Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over Samsung

Grootste speler in de smartphone-markt met elke keer weer de nieuwste snufjes en strakke designs. Lees hier meer over Samsung.

samsung-telefoon-vergelijken

Samsung telefoon vergelijken

Voordat je Samsung telefoons gaat vergelijken, raden we je aan om jezelf eerst een aantal vragen te stellen. Wat vind jij het belangrijkste? Wil je bijvoorbeeld de beste camera, langste batterijduur of simpelweg het goedkoopste toestel? Als je dat weet, kun je met de filter gemakkelijk een selectie maken van de Samsung toestellen die aan je eisen voldoen.

samsung-abonnement

Samsung abonnement

Een Samsung abonnement varieert heel erg per toestel. Het voordeel is dat vrijwel alle providers Samsung abonnementen aanbieden. Hierdoor is de keuze groot en kun je altijd de beste deal voor jou vinden. Een toestel met Samsung abonnement is al vanaf € 13 per maand verkrijgbaar. Bekijk hier de abonnementen voor de Galaxy S21, Galaxy S21+ en Galaxy S21 Ultra.

galaxy-s21-nieuwste

Nieuwste Samsung toestel

Het nieuwste Samsung toestel is de Galaxy S22. In deze lijn kun je ook nog kiezen voor de Galaxy S22 Plus en de Galaxy S22 Ultra. De toestellen zijn ingebouwd met 5G wifi; klaar voor de toekomst. De Galaxy S21 heeft een prachtig design, met keuze uit verschillende kleuren afhankelijk van welk model je kiest.

galaxy-a-serie-samsung

Goedkoopste Samsung

Samsung heeft meerdere goedkopere toestellen. Op dit moment is het goedkoopste Samsung toestel de Galaxy A12. Je kunt de goedkoopste Samsung toestellen herkennen aan de naam. De S-serie is allemaal high-end, terwijl de A-serie de goedkopere variant is. Maar ook bij de goedkopere Samsung kun je het beste verwachten: goede camera, snelle processor en sterke batterij.