Kleur Wissen
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP

Meer over Apple

Wie kent dit bedrijf niet? Bekend van o.a. de iPad, iMac, iTunes, iWatch, en natuurlijk de iPhone. Lees onderstaand meer over het aanbod om een goede keuze te maken voor een nieuw iPhone abonnement of om los een iPhone te kopen.

Apple-iphone-SE

Nieuwste iPhone

De nieuwste iPhone van 2020 is de iPhone 12. De iPhone 12 is ook te koop als iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Deze toestellen zijn voorzien van de A14-chip en zijn 5G-ready. Bij onder meer KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 kun je een iPhone 12 abonnement nemen met 5G.

Goedkoopste iPhone abonnement

Goedkoopste iPhone abonnement

De goedkoopste iPhone abonnementen zijn altijd abonnementen met oudere toestellen, waar al nieuwe versies van zijn. Hoe nieuwer het toestel, hoe duurder en dus ook het telefoon abonnement. Al helemaal als het woord 'Pro' of 'Pro Max' achter het type staat. Toch maakt iPhone ook met regelmaat goedkopere varianten. Zo bracht Apple een budgettoestel uit met de iPhone SE.

Apple-iphone-met-abonnement

iPhone met abonnement

Vaak ben je totaal goedkoper uit als je een iPhone met abonnement afsluit dan wanneer je los het toestel koopt en er een sim-only abonnement bij neemt. Bekijk daarom bovenstaand het aanbod iPhone met abonnement.

Telefabo-extra-content

iPhone abonnement vergelijken

Vergelijk iPhones gemakkelijk en overzichtelijk met onze vergelijker. Kies je telefoon, kies het type en de kleur en gebruik de filter om jouw abonnement voorkeuren in te stellen. Wij tonen je vervolgens van alle providers de beschikbare iPhone abonnementen en prijzen.