9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
370.313 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Goedkoopste energie

Het goedkoopste energie contract is voor ieder huishouden anders. Maak daarom gebruik van onze energie vergelijker en zie direct wie de goedkoopste energie aanbiedt.

Het hangt van je energieverbruik af wie de goedkoopste energie provider voor jou is. Vul je energieverbruik in bij de energie vergelijker en zie meteen wie de goedkoopste energieleverancier is voor jouw situatie.

Ben je al jaren trouwe klant bij dezelfde provider? Dan is het de hoogste tijd om over te stappen! Je hebt in dit geval een contract met onbepaalde tijd dus je bent vrij om over te stappen, gewoon gratis! Een huishouden bespaart gemiddeld € 500,- op jaarbasis.

Maak gebruik van onze onafhankelijke energie vergelijker. Als je via ons overstapt, ontvangen wij daar een vergoeding voor van de provider. Zo kunnen wij deze vergelijker gratis aanbieden aan jou. Voor ons maakt het niet uit naar welke provider of welk contract je kiest. We baseren onze vergelijker op basis van de jaarprijs. Zo staat de goedkoopste altijd bovenaan.

compare-lamp-nest

Goedkope energie overstappen

Overstappen van provider? In slechts drie stappen heb je een nieuw energie contract.

1. Vergelijken

Vul je postcode en verbruik in. Zo zie je het beste aanbod voor jou. Vergelijk het complete aanbod van de providers en maak een keuze.

2. Aanvragen van je contract

Vervolgens sturen we je door naar de website van de desbetreffende provider. Je komt terecht bij het aanmeldformulier. Vul je gegevens in en je bent aangemeld!

3. Genieten van de besparing

Je maakt automatisch gebruik van de gratis overstapservice. Je hoeft dus niets te doen, de providers regelen het onderling met elkaar. Geen zorgen je zult geen seconde zonder gas en stroom zitten.

Energie vergelijker

Gebruik de energie vergelijker en vind het beste energiecontract voor jouw situatie.

Bekijk in een mum van tijd wat jij kunt besparen met de energie vergelijker en stap over naar de goedkoopste energie provider.

De voordelen van bij ons energie vergelijken:
  • Goedkope energie
  • Makkelijk en snel
  • Beste- en unieke aanbiedingen
  • Compleet aanbod
Naar de vergelijker
Energievergelijker

Goedkoopste energie providers

Hieronder staan de over het algemeen de goedkoopste energie providers beschreven. Deze providers hebben vaak de beste aanbiedingen.

Goedkoopste energieleverancier

Energieleverancier Prijs per kWh Prijs per m3
Oxxio € 0,2768 kWh € 1,280140 m3 Bekijk
Vandebron € 0,2780 kWh € 1,283230 m3 Bekijk
Budget Energie € 0,2769 kWh € 1,271120 m3 Bekijk
Pure Energie € 0,2753 kWh € 1,274530 m3 Bekijk
PowerPeers € 0,2762 kWh € 1,277530 m3 Bekijk


Bij een verbruik van 2500 kWh en 1000 m3

Budget Energie

Budget Energie staat bekend om hun scherpe tarieven en kortingen. Ze zijn de vierde grootste energieleverancier van Nederland. Budget Energie heeft regelmatig aanbiedingen voor nieuwe klanten voor zowel 1- als 3-jarige contracten. Ze behoren vrijwel altijd tot de goedkoopste energieleveranciers en zijn een echte prijsvechter.

Oxxio

Oxxio is sinds 2011 onderdeel van Eneco Groep en behoort vaak tot een van de goedkoopste energieleveranciers, dankzij hun hoge kortingen. Ze leveren gas en stroom aan zowel bedrijven als consumenten. Voor nieuwe klanten heeft Oxxio regelmatig aanbiedingen voor zowel 1- als 3-jarige vaste energiecontracten.

Vandebron

Vandebron staat bekend als een duurzame energieleverancier die 100% groene stroom levert, afkomstig van lokale Nederlandse zonne- en windenergie. Ze bieden regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten, zoals cashbacks of welkomstkortingen. Deze kortingen zorgen ervoor dat Vandebron vaak één van de voordeligere opties is voor nieuwe klanten.