote bestanden.

Upgraden van de internetsnelheid kan tot 500 MB/s. Verder kun je bij zowel internet als internet en tv optioneel kiezen voor twee vaste telefoonlijnen en onbeperkt bellen. Handig, wanneer je óók een zakelijke telefoonlijn wilt op jouw adres. Als kleine ondernemer maak je altijd gebruik de Zakelijke Service met de 24/7 helpdesk voor al je vragen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van KPN KleinZakelijk? Ga dan naar KPN zakelijk.