9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
297.267 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Meest gekozen internet Arnhem

Bekijk de meest gekozen internet abonnementen in Arnhem.

Internet en TV 100 Mb/s
60,- p/m
Nu 10 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(Glasvezel)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 50 Mb/s
47,50 p/m
Nu 8 maanden voor € 30,00
50 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 400 Mb/s
65,- p/m
Nu 10 maanden voor € 30,00
400 Mb/s
(Glasvezel)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Internet en TV 100 Mb/s
50,- p/m
Nu 8 maanden voor € 30,00
100 Mb/s
(ADSL)
67 zenders
(58 in HD)
Meer informatie
Altijd inbegrepen:
Overstapservice
14 dagen bedenktijd
12 maanden contract
Gratis modem

Type internet Arnhem

arnhem-internet

ADSL internet Arnhem

In Arnhem is een goede DSL verbinding, met een maximaal haalbare snelheid van 100 Mb/s.
Hoewel ADSL het oudste type verbinding is, werkt het prima en is het vaak een stuk goedkoper dan kabel of glasvezel. ADSL is voor iedereen beschikbaar, dat maakt het een stuk toegankelijker. Welke snelheid je daadwerkelijk kunt behalen met ADSL in Arnhem verschilt. Dit heeft te maken met de afstand van jouw woning tot de wijkcentrale, waar ADSL vandaan komt. Doe daarom de postcode check om te zien welke snelheid jij kunt halen.
ADSL vergelijken

Ziggo internet Arnhem

Kabel internet van Ziggo is in heel Arnhem beschikbaar. Enige uitzondering: het centrum.
De enige landelijke provider van kabel is Ziggo. Wil jij dus kabel internet ontvangen, dan heb je in Arnhem alleen de keuze uit Ziggo internet. Gelukkig zit je bij Ziggo goed. Ze hebben een uitgebreid aanbod voor internet, televisie en bellen.

Met kabel kun je een snelheid tot 750 Mb/s halen. En sinds kort krijg je via Ziggo toegang tot een snelheid van maar liefst 1000 Mb/s (1 Gbit/s).
Kabel vergelijken
Arnhem gebouw
Arnhem trap

Glasvezel Arnhem

44% van de huishoudens kan in Arnhem glasvezel ontvangen.
In heel Nederland komt er steeds meer glasvezel. Zo ook in Arnhem. De grootste kans om glasvezel in Arnhem te ontvangen is net buiten het centrum. Daar zijn een aantal wijken aangesloten op het glasvezel netwerk. Kun je al glasvezel kiezen? Dan kun je genieten van een maximale snelheid tot 500 Mb/s en soms zelfs tot 1000 Mb/s. Zowel voor down- als uploaden.

Wil jij weten of je op jouw adres wel glasvezel kunt ontvangen? Doe dan de postcode check!
Glasvezel vergelijken

Vergelijk alle internet abonnementen

Internet vergelijken

Overstappen internet Arnhem

Overstappen van internet in Arnhem? In slechts 3 stappen is alles geregeld en kun je genieten van je nieuwe internet abonnement.

1. Bestellen

Heb je de internet provider voor jou gevonden in Arnhem? Ga dan via de 'bestel' knop bij het abonnement naar de website van de provider en vraag je nieuwe internet abonnement aan via het online aanvraagformulier.

Vervolgens ontvang je van je nieuwe provider een bevestigingsbericht met de datum ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Zo hoef je verder niets te doen en regelt je nieuwe provider de overstap voor je.

Meer over bestellen

2. Installatie van je pakket

Heb je gekozen voor kabel-, (A)DSL- of glasvezel internet, dan stuurt je provider een doe-het-zelf-pakket op. Hierin zit alles wat je nodig hebt om je abonnement te kunnen installeren. Kom je er toch niet uit? Dan stuurt je provider in de meeste gevallen gewoon een gratis monteur langs. Stap je over naar glasvezel internet, dan komt er altijd een gratis monteur bij je langs om je abonnement te installeren.

Wil je weten of er bij jou een gratis monteur langs kan komen voor de installatie van je pakket? Bekijk dan de voorwaarden van je provider.

3. Geniet van je nieuwe internet pakket

Op de afgesproken datum krijg je je nieuwe internet abonnement geleverd en kun je zorgeloos online. Geniet van je pakket!

Internet providers Arnhem

De keuze te reuze? Wij helpen je graag op weg.

Met zoveel keuze aan providers én internet abonnementen in Arnhem hebben wij de keuzehulp ontwikkeld. Om het kiezen voor jou wat makkelijker te maken. Met de keuzehulp krijg je namelijk een gratis advies op maat. Je hoeft alleen een paar simpele vragen te beantwoorden aan de hand van je internetgebruik, en wij laten jou vervolgens zien wat de best passende provider op jouw adres is.

Gratis keuzehulp
  • Binnen twee minuten een passend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Onafhankelijk & persoonlijk
Naar de keuzehulp
providers-steden-arnhem

Meer informatie over internet in Arnhem

Wil jij meer te weten komen over internet in Arnhem? Bekijk dan onderstaande vragen.

Wijken Arnhem glasvezel

Burgemeesterswijk en Hoogkamp
Centrum
Monnikenhuizen
Het Spijkerkwartier
Velperweg

* Mogelijk zijn nog niet alle postcodes in de genoemde wijken aangesloten op het glasvezelnetwerk. Doe daarom de glasvezel check om te weten of op jouw postcode al glasvezel beschikbaar is.

Welk type internetverbinding kan ik het beste kiezen?

Het is natuurlijk persoonlijk welk type internetverbinding het beste bij jou past. Dit heeft vooral te maken met hoe jij (en je huisgenoten) het internet gebruiken. Gebruik je internet voornamelijk voor browsen, YouTube video's kijken en e-mails versturen? Dan is een internet abonnement van 20 Mb/s tot 100 Mb/s vaak méér dan voldoende. In dat geval is een ADSL verbinding een goede keuze. Voor ADSL betaal je over het algemeen minder dan voor kabel of glasvezel.

Gebruik je met meerdere personen tegelijk internet voor streamen, gamen en down- en uploaden van zware bestanden? Dan raden wij aan om eerder te gaan voor een kabel of glasvezel verbinding. Een minimale snelheid van 200 Mb/s is dan een betere keuze.

Wanneer komt glasvezel in mijn wijk?

Ben je benieuwd wanneer jij glasvezel kunt ontvangen op jouw adres? Op de website van KPN kun je zien of er al plannen zijn om glasvezel aan te leggen in jouw wijk.

Benieuwd naar internet in Nederland?

Ben je benieuwd naar internet in andere steden van Nederland? Neem dan een kijkje bij een van de volgende pagina's:

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina