9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
224.696 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkoopste energie

Het goedkoopste energie contract is voor ieder huishouden anders. Maak daarom gebruik van onze energie vergelijker en zie direct wie de goedkoopste energie aanbiedt.

Het hangt van je energieverbruik af wie de goedkoopste energie provider voor jou is. Vul je energieverbruik in bij de energie vergelijker en zie meteen wie de goedkoopste provider is voor jouw situatie.

Ben je al jaren trouwe klant bij dezelfde provider? Dan is het de hoogste tijd om over te stappen! Je hebt in dit geval een contract met onbepaalde tijd dus je bent vrij om over te stappen, gewoon gratis! Een huishouden bespaart gemiddeld € 700,- op jaarbasis.

Maak gebruik van onze onafhankelijke energievergelijker. Als je via ons overstapt, ontvangen wij daar een vergoeding voor van de provider. Zo kunnen wij deze vergelijker gratis aanbieden aan jou. Voor ons maakt het niet uit naar welke provider of welk contract je kiest. We baseren onze vergelijker op basis van de jaarprijs. Zo staat de goedkoopste altijd bovenaan.

compare-lamp-nest

Goedkope energie overstappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw energie contract.

1. Vergelijken

Vul je postcode en verbruik in. Zo zie je het beste aanbod voor jou. Vergelijk het complete aanbod van de providers en maak een keuze.

2. Aanvragen van je contract

Vervolgens sturen we je door naar de website van de desbetreffende provider. Je komt terecht bij het aanmeldformulier. Vul je gegevens in en je bent aangemeld!

3. Genieten van de besparing

Je maakt automatisch gebruik van de gratis overstapservice. Je hoeft dus niets te doen, de providers regelen het onderling met elkaar. Geen zorgen je zult geen seconde zonder gas en stroom zitten.

Energie vergelijker

Gebruik de energie vergelijker en vind het beste energiecontract voor jouw situatie.

Bekijk in een mum van tijd wat jij kunt besparen met de energie vergelijker en stap over naar de goedkoopste energie provider.

De voordelen van bij ons energie vergelijken:
  • Goedkope energie
  • Makkelijk en snel
  • Beste- en unieke aanbiedingen
  • Compleet aanbod
Naar de vergelijker
Energievergelijker

Goedkoopste energie providers

Hieronder staan de over het algemeen de goedkoopste energie providers beschreven. Deze providers hebben vaak de beste aanbiedingen.

Goedkoopste energieleverancier

Energieleverancier Prijs per kWh Prijs per m3
Oxxio € 0,2694 kWh € 1,184000 m3 Bekijk
Budget Energie € 0,2466 kWh € 1,225740 m3 Bekijk
Vandebron € 0,2697 kWh € 1,197540 m3 Bekijk
Pure Energie € 0,2483 kWh € 1,185830 m3 Bekijk
UnitedConsumers € 0,2855 kWh € 1,166600 m3 Bekijk


Bij een verbruik van 2500 kWh en 1000 m3

Nuon Vattenfall

Nuon Vattenfall is één van de grootste energie providers van Nederland. Nuon Vattenfall behoort altijd tot de goedkoopste providers. Ze hebben vaak aanbiedingen zoals kortingen maar bij Nuon Vattenfall kan je ook vaak kiezen voor gratis cadeaus. Bij Nuon Vattenfall heb je vaak de keuze of je kiest voor grijze of groene stroom.

Essent

Ook Essent zal bij vrijwel iedereen wel bekend zijn als energie provider. Essent hanteert lage tarieven en behoort daarmee altijd tot één van de goedkoopste. Daarnaast zet Essent zich ook in voor duurzaamheid en helpt je vaak met besparen. Zo geven ze je tips en kan je ook kiezen voor een slimme thermostaat.

Eneco

Eneco wilt iedereen over laten stappen naar schone, duurzame opgewekte energie. Je kiest bij Eneco altijd voor 100% groene stroom tegen lage tarieven. Eneco biedt ook de Toon aan, dit is een slimme thermostaat waarmee je kan besparen op je energie kosten.