Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over OPPO

Misschien kent niet iedereen OPPO. Toch is het de op vijf na grootste smartphonefabrikant wereldwijd. Lees hier meer over OPPO.

oppo-telefoon-abonnement

OPPO telefoon abonnement

Wil je een OPPO telefoon abonnement afsluiten? Dan heb je keuze uit meerdere toestellen, providers en retailers. Door al die keuzes kan het misschien lastig zijn om de juiste OPPO telefoon met abonnement te kiezen. Geef met de filters je wensen aan, wij tonen vervolgens het complete aanbod. Het goedkoopste abonnement staat altijd bovenaan.

oppo-aanbod

OPPO aanbod

OPPO is sinds een aantal jaar ook in Nederland aanwezig. De populariteit neemt toe en daardoor ook het aanbod van OPPO toestellen. Ze richt zich voornamelijk op de middenklasse en high-end toestellen. Er zijn drie 'series' binnen de OPPO smartphones. Je kunt kiezen voor de A Serie, de Find X Serie of voor de Reno Serie.

oppo-coloros

ColorOS OPPO

OPPO smartphones werken op het Androidsysteem. Daarnaast heeft OPPO een extra eigen laag toegevoegd; ColorOS. Het voordeel is dat je het gemak hebt van Android, maar daarbij nog leuke extra functionaliteiten krijgt. ColorOS heeft bijvoorbeeld een eigen Smart Sidebar, slimme assistent en de mogelijkheid om gemakkelijk je telefoon te klonen.

oppo-populairste-toestel

Populairste OPPO smartphone

Op dit moment is de OPPO Find X2 Lite de populairste OPPO smartphone. De kracht van dit toestel is de goede prijs/kwaliteit verhouding. Je kunt al vanaf € 26,- per maand een abonnement afsluiten. Andere sterke punten zijn de Quad camera, AMOLED-scherm en het toestel beschikt over 5G.